Mød andre mennesker… med ro, overblik og selvtillid

Skrevet d. 28-9-2022 12:19:30 af Vagn Kirkeskov - Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

   Du har nok hørt om coachende adfærd, som en metode til at forbedre vores forståelse af hinanden og til at lykkes bedre med vores indbyrdes kommunikation.

Bl.a. hvordan du kan få andre involveret i samtalen eller opgaven, eller til at forstå, at det også er i deres interesse at bidrage til løsning af situationen. Det kan være hjemme ved spisebordet eller blandt kollegerne på jobbet.

   Coaching bygger på enkle grundlæggende principper som de fleste kan lære på 4 timer med instruktion, træning og feedback. Og det forgår online - 1 til 1 - dig og mig - og bliver tilrettelagt efter hvilken personlighed du har, og hvad du primært har brug for i din dagligdag.

   Så ingen spildtid, gruppearbejde eller plenumsnakke.

   Mellem hver session får du tilsendt relevant undervisningsmateriale og en opgave du arbejder med, der er skræddersyet til dig, baseret på din personlighed og din forskellighed i forhold til andre.

   Dit udbytte vil blive en struktureret tilgang til kommunikation og viden om andre personligheders typiske adfærd, og hvordan du kan opnå interesse og forståelse hos andre for dine budskaber.

   Det vil give dig brugbar personlig læring og selvtillid - og ikke mindst en fornyet tro på dig selv.

Med min baggrund som psykoterapeut, har jeg i mere end 20 år uddannet ledere, medarbejdere og privatpersoner til at lykkes i rollen som coach, i deres forskellige miljøer som familie, job, fritid og sport.


KLIK på den KONTAKT MIG eller Gratis forsamtale, hvis du vil vide mere eller kirkeskov dk med referencer og læse om min baggrund.


   Mange september hilsener

   Vagn Kirkeskov

   Psykoterapeut, coach, sparringspartner, forfatter m.m.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.