TRO PÅ DIG SELV OG KÆRLIGHEDEN

Skrevet d. 7-10-2022 15:50:44 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Du har psykisk indsigt. Du har en høj grad af bevidsthed. Lad den være din følgesvend her på livets rejse. Læn dig ind i det du mærker. Tro på det du mærker. Lad ikke tvivlen og frygten tage over, så du mister dig selv, tilliden og kærligheden til dig selv.


Du og jeg. Ja os alle. Vi kan nemt fare vild i dette her liv. Fare vild i denne verden, hvor vi trækkes i alle retninger og dermed mister fokus på det som er væsentligt i håbet om, at andre vil synes om os. Elske os for dem vi er,  men lige præcis du behøver ikke gøre dig ekstra anstrengelse. Du er præcis som du skal være. Elskelig som det væsen du er. Måske har din opvækst. Bristet forhold undervejs i livet givet dig en følelse af, at du ikke er "rigtig", at lige præcis du, skal gøre dig fortjent til kærligheden. Men ingen skal gøre sig fortjent til kærlighed. Alle har ret til kærlighed. Men måske glemte du på vejen, at det er din kærlighed til dig selv, som er den vigtigste og den du har allermest brug for.


For din egen kærlighed kan du svøbe dig i, hvornår du lyster. Din egen kærlighed gør dig rig. Din egen kærlighed gør dig magnetisk. Din egen kærlighed gør du lyser. Din egen kærlighed gør dig stærk og fuld af styrke. Den gør dig værdifuld. Ressourcefuld. Den fylder dig med glæde og kræfter. Den giver dig skønhed og fylder dig med lykke. Din kærlighed er fundamentet.


Tro på kærligheden og mere på dig selv. 


Lots of love


Camilla<3


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.