Medarbejderudvikling

af GoMentor

Sidst opdateret 28-9-2020

Reviewer GoMentor

Ung personaleleder får hjælp til at blive mere effektiv i sit arbejde med medarbejderudvikling Medarbejderudvikling handler om at skabe et trygt og samtidig udfordrende udviklingsforum for den enkelte, hvor mål bliver afklaret og strategier lagt. Mange medarbejdere oplever i dag et øget pres på den personlige faglighed, effektivitet og tidsudnyttelse. Derudover skal de også forholde sig til, at den sociale adfærd og holdninger spiller en større rolle, idet disse har indvirkning på kollegaer og fremtidige karrieremuligheder. Oveni dette er det mange medarbejders opfattelse, at ledelsen oftest er under et øget pres og dermed er mindre til rådighed og support i hverdagen. Mange medarbejdere giver således udtryk for, at idet der er blevet mindre tid til sparring på den faglige og personlige udvikling i jobbet, bliver deres tilfredshed og trivsel på jobbet påvirket. En GoMentor partner med speciale i medarbejderudvikling vil i denne situation kunne gøre en stor forskel.

 

Resultater med en GoMentor partner:

  • Opnåelse af større selvindsigt og selvledelse
  • Afklaring af mål og værktøjer til at holde sig motiveret mod målet
  • Rolledefinering og styrkeafdækning
  • Karriereafklaring
  • Optimering af energi
  • Relaterede artikler

Med en GoMentor partner kan du, som leder, få rådgivning og sparring til medarbejdercoaching, hvor du lærer at coache og motivere dine medarbejdere. Derudover kan du få råd til, hvordan du øger deres sælgerperformance og gør dem til bedre sælgere, hvis det er relevant for netop din virksomhed. Talentudvikling og teamudvikling er også vigtige områder, en GoMentor partner kan hjælpe dig med at forbedre. Medarbejdernes både individuelle ydeevner og samarbejdsevner er væsentlige for virksomhedens drift. Fungerer de forskellige teams ikke, vil det højt sandsynligt også kunne ses i dens resultater. Samtidig bør den enkeltes udvikling være i fokus i form af både faglig og personlig medarbejderudvikling, så man sikrer en udnyttelse og optimering af ens kompetencer.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.