Husk at gøre det, der gør dig glad!

Skrevet d. 23-6-2020 08:58:43 af Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut, Terapeut, Business coach, MBSR mindfulness instruktør, Metakognitiv terapeut

I ferien har vi ofte tid til at opholde os lidt længere tid ved emner, der kredser om vores liv og hvordan vi har indrettet vores hverdag.


Lever vi det liv vi drømte om?


Det spørgsmål vil de fleste af os nok svare nej til, for drømme ændrer sig hele tiden og livet vil altid forme sig i retninger vi ikke havde regnet med. Sådan er det og sådan skal det være! Alligevel kan ferien give anledning til at tjekke efter, om vi helt grundlæggende gør nogle af de ting, som fylder os med glæde og skaber mening.


Meget ofte kan vi i hverdagens trummerum komme så langt væk fra det der egentlig er kilden til lys, liv leg og glæde, at vi helt har glemt, hvordan vi finder det igen. Over tid er det ofte det der gør, at vi mister forbindelsen til os selv. Så om du er til skak, håndbold, badutspring eller 1700 tals litteratur… Husk at gøre de ting, der gør dig glad! Det er der vi kommer tilbage på sporet og kan mærke sindet boble. Det er der vi kan mærke os selv og vores grundværdier - mærke det der er vigtigt i vores liv.


Rigtig god sommer:-)

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.