Personlig udvikling

af GoMentor

Sidst opdateret 25-9-2020

Reviewer GoMentor

Par har gennemført bestigningen af et bjerg og fejrer deres resultat ved at række armene i luften på toppen af bjerget, som tegn på deres udvikling og sejr Alle har forskellige mål med livet, men der er én ting, som de fleste succesfulde mennesker har til fælles: De har haft en plan, og de har holdt sig til den. Vedholdenhed er en vigtig egenskab, hvis man vil opnå succes i livet uanset, hvordan man definerer det. Nogle måler succes gennem materiel rigdom og magt, mens andre måler succes gennem kvantiteten og kvaliteten af ens nære relationer, såsom familie og venner. Her kan online, personlig coaching via GoMentor hjælpe, uanset hvad ens specifikke mål er, både på den lange og korte bane.

Derfor er personlig udvikling vigtig

Personlig udvikling er den måde, hvorpå en person forbedrer sig igennem livet. For nogle indebærer dette forfremmelse på jobbet, imens det for andre betyder at have en glad og sund familie. Uanset dine mål, kan lifecoaching hjælpe med din personlige udvikling. Det kan være, du har brug for at udvikle dig inden for målsætning, videreuddannelse, karriereråd eller social udvikling. På den måde opretholder eller forbedrer du dig kontinuerligt i takt med, at du bevæger dig op ad karrierestigen, udvider dit netværk eller øger dine sociale kompetencer i forhold til familie eller venner. Samtidig kan du få en større livsglæde og overskud i hverdagen. Dette er vigtigt, så man udnytter sine kompetencer og potentiale bedst muligt - Hvis man ikke udvikler sig, afvikler man.

Tips til personlig udvikling

Her er nogle helt grundlæggende tips til, hvordan du kan forbedre din personlige udvikling:

  • Sæt mål – Målsætning er et kraftfuldt værktøj til at tage kontrol over ens liv. Man har kun så og så meget tid tilgængeligt, og det er afgørende, hvordan man bruger sin tid, hvis man vil opnå sine mål.
  • Nå dine mål – Efter man har sat sig et mål, er det næste trin rent faktisk at nå det mål. Det er her, mange får brug for lidt hjælp udefra.
  • Vær fokuseret – Et skarpt fokus er afgørende i forhold til at opnå ens målsætninger og skabe fremdrift i livet.
  • Ha’ det sjovt! – Dette er et yderst vigtigt, og ofte overset, aspekt i relation til personlig udvikling. Hvis alt "arbejdet" med at blive en bedre person slet ikke giver en livsglæde, hvad er så pointen?

Selvom disse tips måske forekommer meget grundlæggende, så kan de hjælpe dig til at ændre dit liv. For de, der har brug for lidt mere hjælp og mere konkrete eksempler, kan lifecoaching være en god idé.

 

 

Personlig udvikling gennem lifecoaching

Holder man nogensinde op med at undre sig over, hvorfor nogle mennesker har mere succes end andre i livet? Arbejde, held og talent har lidt at gøre med det, men mange mennesker er ude af stand til at planlægge deres egen succes i livet. Online lifecoaching her på GoMentor.dk kan hjælpe med denne udfordring. Det er en proces, hvor mennesker hjælpe andre med at lære, hvordan man sætter og når specifikke mål i livet. Læs mere om lifecoaching her. Der er mange områder i livet, hvor coaching kan være en stor hjælp. Det kan bl.a. omhandle følgende områder:

Personlig coaching

At arbejde på tomandshånd med en coach kan forbedre en persons chancer for succes i livet. Mennesker bruger personlige coaches som inspiration for at få nye ideer. Her, hos GoMentor, tilbyder vi også online personlig coaching. Denne form for coaching er lidt anderledes end rådgivning og andre former for coaching. Personlig coaching er rådgivning rettet mod mennesker, der har brug for hjælp til at opnå bestemte ting i sit liv. Det er oftest relevant inden for områder som karriere, uddannelse, personlige forhold og helbred. Det kan bl.a. omhandle:

Online personlig coaching hos GoMentor

Som nævnt ovenfor, er der mange forskellige måder, hvorpå en personlig coach kan hjælpe i ens liv. Her på GoMentor.dk kan du finde og booke sessioner med professionelle, personlige coaches, som kan hjælpe på mange forskellige måder. Det kan være mange typer af problemstillinger i ens liv, man har brug for hjælp til, og de dygtige coaches er både villige og i stand til at hjælpe, lige fra at hjælpe med at sætte mål til at hjælpe med at nå dem. Kort sagt kan en personlig coach yde den ekstra hjælp, man har brug for, så man kan få succes i livet. Online personlig coaching via GoMentor er en belejlig og behagelig måde at få den hjælp på, bl.a. ved skriflig terapi og coaching gennem GoMentor 24/7, hvor du bliver matchet med en personlig mentor, du kan skrive ubegrænset med, uanset tid og sted.

Desuden tilbyder GoMentors coaches og terapeuter ind imellem kurser inden for personlig udvikling, såsom mindful living, selvudvikling for henholdsvis mænd og kvinder samt stresshåndtering. På den måde kan du, gennem et kursus, få en mere praktisk tilgang til, hvordan du kan udvikle dig personligt og få succes i livet.

 

Få hjælp til din personlige udvikling

Frederik Engels Gertrud Lykke Norma Lind Thomsen Inge Merete Søndergaard
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.