Psykisk sårbarhed

Skrevet af GoMentor

Hvad er psykisk sårbarhed?

Psykisk sårbarhed kan bruges i mange forskellige sammenhænge, herunder f.eks. psykisk betinget mistrivsel eller en betegnelse for personer, der tidligere har været psykisk syge. Ofte handler psykisk sårbarhed dog om at være særligt sårbar i forbindelse med at have fået diagnosticeret en psykisk lidelse. Mange, der enten kort- eller langvarigt har været i kontakt med psykiatrien, har oplevet at føle sig psykisk sårbare. At leve med psykiske forstyrrelser eller en psykisk sindslidelse kan være meget udfordrende at håndtere og gøre hverdagen svær at overskue. Derfor anbefaler vi at få den rette hjælp, så du kan lære at bearbejde disse følelser og leve det liv, du ønsker.

Hvem oplever typisk psykisk sårbarhed?

Der er mange, der kan opleve at føle sig psykisk sårbare, når de har fået konstateret en psykisk lidelse. Det kan bl.a. være ifm. med lidelser som:

Få hjælp til at håndtere psykisk sårbarhed

Hos GoMentor har vi flere tilknyttede psykologer og psykoterapeuter, som kan hjælpe dig med at håndtere udfordringerne ved at være psykisk sårbar. Det kan være svært at snakke med sine nærmeste om sine tanker og følelser, når man er psykisk sårbar, da man måske ikke ønsker at lægge noget over på deres skuldre. Derfor kan det være en fordel at snakke med en professionel psykolog eller terapeut i fortrolige og trygge omgivelser. Du kan se, hvilke mentorer der kan hjælpe dig på listen nedenfor eller søge mere specifikt via 'Find ekspert'-knappen.

Er du psykisk sårbar?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Tommy Thambour Mette Escherich Dobrick Malene Louise Aagaard Charlotte Friborg Due
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere