Børnesamtale

Skrevet af GoMentor

Børnesamtale

Hvad er en børnesamtale?

En børnesamtale er en personlig og fortrolig samtale, som kun foregår mellem et barn og mentoren. Det kan f.eks. være en samtale med en psykolog, en coach eller en psykoterapeut, hvor fokus ligger på at lytte til barnet og dets behov. Afhængigt af hvilke udfordringer du eller dit barn står overfor, vil der blive brugt forskellige professionelle metoder til at arbejde med dem. Denne samtaletype vil dermed være mere intim og kan, for nogle børn, skabe mere tryghed og gøre det nemmere at åbne sig op og dele sine personlige tanker. Andre samtaletyper kan være familieterapi, hvor barnets forældre, værge eller søskende også er med til sessionerne med mentoren. Denne type samtale henvender sig primært til børn i alderen 7-17 år.

Det kan en børnesamtale hjælpe med

Det er stort set alle emner, som passer til børnesamtaler, alt efter hvad barnet har behov for. For mange børn kan det være meget svært og grænseoverskridende at tale om personlige og private udfordringer, som eksempelvis hvordan man har det eller misbrug og vold i familien. Dette er vores tilknyttede mentorer meget opmærksomme på og er uddannede i at tilgå sine klienter i børnehøjde med tålmodighed og omsorg. Tid og sted aftales individuelt med mentoren, hvor GoMentor også tilbyder muligheden for online samtaler for at gøre det så fleksibelt som muligt for barnet.

Disse udfordringer kan børnesamtaler bl.a. hjælpe med:

Kæmper du eller dit barn med noget?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Gitte Grøndahl Kirsten Østrup Frederik Storm Malene Louise Aagaard
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få en Børnesamtale

Kæmper du eller dit barn med noget?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Gitte Grøndahl Kirsten Østrup Frederik Storm Malene Louise Aagaard
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere