Coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 29-11-2021

Reviewer Troels Sletved (Admin)

Coaching

Hvad er coaching?

Coaching handler om at få hjælp til at skabe det liv, du ønsker. Det kan være, der er noget, du ønsker at ændre ved dig selv eller dit liv, eller at du søger vejledning til, hvordan du kommer i gang med en ny livsstil, et karriereskifte eller noget helt tredje. Coaching kan således være med til at styrke dig og din personlige udvikling, både privat og i din karriere. Læs mere om personlig udvikling for at læse, hvorfor det er vigtigt, og finde mere inspiration til, hvad du specifikt ønsker hjælp og rådgivning til.

Hvordan foregår coaching?

Coaching foregår via en dialog mellem dig og din coach. Dette kan både foregå ved fysisk fremmøde eller online coaching på GoMentor. Ud fra forskellige spørgeteknikker, pejler coaching dig ind på kernen af det, du ønsker at arbejde med, og hjælper dig til at vende blikket mod muligheder frem for udfordringer. Hvad der helt konkret kommer ud af en eller flere coachingsessioner, afhænger af hvad du vil, årsagen til det du vil, samt hvilke forhindringer der kan være. Her skaber I sammen en plan for at opnå netop det, du ønsker og har behov for.

Hvem kan få gavn af coaching?

Alle, der ønsker forbedringer i sit liv, kan have gavn af coachingsessioner. Det gælder, uanset om fokus skal være på det private, karriere eller noget helt tredje. Følgende er eksempler på, hvad en coach kan hjælpe dig med:

Planen, for at gøre dette, finder din coach ikke, men derimod dig selv. Coaching handler om at bringe det bedste frem i dig ved at finde dine styrker og kompetencer. Fomålet er dermed at få din indre viljestyrke og power frem, så du selv kan lægge en plan for din egen udvikling. Coachen anvender altså en metode, hvor fokus er at hjælpe dig med at finde dine styrker til at skabe forandring, så du får udnyttet dit fulde potentiale i alle aspekter. Her anvender nogle coaches bl.a. en fokuseret spørgeteknik, som åbner op for dine tanker og udfordrer dig psykisk. Formålet med dette er at slippe af med negative tankemønstre og dårlige vaner, der bremser en. Sammen sætter I målsætninger for din udvikling, men du vil være den, der går forrest - din coach er altså en motivation og hjælp til, at du får det bedste frem i dig selv.

Online coaching hos GoMentor

Med GoMentor som digital platform er det muligt at få online coaching via GoMentor 24/7. Her er tilknyttet en lang række kompetente coaches, der har erfaring med coaching inden for flere forskellige områder - bl.a. lifecoaching, businesscoaching, karrierecoachingstresscoaching og motivationscoaching

Find en god coach nær dig

Får du mest ud af et fysisk fremmøde med din coach, er der også rig mulighed for dette, eller evt. en kombination af begge. Uanset inden for hvilket område du har brug for en coach til, tilbyder GoMentor hjælp til netop det, du har brug for. 

Find her en god coach nær dig:

Find den rette coach

Norma Lind Thomsen Lene Wallentin Karen Hastrup Katja Rose

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Find den rette coach

Norma Lind Thomsen Lene Wallentin Karen Hastrup Katja Rose
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Coaching

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.