Karriere

af GoMentor

Sidst opdateret 22-9-2020

Reviewer GoMentor

Coach giver sin klient vejledning til karrierevalg, så han kan udnytte sit fulde potentiale Karriere og karrierecoaching

At komme frem i livet i den moderne verden, med et hav af stillinger at vælge imellem, kan være en svær opgave for både mænd og kvinder. Det er derfor, mange søger karrierecoaching for at få lidt ekstra hjælp. Selvom det er muligt at få succes i karrierelivet uden coaching, så kan denne form for coaching motivere en til at yde sit absolut maximale potentiale og derved opnå succes. Selv de, der ikke er interesserede i at klatre op af karrierestigen, kan få gavn af karrierecoaching. Ved at få hjælp og gode råd før, under og efter jobsamtaler samt råd til, hvordan man kan skrive en glødende ansøgning, kan man nemmere finde og få sit drømmejob. Karrierecoaching er dermed støtte, som har til formål at hjælpe en person med arbejds- og karriererelaterede emner. Selvom karrierecoaching kan minde om mange andre former for rådgivning, så er det specifikt rettet mod arbejdsrelaterede emner, såsom:

  • Iværksætteri – At opstarte sin egen virksomhed kan være en spændende og udfordrende opgave. Mange fejler i deres forsøg på at få succes, men en businesscoach kan hjælpe en person med at opnå sin drøm om at få sin egen virksomhed op at køre.
  • Karrieremål – Selvom nogle mennesker er ganske tilfredse med at have et hvilket som helst job, er der andre, som gerne vil have en karriere og komme frem i livet. Derfor er de nødt til at have en strategi, som består af at sætte mål og sikre sig, at disse mål nås.
  • Karrieremuligheder – Mennesker, som har arbejdet med det samme i lang tid og tænker på at skifte job, kan få hjælp gennem karrierecoaching. Det kan være skræmmende at skifte karriere, men det kan også være en belønnende oplevelse. Hvis man kender til sine muligheder, kan det gøre beslutningen nemmere.
  • Jobsamtaler – Hvis man har de rette forudsætninger og kvalifikationer til et job, men ikke er god til jobsamtaler, kan man ende med ikke at få jobbet. En karrierecoach kan hjælpe med praktiske råd og teknikker, som kan få jobsamtalen til at føles som en leg.
  • CV skrivning – Et godt CV er altafgørende for at få et godt job, hvorfor det er nødvendigt at lære, hvordan man udarbejder et professionelt, men også personligt, CV. En karrierecoach kan hjælpe med at udarbejde et CV, der kan skille sig ud fra mængden og få arbejdsgiverens opmærksomhed.
  • Ny på arbejdsmarkedet – Teenagere, unge og selv ældre mennesker, som er på arbejdsmarkedet for første gang, kan få stor gavn af karrierecoaching. Det kan være en stor omvæltning at gå fra at være ledig til at arbejde hver dag.
  • Identificering af kompetencer – Det er meget vigtigt at lære at identificere sine styrker og kompetencer for at kunne få et godt job. En karrierecoach kan hjælpe med at identificere ens egne kompetencer, således at man kan finde den perfekte stilling til sig selv.
  • Karriereskift – Hvis man har besluttet sig for at skifte karriere, er der mange praktiske råd, som kan spare en for en masse besvær undervejs.
 

Online karrierecoaching hos GoMentor

Her hos GoMentor ved vi, hvor svært det kan være at finde det rette job i den moderne verden, hvor alting skal gå så stærkt. Vi ved også, hvor svært det er at komme videre, når man har besluttet sig for den karriere, man vil have. Dette er grunden til, at vi har tilknyttet en række dygtige coaches, som tilbyder online karrierecoaching. Disse professionelle coaches har et stort kendskab til de forskellige aspekter af at få en karriere og komme frem i livet. De kan derfor hjælpe med nyttige råd og praktiske tips, som kan gøre det nemmere at finde og beholde et job. De, der vil frem i livet og klatre op af karrierestigen, kan også få hjælp af deciderede karrierecoaches. Selvom det er muligt at få et job uden en karrierecoach, så kan en karrierecoach være så behjælpelig, at hele processen vil være nemmere, og på samme tid kan man lægge en langsigtet strategi.

 

Få hjælp til din karriere

Norma Lind Thomsen Glennie Grønne Karen Hastrup Nirvi Bennich
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.