Sport

af GoMentor

Sidst opdateret 28-9-2020

Reviewer GoMentor

Sportskvinde og mand er ude og løbe for at forbedre sit mentale helbred og sit daglige overskud Som sportsudøver kræver det ikke blot at være i god form rent fysisk - det kræver også et fokuseret mindset og mentalt overskud. Gennem metoder som mentaltræning, sportscoaching og sportsterapi kan du få hjælp til at forbedre dine evner til at styrke dit mentale fokus med henblik på motivation og målsætning. Det kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater i din sport, men udvikler dig også personligt og styrker dig i livet generelt.

Hvad er sportscoaching?

Sports coaching eller sportsterapi er behandlingsformer til sportsudøvere - du behøver dog ikke at være eliteudøver eller professionel for at få gavn af dette. Metoden kan både anvendes i forbindelse med sportsskader, men også i forhold til at styrke dig selv mentalt og forbedre dine præstationer. Uanset hvad du har brug for, kan en sportscoach derfor hjælpe dig med arbejde med dine udfordringer med henblik på at nå dine konkrete mål.

Få sportsrådgivning via GoMentor

Med en sportsterapeut eller -coach via GoMentor kan du få den rette støtte og rådgivning til at øge din motivation, så du bliver mere målrettet og kan forbedre din sportspræstation. Uanset hvilken form for sport du dyrker, eller hvad du har brug for hjælp til, kan GoMentors mentorer hjælpe dig. Start din personlige udvikling med en mentor i dag, enten ved at tilmelde dig GoMentor 24/7, hvor du bliver matchet med en, der passer til dine behov, og som du kan skrive ubegrænset med 24/7.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.