Selvfølelse

Skrevet af GoMentor

SelvfølelseHar du oplevet følelsen af ikke at være god nok? Eller følelsen af at være utilstrækkelig - f.eks. over for din partner, familie, venner eller din arbejdsplads? Måske har du oplevet at føle dig inkompetent? Mange - især unge teenagere - oplever på et tidspunkt at føle sig usikker eller mindre værd. Det er menneskelige følelser, som kan være helt naturlige i visse situationer. Desværre er der nogle, som går rundt med en rigtig dårlig følelse med sig selv. En dårlig eller negativ selvfølelse er typisk, når man føler sig utilstrækkelig eller mindre god - det kan både være generelt i livet eller over for bestemte personer.

Tegn på dårlig selvfølelse

Følelser, der ofte forbindes med dårlig selvfølelse:

  • Utilstrækkelighed
  • Usikkerhed
  • Rastløshed
  • Uduelighed
  • Lavt selvværd
  • Manglende tro på sig selv

Personer, der har en lav selvfølelse, reagerer ofte ved at trække sig tilbage fra f.eks. det sociale. Det kan både skyldes frygt eller skam over at have det sådan, at man ikke føler sig i stand til at være den, man gerne vil, og have overskud til at give fra sig. Det er vigtigt at søge hjælp, når man oplever disse følelser, for at undgå, at det udvikler sig til angst, stress eller depression.

Få hjælp til dårlig selvfølelse med GoMentor

Hos GoMentor ved vi, hvor vigtigt det er at have det godt med sig selv for at kunne opnå de ting i livet, man gerne vil. Derfor har vi en række tilknyttede psykologer, terapeuter og coaches med den rette erfaring og uddannelse, som kan hjælpe dig. Du kan booke en tid til at mødes personligt, have online videosamtaler eller tilmelde dig GoMentor 24/7, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor, uanset tid og sted. På den måde kan du få hjælp til at blive glad for dig selv og nyde livet fuldt ud.

Har du en dårlig selvfølelse?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Kamilla Lindgren Kristina Helgstrand Thomas Schindel Marika Kirstine Almskou
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Hjælp til en bedre selvfølelse

Har du en dårlig selvfølelse?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Kamilla Lindgren Kristina Helgstrand Thomas Schindel Marika Kirstine Almskou
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere