Karriere og arbejdsliv under Corona

Skrevet d. 5-11-2020 13:41:05 af Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut, Terapeut, Business coach, MBSR mindfulness instruktør, Metakognitiv terapeut

For tiden er der travlt i min praksis både i København og i Præstø. Corona pandemien sætter sine spor i vores arbejdsliv og på vidt forskellige måder, er vi udfordret af Covid 19’s anden bølge. Corona får mange til at reflektere over deres karriere og liv som helhed.


Typiske temaer er økonomiske bekymringer, ensomhed og savnet af kolleger, mental overbelastning og stress, udfordringer ved at få hjemmearbejdspladsen til at fungere, Corona-restriktioner i hverdagen, håndtering af drænende onlinemøder eller spirende tanker om en fremtidig karriere, der ser anerledes ud end den nuværende.


Min praksis er åben for dig der har brug for hjælp til at omsætte bekymringer og grublerier til reelle handlestrategier og løsninger. Jeg hjælper dig med at finde sprækker af lys i de situationer der opleves svære og sammen finder vi veje til en meningsfuld karriere og et arbejdsliv i trivsel.


Du er velkommen!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.