Generaliseret angst

Skrevet af GoMentor

Generaliseret angstGeneraliseret angst er er en mental lidelse der gør, at man bliver ekstremt bekymret eller ængstelig i forhold til større begivenheder i livet, ofte irrationelt. Man kender ikke de præcise årsager til generaliseret angst, men man mener at både biologiske og psykologiske faktorer spiller en rolle. Symptomer på generaliseret angst tæller bl.a. søvnproblemer, rastløshed og irritabilitet, hovedpine, skælven, samt andre fysiske og psykiske problemer. Hvis ikke det behandles, kan generaliseret angst føre til depression, stofmisbrug og andre problemer. Der er derfor vi har udviklet en platform for online terapi for generaliseret angst her hos GoMentor.dk.

Symptomer på generaliseret angst

Symptomerne på generaliseret angst er generelt mildere end symptomerne på andre angstforstyrrelser, men det betyder ikke, at de ikke er alvorlige og nogle gange skræmmende at stå overfor. Personer med denne lidelse vil typisk opleve ekstrem udmattelse og manglende energi. Rastløshed og irritabilitet er også almindeligt hos personer med generaliseret angst. Mange vil også opleve søvnproblemer, hovedpine, skælven eller andre alvorlige fysiske problemer. Manglende koncentration og evne til at fokusere er også tegn på generaliseret angst. Symptomernes til tider milde natur betyder dog ikke, at man ikke behøver behandling. Faktisk er der risiko for at stofmisbrug, depression eller andre problemer kan opstå som følge af generaliseret angst, og man bør således overveje behandling så snart symptomerne observeres.

  • Træthed
  • Irritabilitet
  • Søvnproblemer
  • Hovedpiner
  • Koncentrationsbesvær

Få hjælp til generaliseret angst

Her hos GoMentor.dk forstår vi, at tid kan være et problem for mange – også personer med angstforstyrrelser. Det kan især være svært at tage de første skridt mod behandling for personer, der lider af panikanfald og angst i det hele taget. Det er derfor det er så banebrydende med online behandling af generaliseret angst via GoMentor.dk. Vores tilknyttede specialister som er specialiserede indenfor angstforstyrrelser tilbyder vejledning, ligesom man også kan få støtte fra personer i lignende situationer.

Kæmper du med generaliseret angst?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Jeppe Asgar Lenel Shafqat Riaz Mette Illianna Turms Tina Nielsen
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Lær at slippe angsten

Kæmper du med generaliseret angst?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Jeppe Asgar Lenel Shafqat Riaz Mette Illianna Turms Tina Nielsen
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere