Nervøsitet

Nervøsitet er det at opleve nervøse og ængstelige følelser, usikkerhed, mindreværd og frygt for at man ikke kan leve op til sine egne eller andres forventninger.

Ingen vil kunne leve et helt liv uden på et eller andet tidspunkt at opleve at blive nervøs – typisk vil det opleves som ”sommerfulgle i maven”, svedige håndflader, måske rystende hænder og ben og adrenalin, der kører rundt i hele kroppen og gør det svært at holde sig i ro…

Denne form for nervøsitet er oftest konstruktiv og hjælper dig til at yde dit bedste.

Men når nervøsiteten kammer over og modarbejder hensigten – når vi ikke længere kan bevare selvkontrollen og nervøsiteten tager magten – da er det på tide at tage affære.

- For der er hjælp at hente og ingen bør være nødt til at affinde sig med manglende livskvalitet på grund af ubehandlet nervøsitet. 

GoMentors mentorer tilbyder både samtaler ansigt til ansigt i klinik – men også online, så du kan blive i dine vante og trygge omgivelser.

Lider du af Nervøsitet?
Vi kan hjælpe dig. Du får 100 kr. i GoMentor-rabat pa første samtale, når du booker og betaler online.
Agnes Andersen Ingun Askham Hanne Ellegaard Maja Nissen
km fra

Få hjælp til Nervøsitet

Lider du af Nervøsitet? Vi kan hjælpe dig. Du får 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Agnes Andersen Ingun Askham Hanne Ellegaard Maja Nissen
Prøv online terapi gratis i 3 dage

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.