Lederudvikling

af GoMentor

Sidst opdateret 28-9-2020

Reviewer GoMentor

Klient får rådgivning og sparring til sine lederkompetencer og udvikling fra sin coach.I dag er det ikke nok, at du som leder kan skabe resultater på bundlinjen - du skal også være i stand til at udvikle og motivere dine medarbejdere hen imod et mål. Du skal kunne være innovativ, tage konflikter, kunne håndtere den svære samtale og den gode afskedigelsessamtale. De store krav til nutidens ledere, om at kunne håndtere komplekse beslutnings- og udviklingsprocesser i en hastigt foranderlig kontekst, medfører et øget pres på den enkelte leders evne til løbende at kunne forny og variere den ledelsesmæssige indsats. Lederen skal, for at kunne leve op til sit ansvar, konstant udfordre medarbejderne, både personligt og fagligt. For at kunne gøre dette, er lederen ofte nødt til også at udfordre sig selv. Denne udfordring kan i mange situationer optimeres bedst ved hjælp af en person uden for organisationen. Her er en GoMentor partner, med speciale i lederudvikling, er et godt bud på en sparringspartner.

 

Resultater med en GoMentor partner:

  • Opnåelse af større selvindsigt og selvledelse
  • Afklaring af mål og værktøjer til at holde sig motiveret mod målet
  • Rolledefinering og styrkeafdækning
  • Karriereafklaring
  • Optimering af energi
  • Relaterede artikler

Med professionel og faglig sparring kan du få rådgivning til at blive en bedre leder. Her kan du bl.a. få ledercoaching, hvor en coach hjælper dig med, hvordan du coacher dig selv og kan coache dine medarbejdere til at blive mere motiverede. Derudover kan rådgivning om forandringskommunikation også være en fordel, så du bedst muligt får de redskaber, der kan sikre den rette kommunikation internt og eksternt i virksomheden, når det gælder organisatoriske forandringer.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.