STYRER DU DIT LIV INDEFRA ELLER UDEFRA?

Skrevet d. 9-2-2022 20:21:06 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

 Dit hjerte er din sjæls kraft og din intuition din vejviser.


Når du lytter til alt andet, end det du egentlig er… Ikke lytter til det du mærker. Ikke lytter til din indre stemme, som taler til dig og rådgiver dig til, hvad det er bedst at gøre, så vil det være svært, at gå i den retning der er bedst for dig❤️


Når ikke du connecter med dit inderste. Ikke lytter til dit hjerte. Ikke bruger din intuition, men udelukkende lader din rationelle hjerne tage over og navigere for dig, så er det nemt at miste balancen.

Så vil du opleve indre uro. Have svært ved at mærke kærligheden. Opleve at det kan være svært, at vide om du skal gå til højre eller venstre. Gå lige ud eller blot blive hvor du er.


Den kraft der skal tage dig frem i livet, har du inde i dig. Lyt til den. Følg den. Den er mega klog. Den har de svar, du søger.

Svarene ligger ikke i den ydre verden, så derfor undlad at navigere hele dit liv herfra. Men naviger dit liv indefra❤️ For herfra mister du ikke dig selv og din retning bliver tydelig?


Kærligst

Camilla❤️

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.