Erhvervspsykologisk rådgivning

af GoMentor

Sidst opdateret 28-9-2020

Reviewer GoMentor

Coach giver sin klient sparring og rådgivning omkring nye strategiske HR tiltag, som skal implementeres succesfuldt i virksomhedenDet moderne arbejdsliv er i dag komplekst, og virksomhederne møder til stadighed flere og flere krav. Krav, som medfører et klart behov for forebyggende strategier og klare HR-politikker. De mentorer hos GoMentor, der har speciale i erhvervspsykologisk rådgivning, tilbyder rådgivning og sparring til ledere, som står foran at skulle udvikle organisationen og skabe de bedste resultater for at opnå succes. Erfaringen viser, at organisationer, ved hjælp af erhvervspsykologisk rådgivning, kan forbedre organisationens sammenhæng og styrke relationerne mellem medarbejdere og ledere. Ved at satse på tillid, retfærdighed og samarbejde om kerneopgaven, kan virksomheder øge medarbejdertrivsel, arbejdets kvalitet, produktivitet og innovationsevne. GoMentors erhvervspsykologiske partnere tilbyder forskellige former for erhvervspsykologisk rådgivning og konsultation, herunder:

Virksomheden kan stå i en situation, hvor forretningsmæssige forhold samt organisatoriske eller samarbejdsmæssige forandringer medfører udfordringer og forandringer i virksomheden. Derfor kan det være en fordel for netop din virksomhed at få erhvervspsykologisk rådgivning, så den kan blive succesfuld.

Resultater ved erhvervspsykologisk rådgivning:

  • Virksomhedens ledere får et stærkere fundament for deres ledelse
  • Organisationen opnår en større tydelighed i forhold til ledere samt medarbejderes rolle, opgave og ansvar
  • Virksomheden forbedrer muligheden for vækst og velfærd
  • Virksomheden sikrer større engagement og motivation
  • Risikoen for konflikter mindskes

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.