Rikke  Plum - Cand. Pæd. Psyk, Coach, Mentor

Rikke Plum

Cand. Pæd. Psyk, Coach, Mentor

København , Kvistgård , Videosamtale

13 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuelle samtaler voksne 950 kr. Aftal tid

Individuelle samtaler studererende/lægehenvisning 850 kr. Aftal tid

Børnesamtaler/samvær (2-11 år) i naturen med delvis/hel tilstedeværelse af en forælder 1.100 kr. Aftal tid

Individuelle samtaler unge (12-17 år) 950 kr. Aftal tid

Rådgivning/samtaler - to forældre 1.400 kr. Aftal tid

Rådgivning/samtaler - en forælder 950 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Individuelle samtaler voksne (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Individuelle samtaler studererende/lægehenvisning (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Individuelle samtaler unge (12-17 år) (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Rådgivning/samtaler - to forældre (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Rådgivning/samtaler - en forælder (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Rikke Plum - Cand. Pæd. Psyk, Coach, Mentor

Beskrivelse

"Efter et hårdt sygdoms forløb med mit mindste barn, hvor hverdagen blev vendt på hovedet, et rask barn man også skulle være der for, min mand, familieforhold, en hverdag der skulle hænge sammen og skulle vende tilbage til et job med dårlig arbejdsmiljø, fik min hverdag til at flyde sammen og være ked af alt. Jeg kunne ikke se hvordan jeg skulle komme ud på den anden side, uden samtaler med Rikke. Når jeg står i en situation hvor jeg kan mærke, at jeg bliver utilpas eller en situation hvor jeg taler imod min egen mavefornemmelse stopper jeg op og husker på hvad Rikke har lært mig. Jeg vil blive ved med, at vende tilbage til Rikke hvis jeg kan mærke jeg har brug for det. I hendes selskab føler jeg mig lyttet til og enormt tryg. De varmeste anbefalinger til Rikke"  Amalie, sagsbehandler.

NÆNSOMME OG EFFEKTIVE SAMTALER

Jeg uddannet Cand. Pæd. Psyk fra Århus universitet. I mit arbejde kombinerer jeg solid viden om psykologiske teorier og metoder med et holistisk menneskesyn og en anerkendende og narrativ tilgang.

Jeg er særlig erfaring med:

Voksne: Herunder kronisk sygdom, stress, angst, depression, personlig udvikling og balancering af arbejds- og familieliv.

Forældre: Herunder forældrerådgivning, familieudvikling og barn-voksen relationer.

Unge/studerende: Herunder lavt selvværd, stress, angst, depression, at leve med diagnoser og håndtering af skole- og studiekrav.

Jeg tilbyder online samtaler til nedsat pris med det håb, at alle uagtet økonomi har mulighed for at få psykologisk hjælp og støtte.

Klienter oplever typisk, at de via samtaler med mig får:

• En helhedsforståelse af deres problematik

• Et trygt rum, hvor de får oplevelsen at blive forstået, vokse og udvikle sig

• Nye og alternative perspektiver på deres situation

• Øget forståelse af de mekanismer som udfordrer dem, og af hvordan de kan komme videre i livet

• Øget ro, overblik og energi

• Øget selvværd

• Øget tro og håb

Min tilgang er altid åben, nysgerrig og ikke-dømmende, og nøgleord hos mig er Nærvær, Engagement, Autencitet og Professionalisme.

Jeg tager kun en opgave, hvis jeg mener, at jeg kan hjælpe dig.

De bedste hilsner 

Rikke

Biografi

Uddannelse titel

Cand. Pæd. Psyk

Coach

Mentor

Sprog

Dansk

Andre ydelser

Undervisning og foredrag

Andre relevante uddannelser

Pædagog

Klientudtalelser

Christian, 56 år - "Jeg har i de seneste 2 år jævnligt, brugt Rikke som vejleder og coach, i forbindelse med at jeg, har ønsket at lave et "sporskifte" i mit liv, herunder at finde et nyt job. Jeg har i den forbindelse, oplevet Rikke som en helt enstående kompetent, seriøs og omsorgsfuld coach og vejleder. Når hun finder behov for det, bruger hun hendes store psykologiske teoretiske viden, til at forklarer og underbygge, de menneskelige reaktioner og vaner vi alle har. Hendes solide teoretiske psykologiske fundament, har hun fået igennem hendes kandidatuddannelse indenfor Psykologi. På den måde, bygger hendes vejledning og coaching, på et seriøst videnskabeligt fundament af viden. Når hun kombinere denne store viden med hendes helt enestående store empati, så er hun istand til at give den bedst tænkelige, og mest seriøse vejledning. Jeg vil derfor give Rikke mine varmeste anbefalinger. "  Læs mere  Læs mindre

Bolette Svenningsen - "Jeg giver hermed Rikke min varmest anbefaling. En dag på UNI i efteråret 2021, blev klar over, at jeg var et sted i mit liv, både fagligt og personligt, hvor jeg havde brug for råd og vejledning. Jeg var på det tidspunkt vanvittigt presset på min uddannelse, hvor jeg var tæt på at kaste håndklædet i ringen og jeg havde mistet troen på, at jeg kunne gennemføre en kandidat. Rikke har nu i et lille år været min coach. Rikke har den store force, at hun er et forstående, indlevende, omsorgsfuldt og rummeligt menneske, der bringer sig selv i spil i konkrete situationer og sætter sig ind i de udfordringer, som jeg har haft. Rikke har guidet mig på en rolig og kompetent måde – altid afbalanceret og nuanceret. Rikke har hjulpet mig med at finde en retning i det akademiske univers og jeg har undervejs i forløbet fået “værktøjer” til at finde kampgejsten igen. Rikke har et dejligt væsen og er utrolig behagelig at tale med. Det er for mig udfordrende, energikrævende og sommetider en smule angstprovokerende at arbejde med sit indre, men Rikke har hele vejen formået at skabe en atmosfære af ro og tryghed, som har virket tillidsskabende, hvilket har givet mig mulighed for at tro på mig selv i svære tider. Rikke har hjulpet mig i en positiv retning, hvor jeg er blevet opmærksom på at dyrke mine styrker og hvordan jeg fastholder disse. Undervejs i samtalerne har Rikke også hjulpet til at vende, hvad jeg altid har opfattet som mine svagheder til styrker på en konstruktiv måde. Jeg har lært virkelig meget om mig selv og min udvikling på et fagligt niveau og særligt på et personligt plan. Rikke er vanvittig kompetent, utrolig empatisk og er guld værd i svære tider. Tak for din uundværlige hjælp og store indsats. "  Læs mere  Læs mindre

Amalie, sagsbehandler - "Efter et hårdt sygdoms forløb med mit mindste barn, hvor hverdagen blev vendt på hovedet, et rask barn man også skulle være der for, min mand, familieforhold, en hverdag der skulle hænge sammen og skulle vende tilbage til et job med dårlig arbejdsmiljø, fik min hverdag til at flyde sammen og være ked af alt. jeg kunne ikke se hvordan jeg skulle komme ud på den anden side, uden samtaler med Rikke. Når jeg står i en situation hvor jeg kan mærke, at jeg bliver utilpas eller en situation hvor jeg taler imod min egen mavefornemmelse stopper jeg op og husker på hvad Rikke har lært mig. Jeg vil blive ved med, at vende tilbage til Rikke hvis jeg kan mærke jeg har brug for det. I hendes selskab føler jeg mig lyttet til og enormt tryg. De varmeste anbefalinger til Rikke."  Læs mere  Læs mindre

Aya ,19 år - "Rikke har hjulpet míg igennem en periode i mit liv, hvor jeg havde det meget svært med både angst og depression. Jeg sad på min seng det meste af dagen og havde svært ved at forlade lejligheden. Rikke hjalp mig til at forstå, hvad det hele handlede om og gav mig råd og vejledning til hvordan jeg langsomt kunne få det bedre. Hun er meget engageret og nærværende og forstår ligesom bare, hvor man er og hvad man har brug for. I dag er jeg fri af depressionen og angsten er blevet meget mindre og noget jeg har lært at håndtere. Jeg vil klart anbefale hende til andre der har det skidt. "  Læs mere  Læs mindre

Jonas og Anne, jounalist og bygningskonstruktør - "Vi har sparret med Rikke igennem 6 måneder og har været meget glade for hendes hjælp. Med Rikkes hjælp er konflikterne med vores to børn blevet langt færre, og de som stadig er der, er slet ikke så låste længere. Især vores yngste barn er blevet meget mere glad og udadvendt. I det hele taget har Rikkes tilgang til børn og hendes store evne til at gennemskue og formidle gjort, at vi har lært meget om selv og ikke mindst om vores 2 børn. Varm anbefaling her fra!"  Læs mere  Læs mindre

Pernille Bornhøft Sosuassistent - "Jeg har gået på et forløb hos Rikke over 6 gange. Min datter på 13 og jeg var gledet fra hinanden i corona tiden. Grundet min travle hverdag i sundhed sektoren. Rikke fik os tilbage på rette spor igen. Kun ved at feks minde mig om at anerkende mig selv. Og min datter. Min datter var kommet ud på et sidespor ved at opsøge det usunde miljø. Og var begyndt at selvskade sig. Idag er vi begge i kontakt med hinanden. Rikke er et fantastisk menneske. Og er god til at gennemskue hvor problematikken ligger."  Læs mere  Læs mindre

Edith, 22 år, studerende - "Det har været fantastisk, og tankevækkende at snakke med Rikke. I og med, at jeg tog kontakt til hende da jeg havde det sværest, så kan jeg virkelig godt mærke forandringen hver gang vi snakker. Rikke er nok den bedste coach man kan finde. Hun er så hjælpsom og empatisk hele vejen igennem. Man går fra at have hendes støttende stemme i baghovedet undervejs, hvilket hjælper en med at styrke sin egen. Hun er meget opmærksom på de ting man deler med hende, og giver plads til alt. Man glæder sig altid til en session med hende, hvilket er et godt tegn på hvor fantastisk hun er til sit arbejde. Hun har virkelig hjulpet mig med mere end det jeg kom med i starten, og det vil jeg altid være taknemmelig for. "  Læs mere  Læs mindre

Kristina, sygeplejerske - "Jeg har været i et forløb hos Rikke. Det har været helt fantastisk. Jeg har været i forskellige former for terapi gennem årene…men har sjældent mødt så empatisk et menneske som Rikke. Og så er hun aldeles professionel i forhold til, hvad hun siger og ikke siger. I det hele taget er hun bare et total ordentligt menneske med sin moral og etik helt i orden. For mit vedkommende har det været helt utrolig vigtigt at blive anerkendt .. forstået og mødt i det jeg står i og har kæmpet med og kæmper med. Den anerkendelse og forståelse har jeg virkelig mødt her. Og det er ikke noget jeg på nogen måde har skullet fiske efter .. langt fra... den har bare været der fra starten. For jeg har nemlig tendens til at gøre mig selv i bedre humør og at se ud som har det meget bedre end jeg reelt altid har det .. og det har jeg bare slet ikke haft brug for her. Og så er jeg mange gange blevet gjort opmærksom på hvor mange ressourcer, jeg rent faktisk har og blevet gjort opmærksom på, at jeg kæmper helt vildt. Jeg er dybt taknemmlig."  Læs mere  Læs mindre

