Få bugt med negative tankemønstre

Skrevet d. 11-1-2021 10:15:41 af Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut, Terapeut, Business coach, MBSR mindfulness instruktør, Metakognitiv terapeut

Er du fanget i en strøm af negative tanker, du ikke selv formår at komme ud af? Sidder du fast i ukontrolable grublerier og bekymringer, som bare går i ring? Har du tanker om ikke at kunne slå til og om at lave fejl? Tvivler du på dit eget værd og er sammenligningen med dine venner og bekendte begyndt at fylde meget i din hverdag.


Så er du kommet til den rigtige for det kan jeg hjælpe dig med.


I et samtaleforløb hos mig, introducerer jeg en meget konkret værktøjskasse baseret på metakognitiv tænkning og Mindfulnessbaseret kognitiv terapi. Det er redskaber, som træner din evne til at bryde med negative tankespiraler, for i stedet at etablere nye tankevaner, der hjælper dig med at handle og finde kontruktive løsninger. Når vi overtænker, tror vi typisk, at det er vejen til at finde løsninger på vores problemer, men det er det sjældent. I stedet bliver vi mentalt udmattede og graver os dybere og dybere ned i et endeløst frustreret spor. Min opgave er at hjælpe dig ud af dette negative spor og træne dig mentalt i at være i verden på en måde, hvor du kan trække vejret frit og have det godt med at være lige præcis den du er!


Har du lyst til at høre mere om mine samtaleforløb, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.