Individuel samtale

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Individuel samtale

Hvad betegner en individuel samtale?

En individuel samtale er en personlig samtale, som kun foregår mellem dig og din mentor. Det kan f.eks. være en samtale med en psykolog, en coach, en psykoterapeut eller en sexolog, med fokus på at arbejde med det, du ønsker, og i sidste ende give dig et bedre liv med større livsglæde. Afhængigt af hvilken mentor du vælger, vil der blive brugt forskellige professionelle metoder til at arbejde med de udfordringer, du står overfor. Denne samtaletype vil dermed være mere intim og kan, for nogle, være nemmere at åbne sig op og dele sine personlige tanker. Andre samtaletyper kan være parterapi, familieterapi eller gruppeterapi, hvor andre også er med til sessionerne med mentoren.

Det kan du bruge individuel samtale til

Det er stort set alle emner, som passer til individuelle samtaler, alt efter hvad du har behov for. For nogle kan det være noget meget personligt og privat, som man kun ønsker at dele med en mentor. For andre kan det omhandle et ønske om at forbedre sig gennem personlig udvikling, enten privat eller arbejdsmæssigt, hvor fokus dermed er på en selv. Det er derfor et bredt område, alt efter hvad du har brug for inden for coaching eller terapi. Tid og sted aftales individuelt med din mentor, hvor GoMentor tilbyder muligheden for online terapi og coaching for at gøre det så fleksibelt som muligt for dig.

Det kan du få hjælp til:

Her taler en af vores mentorer om, hvordan du kan blive bedre til selv at booste din personlige udvikling - bl.a. gennem terapi.

Få hjælp i Individuelle samtaler

Frederik Engels Gertrud Lykke Michelle Poulsen Iben Zacho
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.