Camilla Clausen

Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Valby , Frederiksberg , Videosamtale , GoMentor 24/7

23 klientudtalelser

Personligt fremmøde

FÅ MERE KÆRLIGHED I DIT LIV 950 kr. Aftal tid


 • Måske har du svært ved at finde den store kærlighed?
 • Mærker du i jeres ægteskab, at I langsomt glider længere og længere væk fra hinanden?
 • Hver gang du møder en partner, ser du ofte dig selv ende i det samme mønster i parforholdet.
 • Står du endnu engang med et forlist forhold bag dig og er dybt såret og ulykkelig?
 • Dine følelser bliver ikke gengældt af din partner
 • Måske står du med en følelse af "hvad er der galt med mig"

Al kærlighed starter med selvkærlighed, men hvordan får du lige det? Hvordan opnår du den kærlighed? 

Vi skal starte med at etablere et godt forhold til os selv. Elsk dig selv og elsk at være dig. Alle de gode ting sker i vores liv, når vi har kærlighed til os selv og kan tilgive og acceptere det, som er mindre perfekt.

Det er, når vi er ”hjemme” i os selv, at vi mærker, hvad vi ønsker med vores liv, at vi  også kan finde den vej, vi søger. Vejen til kærligheden.

Når først vi er der. Hjemme i os selv så kommer kærligheden. Så vil vi være istand til, at forandre kærligheden fra det der var, til det vi ønsker os allermest.

Det er hvad jeg kan hjælpe dig med. At få etableret et stærkt kærlighedsfuld forhold til dig selv for herfra finder du vejen,til den skønne kærlighed du længes efter. 

Jeg bruger forskellige metoder fra min værktøjskasse for, at du finder din selvkærlighed. Jeg arbejder 360gr. rundt i dit liv, da de ting der foregår i dit liv på hver deres måde påvirker hinanden. 

Lidt om mig:

Jeg er certificeret kærlighedscoach. Er uddannet tankefeltterapeut og EFT practioner med baggrund i Metasundhed. Traumeterapeut og Mindfulnessinstruktør.

Jeg har studeret Gestaltterapi, NLP og Psykologi og Filosofi. Er Access Bars behandler og intuitiv rådgiver.

Min mission er at hjælpe dig til at opnå mere kærlighed i dit liv.

Du skal være hjertelig velkommen til at book en session hos mig eller en gratis forsamtale, som du booker herinde i min kalender. 

Jeg vil glæde mig, til at møde dig. 

Kærligst

Camilla


LIFE COACHING - DYB INDRE RO, POSITIV ENERGI OG BALANCE 950 kr. Aftal tid

Du går rundt i livet, og føler du har det hele, men du er trist og der mangler noget!


Måske føler du dig lidt snydt af livet?

 • Du kan ikke længere mærke den indre glæde! 


 • Du har tankemylder dagen lang. Du har prøvet alt. Men intet synes at hjælpe dig!


 • Du mangler ro i dit liv - alt for mange gøremål. Du kan ikke mærke dig selv og hvad du har lyst til.


 • Jobbet føles håbløst og giver ikke længere mening - alt for mange tanker om hvordan du skal komme videre og med hvad.


 • Du kan ikke finde kærligheden - og hver gang den er tæt på så forsvinder den mellem hænderne på dig. Du bliver droppet. Måske har du opdaget et mønster? - alt for mange tanker om du nogensinde finder ægte kærlighed. Om du er værd at elske


Årsagerne kan være mange. Jeg hjælper dig med præcis den udfordring du har i livet nu.


Min tilgang til coaching og til dig og de værktøjer jeg bruger, hjælper dig til at opnå mere glæde og mere lykke i dit liv uanset om det handler om dit job, kærligheden, karrieren eller familien.

Jeg er certificeret Life Coach og Mentor. Er uddannet tankefeltterapeut og EFT practioner med baggrund i Metasundhed. Transbiologisk traumeterapeut og Mindfulnessinstruktør.

Jeg har studeret Gestaltterapi, NLP og Psykologi og Filosofi. Er Access Bars behandler og intuitiv rådgiver.


