Organisationsudvikling

af GoMentor

Sidst opdateret 28-9-2020

Reviewer GoMentor

Ledelsesmedlem drøfter den organisatoriske fremtidsplan, som skal sikre virksomheden vækst, med sin businesscoachMangler du en model til at udvikle kvalitet i din organisation? Ved at bruge en af GoMentors partnere bliver I afklaret med, hvordan I bruger jeres kompetencer bedst. Forløbet tager bl.a. udgangspunkt i en evaluering af organisationen. Der vil blive diskuteret, hvor parat jeres organisation er til udvikling, og hvor det vil være relevant for jer at gå i gang med udviklingsarbejde. I forløbet får du endvidere helt konkrete idéer, forslag og metoder til, hvordan I udarbejder en velkvalificeret selvevaluering, som afdækker organisationens fremtidige indsatsområder. Ud fra praktiske erfaringer kan GoMentors partnere justere forløbet i forhold til jeres aktuelle udfordringer. Et udviklingsforløb vil indeholde emner, der er vigtige at fokusere på, så I kan blive blandt de bedste. Organisationsudvikling er et bredt tema, der kan gribes an på mange måder, og enhver virksomhed er unik - derfor vil fokus altid være forskelligt fra gang til gang. Samarbejdet med din virksomhed indledes altid med en grundig afklaring af dine ønsker og virksomhedens behov. Herefter aftaler vi, hvordan vi kommer videre, herunder indhold, form, varighed og pris, så du ved præcis, hvad du får for pengene.

Virksomheder ved, at de konstant bliver mødt med krav om forandring. Nye tider kræver nye strategier i de organisationer, der vil fastholde sin position. Enten indretter man sig i forhold til situationen, ellers bruger man forandringen til sin fordel og skaber noget endnu bedre. I en globaliseret verden skal organisationer, inden for alle brancher, være manøvredygtige og dynamiske. De organisationer, der kommer længst, er dem, der tilpasser sig til de konstant skiftende og krævende forventninger, de mødes af fra kunder og interessenter - forandring i organisationer kræver forandring hos mennesker.

 

En organisationsudvikling vil overordnet set indebære en eller flere af følgende elementer:

  • Evaluering af jeres organisation
  • Forbedringer af organisationen
  • Optimering af organisationen

Få hjælp til organisationsudvikling

Nirvi Bennich Katja Rose Karen Hastrup Glennie Grønne
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.