Dating

af GoMentor

Sidst opdateret 22-9-2020

Reviewer GoMentor

Kvinde sidder interesseret og kigger på sin date, imens de venter på deres mad

Hvad er dating?

At date har altid været en både stressende, men også spændende, ting, og i det 21. århundrede er der efterhånden meget, man skal have i baghovedet, når man dater. Hvis man kender til god "dating-etikette" i en verden domineret af mobiltelefoner og e-mails, har man en bedre chance for at gøre dates til en positiv oplevelse i stedet for det modsatte. Døjer du f.eks. med lavt selvværdlav selvtillid eller relationsproblemer, kan den rette rådgivning til dit kærlighedsliv måske hjælpe dig med at få styr på kærligheden og dit datingliv.

Moderne dating

Det er lettere end nogensinde før at "møde" mennesker, takket være internettet og andre kommunikationsformer - dette medfører dog også en række faldgruber. Her er der nogle grundlæggende datingtips, som er gode at tage med sig, så man er bedst rustet.

Råd og tips til din date:

  • Vær tålmodig – Hvis man er tålmodig og villig til at lade forholdet udvikle sig naturligt, er der mindre risiko for, at man skræmmer en potentiel partner væk.
  • Lyt – Hvis du lytter opmærksomt til din date – især hvis du ikke kender vedkommende så godt – kan det være en god måde at sikre sig på, at vedkommende hygger sig.
  • Pas på! – Sikkerhed bør være højt på din check-liste, når du dater. Lad være med at dele ud af personlige informationer, medmindre du har mødtes offentligt med personen et par gange.

Der er masser af steder at møde nye mennesker online, både på datingsider og gennem kontaktannoncer på nettet. Problemet er, at dette ofte er forbundet med en risiko, som ikke alle tænker over. Hvis man deler ud af sine personlige data, kan det f.eks. føre til problemer med stalkere eller andet. Der er også andre ting, man bør undgå. Til tider vil en coach kunne hjælpe med at gøre den besværlige dating-jungle en smule mere gennemsigtig. Overvej derfor nøje, hvilken type af date du skal ud på, og hvad du dermed skal tage hensyn til.

 

Typer af dating:

  • Blind dates
  • Bekendte, venner og kollegaer
  • Internet-dating / Online dating
  • Sikker dating
  • Enlige forældre
  • Skilte forældre
  • Gifte / Affærer

Datingcoaching via GoMentor

Datingcoaching kan hjælpe dig til at blive bedre til at håndtere at date i den moderne verden. Med de mange moderne kommunikationsformer, vi har i dag, er der masser af udfordringer, en datingcoach kan tilbyde hjælp til. Find en coach i oversigten nedenfor eller søg mere specifikt i højre kolonne under 'Find ekspert'. Her kan du få dating hjælp ved at aftale sessioner med din coach, hvor I mødes personligt, eller få online coaching via GoMentor. Uanset dine grunde til at søge hjælp og rådgivning, kan online coaching via GoMentor 24/7 hjælpe med alle aspekter af at date, hvor du kan skrive ubegrænset med din coach. På den måde kan du få støtte og vejledning til din date, uanset tid og sted. Vores tilknyttede coaches er specialiserede inden for dating-verdenen og tilbyder den hjælp til dating, der er nødvendig for, at man kan opnå succes på sine dates. At date bør ikke være et "spil" med vindere og tabere. Vores tilknyttede coaches kan hjælpe både mænd og kvinder - uanset seksualitet og kønsmæssige diversiteter - med at lære, hvordan man forbedrer sine chancer for at finde en partner og finde kærligheden, når man dater.

 

Få hjælp til dating

Frederik Engels Glennie Grønne Bettina Østrand Martin Schepelern

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.