Alle mennesker er unikke og alle mennesker har ret til lykke og glæde i deres liv.


Min mission er at hjælpe dig til at nå dit højeste mål og give mulighed for bedre livskvalitet, balance, tilfredshed og lykke.


Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig på vej


Kærligst


Camilla

ERHVERS COACHING - SALG, KARRIERE OG RÅDGIVNING 1.250 kr. Aftal tid

Sammen kigger vi på de forhindringer, som stopper dig i at komme videre i dit arbejdsliv. Måske er det chefen, der besværliggør din dagligdag. Måske dine kollegaer eller måske ønsker du at komme op ad rangstien, men du ved ikke hvordan du skal gøre det, eller det kan være noget helt fjerde, du har som mål.  

Jeg hjælper dig med at finde brugbare strategier til at opnå det arbejdsliv, du ønsker. Sammen finder vi ind til dine indre ressourcer og endevender dine kompetencer, som er dit fundament for at opnå et drømme arbejdsliv. Jeg hjælper dig med at komme tættere på, også selvom du rent faktisk måske ikke aner, hvilket job du drømmer om.  

Vi ser på, hvad kan du gøre med alle de evner, du allerede har.

Hvad kan du skabe, hvis du kiggede anderledes på dit liv?

Du har magten til at skabe det, du ønsker - og som Business coach og mentor hjælper jeg dig sikkert i mål. 

Min værktøjskasse rummer stærke værktøjer til at opnå nye mål og fjerne evt. forhindringer eller overbevisninger, som kan blokere for dine næste skridt. 


Er du parat til at gå videre nu? Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig. 

 

Kærligst

Camilla 

PARTERAPI - få mere kærlighed ind i jeres liv 2.100 kr. Aftal tid

 • Har I svært ved at mærke kærligheden i hverdagen? 
 • Måske føles det som om, at I langsomt glider længere og længere væk fra hinanden?
 • Er I endt i et mønster, hvor I lever mere hver for sig end sammen? I deler ikke længere hemmeligheder. Holder tingene for jer selv. Deler hellere jeres parforholdsudfordringer med venner og veninderne!
 • I går ofte skævt af hinanden. Kommunikationen er blevet begrænset. 

I ønsker det var anderledes, men ved ikke helt hvor I skal starte og begynde.

Hos mig vil mit udgangspunkt være, at finde tilbage til jeres fælles ståsted. Finde ind til den "ramme" hvor I er gode sammen. Jeg finder den "ramme" sammen med jer og herfra vil I se, hvordan I påny genfinder hinanden. Genfinder kærligheden, glæden, parforholdet og lysten og nydelsen i jeres fælles liv. 


Hvis I leder efter et mere stabilt, bevidst og kærlighedsfyldt forhold, så kan jeg hjælpe jer.

Jeg vil glæde mig til at møde jer. 


Kærligst


Camilla

EFT & TFT TERAPI - SLIP ANGST OG TANKEMYLDER 1.250 kr. Aftal tid

Jeg behandler angst med et simpelt værktøj som kaldes tankefeltterapi(TFT) og Emotionel frihedsteknik(EFT) fordi det er effektivt værktøj til at få bugt med angst. Et værktøj som er simpelt at anvende, men fordi det endnu ikke er så udbredt, kendes det ikke af mange. 


I min klinik hjælper jeg med alle former for angst til en tilværelse, hvor angsten ikke længere fylder og dominerer hverdagen. 


Du kender det måske fra dig selv, hvordan angsten kan stoppe dig i at gå efter dine drømme. Stoppe dig fra at nyde livet fuldt ud. Men det behøver ikke længere være sådan i dit liv.


Måske har du prøvet mange typer behandling uden at være sluppet fri af din angst. Måske er du lidt mistroisk overfor om dette bare er endnu et kvik fix. Men det forsikrer jeg dig for, at det ikke er. 


I USA behandler man feks. PTSD ramte krigsveteraner med TFT og behandlings succeen er høj.

Vi ved, endnu ikke hvorfor det virker så godt, for der er ikke så mange forskningsresultater tilgængelige endnu, men det vi ved er, at denne simple metode kan nå ind til det sted i hjernen, hvor angsten udspringer fra. En mulighed der ikke er tilstede ved blot almindelig kognitiv samtale. 


Hvor mange sessioner som er nødvendige for dig og din angst er svært at udtale mig om, før jeg har mødt dig og talt med dig. Men indimellem så behandler jeg mennesker som har haft livslang angst og efter blot 1 session på 60min. har deres angst sluppet dem. 


Du skal være velkommen til at booke en session hos mig og prøve om TFT er noget for dig. Jeg vil glæde mig til at møde dig. 


Kærligst


Camilla 
TRAUMPTERAPI - klippekort 6 sessioner 6.900 kr. Aftal tid

Ved køb af klippekort til traumeterapi opnår du en besparelse på kr. 600. Klippekortet kan bruges til alle typer af sessioner men er prisberegnet på traumeterapi sessioner som er på 90min. varighed. 


Klippkortet gælder til 6 sessioner.

TRAUMETERAPI - alle former for traumer, ubehag og oplevelser 1.250 kr. Aftal tid

HVAD ER TBT TRAUMETERAPI (Transbiologisk traumeterapi)


For første gang nogensinde er det blevet muligt, at dykke helt ned på celleplan og reparere i cellerne og her heale gamle mønstre, traumer og ubehag.

Utroligt nok, vil du opdage dybe forandringer i din hverdag, for det er hvad mange oplever med TBT traumeterapi.

Det handler om, at mange af de ting vi gør og vores mønstre, som vi hænger fast i, selvom vi forsøger at slippe dem, så  slipper de bare ikke helt.

Mange af mine klienter kommer til mig efter år med andre former for terapi, og fordi de søger en indre ro. Ønsker at slippe et mønster, de måske har haft hele deres liv - og ting i deres liv endnu ikke er faldet på plads, men det er hvad mange oplever sker efter TBT behandlinger. 

Årsagen kan være, at vores mønstre har solide rødder i fortiden, og derfor opnår vi ikke de dybe forandringer vi leder efter ikke, selvom vi har en inderlig intention og et stort ønske om, at forandre dem.

Vi er styret af vores underbevidsthed (95-98%) og en tidlig programmering og/eller det vi har med i vores slægt via vores DNA.

Derfor arbejder vi med TBT i underbevidstheden, fordi vi går efter dybe forandringer. Kort sagt så er det, vi gør i TBT traumeterapi, at vi healer(fjerner) hændelser, traumer og mønstre ,der hvor de er taget ind. Enten i fortiden eller i nutiden – dem fjerner vi fra underbevidstheden således, at de ikke kan aktivere os længere.


Jeg laver kun traumeterapi på de klienter, som ønsker denne form for behandling, så det er ikke en naturlig del af mine coaching samtaler. Har du lyst til at prøve det - så kan du kontakt mig lige her på siden og bestille din første TBT traumeterapisession.


Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig.


Kh

 Camilla 

LAVT SELVVÆRD - traumeterapi 1.250 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

PARTERAPI - få mere kærlighed ind i jeres forhold (GoMentor videosession) 2.100 kr. Aftal tid

 • Har I svært ved at mærke kærligheden i hverdagen?
 • Måske føles det som om, at I langsomt glider længere og længere væk fra hinanden?
 • Er I endt i et mønster, hvor I lever mere hver for sig end sammen?
 • I deler ikke længere hemmeligheder. Holder tingene for jer selv. Deler hellere jeres parforholdsudfordringer med venner og veninderne!

I går ofte skævt af hinanden. Kommunikationen er blevet begrænset.

I ønsker det var anderledes, men ved ikke helt hvor I skal starte og begynde.


Hos mig vil mit udgangspunkt være at finde tilbage til jeres fælles ståsted. Finde ind til den "ramme" hvor I er gode sammen. Jeg finder den "ramme" sammen med jer og herfra vil I se, hvordan I påny genfinder hinanden. Genfinder kærligheden, glæden, parforholdet og lysten og nydelsen i jeres fælles liv.


Hvis I leder efter et mere stabilt, bevidst og kærlighedsfyldt forhold, så kan jeg hjælpe jer.


Jeg vil glæde mig til at møde jer.


Kærligst


Camilla

TRAUMETERAPI - alle slags traumer, ubehag og oplevelser (GoMentor videosession) 1.250 kr. Aftal tid

LIFE COACHING - DYB INDRE RO, POSITIV ENERGI OG BALANCE (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

LAVT SELVVÆRD - traumeterapi (GoMentor videosession) 1.250 kr. Aftal tid

Er det til tider hårdt at være dig, fordi du ikke føler dig noget værd?

Du føler ikke, du er værd at elske, som det menneske du er.


Du føler ingen indre glæde og tilfredshed ved at være dig og ville ønske, at du


- så anderledes ud

- sagde de rigtige ting

- var dygtigere og bedre


Du drømmer måske om, at hvis bare….du havde smukkere tænder. Flottere ansigt. Pænere ben. Større muskler. En trænet krop. En slankere krop. Flere venner. Sæt selv ind(…….) så var du sikker på, at andre ville elske dig og du ville føle dig mere værd.


Vi kan desværre ikke søge vores værd i andre. Andre kan ikke fylde os op, så vores selvværd stiger. Lavt selvværd handler om dit eget værd. Hvad du føler, du er værd som menneske, og ikke hvad andre synes du er værd.


Vores selvværd bygges op indefra og ud. Vi får ikke højere selvværd ved, at ændre betingelser i vores ydre verden. Det kan i et kort periode være dejligt for vores selvtillid, men vi vil have behov for at gøre nye ting igen og igen, da vores selvværd ikke bliver påvirket af ydre betingelser og forandringer.


Vores selvværd skal vi tage os kærligt af indefra. Vores selvværd er afgørende for vi kan ”stå stærkt” i livet. At vi kan favne livet, som det er og os selv. Jeg hjælper dig med at styrke dit selvværd.


Jeg hjælper dig med, acceptere dig selv som det fantastiske menneske du er. Så du bliver bedre til at omfavne din fejl og mangler. Finde styrken i, at du er sat her på jorden for, at leve dit eget liv og ikke et liv dikteret af andre.


Jeg vil glæde mig til, at hjælpe dig på vej til et liv med højere selvværd.


Kærligst


Camilla,

BUSINESS COACHING - KARRIEREUDVIKLING OG RÅDGIVNING (GoMentor videosession) 1.050 kr. Aftal tid

Sammen kigger vi på de forhindringer, som stopper dig i at komme videre i dit arbejdsliv.

Måske er det chefen, der besværliggør din dagligdag. Måske dine kollegaer eller måske ønsker du at komme op ad rangstien, men du ved ikke hvordan du skal gøre det, eller det kan være noget helt fjerde, du har som mål.

Jeg hjælper dig med at finde brugbare strategier til at opnå det arbejdsliv, du ønsker. Sammen finder vi ind til dine indre ressourcer og endevender dine komepetancer, som er dit fundament for at opnå et drømme arbejdsliv.

Jeg hjælper dig med at komme tættere på det rette job, også selvom du rent faktisk måske ikke aner, hvilket job du drømmer om.

Vi ser på, hvad kan du gøre med alle de evner, du allerede har.

Hvad kan du skabe, hvis du kiggede anderledes på dit liv?

Du har magten til at skabe det, du ønsker - og som Erhverscoach&mentor hjælper jeg dig sikkert i mål.

Min værktøjskasse rummer stærke værktøjer til at opnå nye mål og fjerne evt. forhindringer eller overbevisninger, som kan blokere for dine næste skridt.


Er du parat til at gå videre nu? Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig. 

Kærlig hilsen

Camilla

FÅ MERE KÆRLIGHED I DIT LIV (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

 • Har du svært ved at finde den store kærlighed?
 • Mærker du i jeres ægteskab, at I langsomt glider længere og længere væk fra hinanden?
 • Hver gang du møder en partner, ser du ofte dig selv ende i det samme mønster i parforholdet.
 • Står du endnu engang med et forlist forhold bag dig og er dybt såret og ulykkelig?
 • Dine følelser bliver ikke gengældt af din partner
 • Måske går du rundt med en følelse af "hvad er der galt med mig"

Al kærlighed starter med selvkærlighed, men hvordan får du lige det? Hvordan opnår du den kærlighed?

Vi skal starte med at etablere et godt forhold til os selv. Elsk dig selv og elsk at være dig. Alle de gode ting sker i vores liv, når vi har kærlighed til os selv og kan tilgive og acceptere det, som er mindre perfekt.

Det er, når vi er ”hjemme” i os selv, at vi mærker, hvad vi ønsker med vores liv, at vi også kan finde den vej, vi søger. Vejen til kærligheden. Når først vi er der.

Hjemme i os selv så kommer kærligheden. Så vil vi være istand til, at forandre kærligheden fra det der var, til det vi ønsker os allermest.

Det er hvad jeg kan hjælpe dig med.

At få etableret et stærkt kærlighedsfuld forhold til dig selv for herfra finder du vejen, til den skønne kærlighed du længes efter.

Jeg bruger forskellige metoder fra min værktøjskasse for, at du finder din selvkærlighed.

Jeg arbejder 360gr. rundt i dit liv, da de ting der foregår i dit liv på hver deres måde påvirker hinanden.

Lidt om mig:

Jeg er certificeret kærlighedscoach. Er uddannet tankefeltterapeut og EFT practioner med baggrund i Metasundhed. Traumeterapeut og Mindfulnessinstruktør.

Jeg har studeret Gestaltterapi, NLP og Psykologi og Filosofi. Er Access Bars behandler og intuitiv rådgiver.

Min mission er at hjælpe dig til at opnå mere kærlighed i dit liv.

Du skal være hjertelig velkommen til at book en session hos mig eller en gratis forsamtale, som du kan booke herinde i min kalender.  

Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Kærligst

Camilla
Du ønsker dig et dybt og kærlighedsfuldt forhold, men det dukker ikke op. Du er klar over, at det starter med selvkærlighed, men hvordan får du lige det?

Hvordan opnår du den kærlighed?

Vi skal starte med at etablere et godt forhold til os selv. Elsk dig selv og elsk at være dig. Alle de gode ting sker i vores liv, når vi har kærlighed til os selv og kan tilgive og acceptere det, som er mindre perfekt. Det er, når vi er helt ”hjemme” i os selv, at vi mærker kreativiteten banke på og mærker, hvad vi ønsker med vores liv.

Når vi tør åbne dørene op, så finder vi en vej – vejen til det gode liv – vejen til kærligheden – vejen til at stå ved den, vi er. Vejen hjem. Når først vi er her. Hjemme i os selv så kommer kærligheden. Så kan vi forandre den svære kærlighed til et sundt og balanceret kærlighedsforhold uanset hvilken situation du måtte stå i. 

Lidt om mig: 

Jeg vil med glæde følge dig på vej<3

Kærlig hilsen

Camilla

"IF YOU WANT YOUR LIFE TO WORK, YOU MUST BE WILLING TO DO THE WORK"


Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Få mere kærlighed, glæde og overskud ind i dit liv Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Beskrivelse


Få et liv med mere kærlighed, glæde og overskud,

Slip dine bekymringstanker, indre uro og angstDet handler grundlæggende om kærlighed. Det er kærlighed til dig selv, der gør, at du kan tiltrække og få det liv, du drømmer om – og give kærlighed til andre.

Jeg arbejder med kærlighed og kriser både de store livskriser og de små. Jeg hjælper fx dig, der oplever en udfordring, der fylder i dit liv, og som du gerne vil slippe. Dig, der har det perfekte arbejdsliv, og alligevel ikke er glad, og dig, der har det svært med kærligheden.


Du oplever måske en følelse af, at du har mistet troen på dig selv og dit værd, og ofte vil du komme ind i en ond cirkel, som kan være svær at komme ud af alene. 


Når vi mødes første gang, så finder vi ud af, hvor du er, hvor du gerne vil hen, og hvordan jeg bedst muligt hjælper dig.

Det er de små skridt, der gør din selvkærlighed stærkere og dit liv rigere. 


Jeg hjælper med:


• Usunde mønstre og kærlighedssorger


•Personlig udvikling


• Angst og tankemylder


• Lavt selvværd


• Livskriser


• Kropshad


• Utroskab og svigt


• Arbejdsglæde HVORDAN ARBEJDER JEG:

Jeg arbejder 360 grader rundt og ser på alt i dit liv, fordi der er områder i livet, som på hver sin måde kan være med til at påvirke hinanden og den tilstand, du er havnet midt i.


Som Coach, Mentor og traumeterapeut kan jeg arbejde dybere og hjælpe dig med at få bevidsthed om, hvad der skaber forhindringer og de efterfølgende forandringer. Du vil opleve, at jeg samtidig bruger min intuitive evne til at hjælpe dig på rette vej.


HVEM ER JEG:

I mit arbejde med mennesker trækker jeg i dag blandt andet på 30 års erfaring med internationalt salg og adfærd. Den baggrund har givet mig ballast, mod og en høj grad af selvtillid, men jeg glemte også mig selv i farten, og derfor måtte jeg vælge en anden vej. Det betyder at jeg nu lever et liv fra hjertet med ro, balance og kærlighed.


I min egen proces har jeg løbende taget uddannelser, som jeg alt sammen bruger i dag, både når jeg har en til en samtaler, holder foredrag i virksomheder og kommuner eller laver frivilligt arbejde.


Jeg har blandt andet taget:

• To årig Essens Coach og Mentor uddannelse

• Tankefeltterapeut & EFT practioner med baggrund i Metasundhed

• Transbiologisk traumeterapeut (TBT)

• Access Bars behandler


Jeg har også studeret psykologi, filosofi, gestaltterapi, NLP og er mindfulnessinstruktør.


Min mission er, at hjælpe dig til at nå dit højeste mål og give mulighed for bedre livskvalitet, kærlighed, tilfredshed og lykke.

Skal jeg hjælpe dig?


Jeg vil glæde mig til at møde dig.


Kærligst

Camilla


Herinde kan du få adgang til en gratis 20min. afklaringssamtale, som kan bookes på link i venstre side.

Klientudtalelser

Anonym - "Vil bare sige tak for det hidtidige forløb. Havde i går aftes endnu engang oplevelsen af, at traumeterapien rykker mig, helt uden jeg bevidst om det - pludselig kan jeg sætte ord på og anskue og føle tingene på en ny måde. Man kan kalde det alt muligt, men i sin grundessens handler det egentlig om, at jeg for hver session finder mere og mere selvkærlighed og -omsorg frem . Udefra tror jeg ikke, man ser den store forskel, men det er en af de største ting, jeg kan huske, der er sket for mig. Jeg er simpelthen så taknemlig for, jeg fandt frem til dig og kom i gang med den her proces<3 Tak "  Læs mere  Læs mindre

Anonym  - "Hej Camilla, Jeg er først kommet hjem nu, så kunne ikke svare på beskeden, men jeg har overvundet min frygt for at flyve nu. Det er jeg meget taknemlig for! Så tak for sessionen"  Læs mere  Læs mindre

Pia, Studerende leder - "Jeg kommer hos dig igen Camilla fordi det jeg kommer med, det går jeg hjem uden. Så noget fylder i mit liv så kommer jeg. Det er uvirkeligt det der foregår i den virkelig verden, men det kan noget som alt det andet ikke kan..Jeg ved jeg kommer igen på et tidspunkt."  Læs mere  Læs mindre

Margrethe, anonym - "Kære Camilla, jeg har simpelthen haft det fantastisk. Jeg synes min uro og forvirring har lagt sig. Jeg kan kende mig selv igen og det føles virkelig dejligt og helt rigtigt. Så jeg er endnu engang utrolig taknemlig for din evne til at pinpointe, hvad der er essensen i mine udfordringer og give mig muligheden for at løsne op for det. Tak for dig og det du kan og gør"  Læs mere  Læs mindre

Anette Skøtt Gadeberg, privat klient - "Camilla du er dygtig, erfaren og indlevende terapeut, som er i stand til at finde ind til traumets rod og derefter guide klienten til at heale sig selv og dermed blive forløst af traumet. Det føles trygt at blive behandlet af dig Camilla"  Læs mere  Læs mindre

Victoria, anonym - "Jeg får det så godt af at gå hos dig. Man kan have det dårligt, når man kommer ind af døren. Når jeg går igen, så har jeg så meget mere godt i min krop og jeg er positiv og har tillid til fremtiden. Tak for alle de forandringer du har hjulpet mig med. "  Læs mere  Læs mindre

Hans, Direktør - "amilla Clausen du har været med til at forandre mit liv og trænet mig i at blive bedre til at være i nuet. Tak."  Læs mere  Læs mindre

Mette Thygesen, Spanien - "Jeg har været ved Camilla flere gange i traumeterapi og hver gang med et fantastisk resultat. Via den forståelse at alt ubehag i kroppen stammer fra traumer, får hver session en enorm virkning gennem hvad der, for mig som klient, virker som en forholdsvis simpel tilgang. Under den indledende samtale er Camilla super dygtig til at opsnappe ord og sætning, som får hende til at fornemme den dybereliggende årsag til mit ubehag. Jeg giver Camilla min allerbedste anbefaling. "  Læs mere  Læs mindre

Pia, Sygeplejeske - "Det du kan er fanme vildt. Jeg er fuld af beundring og stadig helt høj efter behandlingen (TBT) idag. Jeg tror at årsagen til at jeg skulle møde x var, at jeg skulle have kontakt til dig. Der er en mening med alt. Tak for dig og tak for eminent behandling. Vi glemmer alt for ofte at fortælle folk, at de er gode og at det de gør, gør en forskel. Du har gjort en kæmpe forskel for mig. Tak "  Læs mere  Læs mindre

Rikke Ljunggren, Direktør - "Vil også gerne lige nævne, at jeg efter jeg var hos dig i onsdags har haft en følelse af, at meget er faldet på plads. Min vej er blevet tydelig og jeg kan se mig selv i det 100 %. Derudover oplever jeg både gejst, modighed, glæde og kreativitet og har lavet en plan for hvem jeg skal kontakte i mit netværk. Derudover føler jeg mig lettere og stærkere og virkelig på vej. Og alt dette er med din hjælp og fordi du er dig ? Tak! "  Læs mere  Læs mindre

Tau XX - "Efter blot 2 tankefelt sessioner hos Camilla har jeg fået mere gejst i mit liv og glæde, end jeg har haft i 43år. Men det er også skræmmende, at jeg har fået det så godt. Den tilstand er helt ukendt. "  Læs mere  Læs mindre

Joanna Cortex, Visma - "Mange tak for gode sessions sammen. Først og fremmest, så var det en fornøjelse at møde dig. Du har en fantastisk energi og ikke mindst en meget inspirerende person. Tak for de gode indspark samt de brugbare redskaber, som du har givet mig hen af vejen. Du har helt klart givet mig mere selvtillid, selvværd samt ejerskab i min hverdag - så tak for det! "  Læs mere  Læs mindre

Mitzie Hammersholt, Ejer Keepgoing - "Det var så lærerigt vores møde med dig og givtigt, og vi er begge så klar til forandring og mødet med ”det ukendte” Jeg vil blot udtrykke vores store glæde over dagen i dag. Tak for dig Camilla."  Læs mere  Læs mindre

Thea Nejsum, Ejer By Nejsum - "Jeg havde en telefon samtale med Camilla Før en messe. På messen kunne jeg møde mulige kunder og skulle være forberedt på flere måder. Camilla sparede med mig og delte ud af erfaringer. Efter samtalen følte jeg mig rustet og klædt på til at møde de mulige købere. Camilla guider med et fantastisk drive og et stærkt erfarings grundlag. Kan varmt anbefales."  Læs mere  Læs mindre

Peter Hartvigsen, Ejer Kobots - "Camilla tilgang til salg er anderledes end alle andre jeg har mødt eller hørt ifm. salg. Camilla har en grundlæggende forståelse for mennesker der rækker langt dybere end blot det umiddelbare. Du misser alle de skud du ikke tager...mis ikke Camilla. Giv dig selv eller din organisation den gave at møde hende. Uanset om du mangler salg eller gør det godt, men gerne vil ha mere, så bliver du positivt overrasket. Start med en kop kaffe, det gjorde jeg:-) Du er velkommen til at ringe 4080 1212 for en personlig anbefaling. "  Læs mere  Læs mindre

Christina Bonnevie, Kræftkoordinator, Tåstrup Kommune - "Camilla tak for du kørte et mindfulnessforløb over 8 uger, for vores borgere i kræftrehabilitering i Høje Taastrup kommune. Borgerne har været meget tilfredse med forløbet og fortæller at de har fået redskaber, som de kan anvende i deres hverdag. Camilla har engageret sig i gruppen og formået at skabe et tillidsfuldt rum, hvor tilstedeværelse og motivation har været i fokus. Vi kan varmt anbefale andre at bruge Camilla. "  Læs mere  Læs mindre

Mette Rungsted, deltager på kræftforløb - "Camilla du har været med til at forandre mit liv og fået mig til at se mig selv og mit liv på en ny måde. Tak for dig. Jeg vil være dig evig taknemmelig."  Læs mere  Læs mindre

Lars Knudsen, Selvstændig GNF - "Når du står og føler du ikke kommer nogen vegne. Så er der mange muligheder. En af dem er at kigge ind i afgrunden og give op. Og det kan måske – nogen gange – være det rigtige. Men hvis du giver op, og du ikke er død, så må du have en plan for næste træk. Camilla kan hjælpe dig videre fra at give op eller ikke føle du har et næste træk for at komme videre. Hun har en positiv, smilende og følende tilgang til dig. Til dine tanker, dine værdier og din tilstand. Og med det udgangspunkt er du allerede milevidt fremme. Camilla hjælper dig, ved ”diskret” coaching og nogle simple værktøjer, at finde frem til de mål og planer, som du egentlig gerne vil"  Læs mere  Læs mindre

Flemming D Vinther, Tømrermester Flemming D. Vinther  - "Skal man bruge en der kan sætte tingene i relief og gi dig en retning at gå i firma mæssigt så er det Camilla du/i skal ha fat i. Bare efter en enkelt samtale,fik jeg et helt andet syn på hvordan, jeg skal gribe tingene an og selvtilliden til at gøre det. Hun er lige så rar, at ha med at gøre som hun er professionel og det siger ik så lidt. Tjek hendes side ud og tøv ik med at kontakte hende. I vil ikke fortryde. "  Læs mere  Læs mindre

Palle Hansen - "Jeg kan på det varmeste anbefale Camilla da hun gav mig Et positivt indspark, med nye vinkler og ideer til spørgsmål til min samtale efter jeg var groet fast i det lidt negative, hun er værd at lytte til og fik mig til at tænke anderledes og så var jobbet i hus Kan kun sige mange tak til Camilla"  Læs mere  Læs mindre

Joan Kildentoft Jørgensen, salgschef Azelis - "Jeg kan varmt anbefale Camilla, hun gør en forskel og formår at ændre ens mindset, på en empatisk måde så man har sig selv med i processen ! Vil du forbedre dine resultater og samtidig blive en bedre version af dig selv; så skal du helt sikkert kontakte Camilla"  Læs mere  Læs mindre

Pia Dahlmann - "Jeg kan varmt anbefale Camilla, hun har en fantastisk energi og indsigt. Hendes humør og optimisme er inspirerende, samtidig med at hun er faglig. Hun har gjort en kæmpe forskel for mig i mit forehavende. På ingen tid fik hun fundet tanker frem jeg ikke anede jeg havde. Jeg er helt sikkert ikke færdig med at samarbejde med Camilla"  Læs mere  Læs mindre

Rikke Sibast Uggerhøj, Teamleder - "Camilla leverede et nærværende og energifyldt oplæg om hvordan du gennem mindfulness kan blive mere modig og stå stærkt i sig selv. Redskaber der kan bruges både i arbejdsøjemed og privat. Vi fik alle gode og brugbare redskaber med hjem. Jeg vil gerne anbefale Camilla Clausen både til virksomheder og til personlig udvikling"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.