Online terapi

af GoMentor

Sidst opdateret 15-9-2020

Reviewer GoMentor

Online terapi med psykolog eller terapeut på computer, tablet og smartphone

Online-terapi via GoMentor

Hos GoMentor har vi udviklet en stabil og sikker online-samtaleplatform, der er baseret på WebRTC og dokumenteret til at være blandt de meste sikre, der findes. Alle samtaler er fuldt krypterede, hvilket betyder, at sikkerheden er i top.


GoMentors platform tilbyder to muligheder for at få online-terapi og -coaching: via direkte online-videosamtaler booking eller via GoMentor 24/7, der er GoMentors online abonnementstjeneste.


Online-videosamtaler kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android, så du kan få coaching eller terapi, uanset hvor du er, og med en mentor, du selv har valgt. Vil du afholde en samtale med din mentor online, kan du derfor gøre dette nemt, hurtigt og diskret blot ved at booke en tid online hos en af vores mange mentorer. GoMentor 24/7 tilmelder du dig via online terapi siden og vælger selv eller bliver matchet med en psykolog, terapeut eller coach, som du både kan skrive og chatte med, samt afholde online videosamtaler med på en sikker og fortrolig platfom. På begge måder kan du få hjælp nemmere, billigere og uafhængigt af, hvor du er.

 

 

Hvad er online-videosamtaler og online-terapi?

Ved at føre samtaler eller få terapi online betyder det blot, at kommunikationen er den samme, men at kommunikationsformen er anderledes end på traditionel vis. Ved traditionel terapiform menes der personligt fremmøde, hvilket for mange anses som det mest almindelige. Dog kan denne form også være angstprovokerende for nogle, som måske kan have svært ved at skulle dele personlige tanker og følelser i fysisk samvær med en coach eller terapeut.


Det samme kan selvfølgelig også gælde almindelige samtaler med et webcam på, som dog gør det lettere at kommunikere med andre, man på anden vis ikke kan eller har mod på at mødes med fysisk. Derfor udbydes online-videosamtaler eller skriftlig terapi og coaching som digital løsning til at gøre det nemmere og hurtigere at kommunikere med hinanden. Her findes bl.a. Skype, som er en af de store udbydere af online videokommunikation til både professionelt og hverdagsbrug. Dog er Skype ikke krypteret, hvilket betyder, at man, som bruger, giver tilladelse til, at der lyttes med.


Hos GoMentor anvender vi vores egen videoløsning, der, modsat andre løsninger, er særligt udviklet til online terapi og coaching, som er krypteret og dermed mere sikkert og stabilt for dig, som bruger. Vores GoMentor 24/7-platform er ligeledes krypteret, så dine skriftlige samtaler med din personlige psykolog eller terapeut er sikre og fortrolige.

Fordele ved online terapi via GoMentor

  • Ingen fysiske begrænsninger (stort udvalg blandt behandlere i hele Danmark)
  • Ingen eller kort ventetid
  • Nemmere og hurtigere end at skulle møde op på en fysisk adresse
  • Ofte billigere end ved fysisk fremmøde
  • Mulighed for en højere grad af diskretion og anonymitet
  • Stabil og sikker videoløsning

Hvad kan online terapi hjælpe mod?

Du kan få terapi og coaching som hjælp til at håndtere mange forskellige områder, hvilket bl.a. kan være i forbindelse med:

Her taler en af vores mentorer om, hvad online terapi og online coaching er, og hvilke fordele det medfølger.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere