Sådan kan det også være at få psykolog hjælp!

Skrevet d. 12-9-2022 20:58:06 af Rikke Plum - Cand. Pæd. Psyk, Coach, Mentor

"En dag på UNI i efteråret 2021, blev klar over, at jeg var et sted i mit liv, både fagligt og personligt, hvor jeg havde brug for råd og vejledning. Jeg var på det tidspunkt vanvittigt presset på min uddannelse, hvor jeg var tæt på at kaste håndklædet i ringen og jeg havde mistet troen på, at jeg kunne gennemføre en kandidat. Rikke har nu i et lille år været min coach. Rikke har den store force, at hun er et forstående, indlevende, omsorgsfuldt og rummeligt menneske, der bringer sig selv i spil i konkrete situationer og sætter sig ind i de udfordringer, som jeg har haft. Rikke har guidet mig på en rolig og kompetent måde – altid afbalanceret og nuanceret. Rikke har hjulpet mig med at finde en retning i det akademiske univers og jeg har undervejs i forløbet fået “værktøjer” til at finde kampgejsten igen. Rikke har et dejligt væsen og er utrolig behagelig at tale med. Det er for mig udfordrende, energikrævende og sommetider en smule angstprovokerende at arbejde med sit indre, men Rikke har hele vejen formået at skabe en atmosfære af ro og tryghed, som har virket tillidsskabende, hvilket har givet mig mulighed for at tro på mig selv i svære tider. Rikke har hjulpet mig i en positiv retning, hvor jeg er blevet opmærksom på at dyrke mine styrker og hvordan jeg fastholder disse. Undervejs i samtalerne har Rikke også hjulpet til at vende, hvad jeg altid har opfattet som mine svagheder til styrker på en konstruktiv måde. Jeg har lært virkelig meget om mig selv og min udvikling på et fagligt niveau og særligt på et personligt plan. Rikke er vanvittig kompetent, utrolig empatisk og er guld værd i svære tider. Tak for din uundværlige hjælp og store indsats" Bolette Svenningen.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.