Virksomhedsrådgivning

af GoMentor

Sidst opdateret 28-9-2020

Reviewer GoMentor

Coach giver sin klient rådgivning til at lede sin virksomhed efter bedste evne, for at kunne opnå de bedste økonomiske resultater Rådgivning til virksomheder

Virksomhedsrådgivning er rådgivning til virksomheder inden for mange forskellige områder - alt fra den enkelte medarbejder til organisationen som helhed. En virksomhedsrådgiver tager udgangspunkt i virksomhedens nuværende situation og dens fremtidige ønskede situation. På den måde kan din virksomhed få rådgiving og sparring til de forandringer eller udfordringer, I står overfor, så den kan blive en stærk og succesfuld virksomhed. Virksomhedsrådgivning henvender sig derfor både til organisationer som helhed, ledere, medarbejdere, ejere og iværksættere.

Forskellige former for virksomhedsrådgivning

  • Ansættelse og afskedigelse - Virksomhedens medarbejdere er væsentlige for, at den kører rundt og kan få succes. Derfor er det vigtigt, man sikrer sig, at man har de rette medarbejdere i de rigtige stillinger. Det kan man bl.a. sørge for gennem rekruttering, executive search og personlighedstests.
  • Erhvervspsykologisk rådgivning - Rådgivning og konsultation omkring forandringer i virksomheden, herunder tilhørende udfordringer, så man bedst muligt lære at håndtere disse situationer, som virksomhed. Det indebærer bl.a. arbejdspladsvurdering og rådgivning om, hvordan man håndterer arbejdsmiljø, konfilkthåndtering, medarbejdertrivsel og MUS mest hensigtsmæssigt.
  • Lederudvikling - At være en god leder handler ikke kun om at skabe resultater på bundlinjen, men at kunne skabe udvikling for sig selv og sine medarbejderne både fagligt og personligt. Der rådgives om det at leve op til sit ansvar som leder, herunder forandringskommunikation og ledercoaching.
  • Medarbejderomsorg - Tage hånd om den enkelte medarbejder ved at sikre sig et godt og trygt arbejdsmiljø, bl.a. ved at sørge for hensigtsmæssige fysiske arbejdsforhold, god stemning indbyrdes iblandt medarbejderne, ingen mobning og chikane samt at lytte til den enkelte.
  • Medarbejderudvikling - At kunne udvikle på sine medarbejdere handler om at skabe et trygt og samtidig udfordrende udviklingsforum for den enkelte medarbejder, hvor mål bliver afklaret og strategier lagt. Her er der fokus på at udvikle den enkelte gennem motivation ved bl.a. medarbejdercoaching, sælgerperformance, talentudvikling og teamudvikling.
  • Organisationsudvikling - Rådgivning omkring ens virksomhed med henblik på evaluering, forbedring eller optimering af den. Her undersøges, hvor udviklingsparat virksomheden er.

I en virksomhed er der mange elementer, som skal spille sammen - medarbejdere, ledere, ejere, samarbejdspartnere osv. - for, at den fungerer optimalt. Dette er et stort ansvar, som især virksomhedsejere og de enkelte ledere står med, hvilket for nogle kan virke uoverskueligt. Ekstern rådgivning kan derfor bidrage til nye og mere effektive måder at tænke på og forhåbentlig skabe flere muligheder for vækst.

Få rådgivning til din virksomhed

På listen nedenfor kan du se, hvilke af vores mentorer der tilbyder virksomhedsrådgivning hos GoMentor, eller du kan søge mere specifikt via 'Find ekspert'-knappen. Uanset hvad din virksomhed har brug for rådgivning eller sparring til, kan vores kvalificerede mentorer hjælpe dig med de rette værktøjer, så du kan opnå en mere effektiv og succesfuld virksomhed.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.