Ansættelse og afskedigelse

af GoMentor

Sidst opdateret 28-9-2020

Reviewer GoMentor

Kvindelig chef har fået professionel hjælp til sin ansættelsesproces foruden for de igangværende vellykkede jobsamtaler En rekrutteringsproces, gennem en GoMentor partner, starter altid med en afklaring af kundens aktuelle situation. Her skabes et billede af virksomheden med henblik på forretningen, strategi og kompetencebehov. Rekruttering og search er en proces, der igangsættes, når en virksomhed skal finde en ny medarbejder til en stilling. Rekruttering og search handler således om, på professionel vis, at finde og udvælge den rigtige medarbejder til jobbet. Den omfattende rekrutterings- og searchproces tilrettelægges med fokus at sikre det perfekte match, hvilket bl.a. indebærer en grundig analyse af kandidaternes kompetencer, erfaring og baggrund.

Der benyttes forskellige metoder til at komme i kontakt med potentielle kandidater, bl.a. annoncering i trykte og elektroniske medier, søgning i databaser og jobportaler, undersøgelser i netværk og virksomheder samt headhunting - dette sikrer et bredt felt af kandidater. Ved at få professionel bistand til rekrutteringsprocessen optimerer du chancerne for at ansætte den rigtige medarbejder.

Med en GoMentor partner får du:

  • Professionalisering af rekrutteringsprocessen – ingen er eksperter inden for alle områder. Overlad derfor rekrutteringsprocessen af din nye medarbejder til nogle af bedste i Danmark inden for netop dette område, mens du fortsætter med at gøre det, som du gør bedst.
  • Effektiv annoncering - Målet er at få jeres ledige stilling ud til flest mulige attraktive kandidater. GoMentor partnerne har adgang til de største jobdatabaser i landet og har ofte rabataftaler, som gør det muligt at annoncere væsentligt billigere, end din virksomhed har mulighed for. Rekrutteringspartnerne er eksperter i både at komme bredt ud og i at ramme den rigtige målgruppe til den ledige stilling.
  • Hurtigere resultat - GoMentor partnerne inden for rekruttering og search har et stort netværk blandt jobsøgere, adgang til databaser og derudover en række strategiske partnerskaber, der sikrer, at GoMentor partnerne hurtigt kan finde potentielle kandidater til dine ledige jobs.
  • Tid til egne opgaver - Rekruttering er en tidskrævende proces. Det er ikke ualmindeligt, at en virksomhed modtager flere hundrede ansøgninger, som alle skal læses og besvares, de attraktive kandidater skal interviewes og kandidatfeltet skal snævres ind. Lad en GoMentor rekrutteringspartner klare det for din virksomhed, så I får væsentlig mere tid til at fokusere på de daglige opgaver.
  • Succes i ansættelsen – Som bekendt koster det mange penge at ansætte den forkerte kandidat. Med en professional GoMentor partner ved din side er du sikret de bedste forudsætninger for at skabe det rette match mellem din virksomhed og kandidaten.
 

Executive search

Den succesfulde search efter en topleder handler i høj grad om at afdække kundens - virksomhedens - behov, hvilket er en vigtig strategisk opgave for virksomheden. En succesfuld search proces, gennem en GoMentor partner, starter altid med, at vi afdækker og forstår kundens situation. Vi tegner et billede af virksomheden, herunder deres forretning, strategi kompetencebehov. Det er helt afgørende for en succesfuld rekruttering og giver nemlig muligheden for at give medarbejderen en grundig introduktion til den måske kommende arbejdsgiver.

GoMentor partnerne tilbyder en bred erfaringsbaseret konsulentviden og har samtidig et stort netværk. Vores partnere har typisk en searchfunktion, som er vigtig i ethvert arbejde med at finde den rigtige topleder. Partnerne udfordrer gerne virksomhederne, når rammerne for den foranståede executive search opgave skal defineres. Diskretion og fortrolighed er en selvfølge ved executive search opgaver med en GoMentor partner.

 

Resultater ved executive search:

  • Udarbejdelse af profil/stillingsbeskrivelse og search-strategi
  • Diskret henvendelse til og tiltrækning af relevante kandidater via telefoninterviews
  • Indhentning af referencer
  • Opfølgning hos klient og kandidat

Få hjælp til ansættelse og afskedigelse

Katja Rose Pernille Mikkeline Brandt Nirvi Bennich Karen Hastrup
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.