Birgitte Tandrup, lærestuderende - "I forbindelse med mit bachelorprojekt på læreruddannelsen, har Rikke været en stor hjælp. Jeg kontaktede hende, da jeg havde svært ved at samle alle mine tanker og ideer til en opgave, hvor en konkret problemformulering var mig helt umulig. Da jeg var begyndt at blive både frustreret og nervøs, hvor mine vejledere på seminariet ikke kunne hjælpe, besluttede jeg at søge hjælp ude fra. Dette viste sig at være den helt rigtige beslutning! Efter en samtale med Rikke, følte jeg mig både lettet og håbefuld igen. Hun formåede på ingen tid, at sætte sig ind i min situation, få samlet op på mine tanker i forbindelse med opgaven og min tilgang til arbejdet. Den efterfølgende vejledning har ligeledes været enormt brugbar. Rikke igen formår at sætte sig ind i mine ellers rodede tanker og ideer, på en måde hvor man føler hun kan se lige ind i ens hoved. Den sparring, hjælp og støtte jeg har fået i mit forløb har bidraget til at jeg i den grad har udviklet mig, både på min faglighed, men også min personlige tro på mig selv, som studerende og kommende lærer. Klar anbefaling her fra." "  Læs mere  Læs mindre

Christina Persson, Musiker - "Min varmeste anbefaling ❤️ Har haft en online session hos Rikke idag. Hun er et fuldstændig fantastisk indlevende... rummeligt og forstående menneske, der i den grad formår at stille skarpt...være så meget tilstede og gi virkelig gode råd ❤️ "  Læs mere  Læs mindre

Ann-Sophie Møller, Kultur- og Sprogmøde studerende på RUC - " Rikke var fuldt ud den bedste hjælp og coach, da jeg stod over for en meget svær eksamen. På trods af at hun på forhånd ikke havde kendskab til teori og analyse, som jeg skulle forsvare til eksamen, var hun lynhurtig til at sætte sig ind i projektets kerne, hjalp med at holde god struktur i projektet, og hjalp mig med at optimere min fremlæggelse til eksamen, som havde et rigtig godt udbytte. ​ Rikke er meget empatisk og er rigtig god til at støtte op og skabe selvværd på områder, jeg ikke følte mig stærk i. Hun er analytisk skarp og fandt de “blinde” spots i mit projekt, som jeg kunne optimere til eksamen. ​ Derudover er Rikke også menneskeligt klog og kom med gode råd til søvn og kost, som var en kæmpe hjælp i eksamensperiode. Jeg kan varmt anbefale Rikke! "  Læs mere  Læs mindre

Birgitte Johansen, Leder - "Da jeg opsøgte Rikke, var det efter et flerårigt forløb med en stor arbejdsbelastning og stresslignende tilstand samt konstant halsonde og forholdsvis jævnlige hals-/forkølelses-influenzaer. Efter et 3 måneders forløb hos Rikke har jeg fået langt mere ro på, min ondt i halsen er væk og jeg har foreløbigt ikke nogle tegn på influenza. Det er i høj grad pga. de energigivende og udviklende samtaler med Rikke og hendes råd om stresshåndtering, kostændringer og vitamin- og mineraltilskud, at der er sket denne udvikling i mit liv. ​ Rikke er meget empatisk og møder én der hvor man er, sådan at hendes råd ikke bliver til nye uoverskuelige krav, men i stedet noget man har lyst til at gøre og kan overskue at få ind i sin hverdag" "  Læs mere  Læs mindre

Jasmin og Kasper, Lærer og Jurist - "Vi kontaktede Rikke, fordi vores datter i en længere periode havde givet udtryk for, at hun havde ondt i maven og ikke ville i vuggestue. Vi havde svært ved at få en god dialog med personalet i vuggestuen, og følte os ret magtesløse over situationen. Rikke var god til at få os til at blive trygge omkring at dele vores oplevelser og hun var hurtig og skarp til at finde ind til, hvad problemet handlede om både for vores datter, for os og for personalet. Hun hjalp os til se vores datter og hendes liv i vuggestuen i et andet lys, så vi nu er blevet bedre til at skabe sammenhæng mellem hjem og vuggestue, og samtidig gav hun os nogle konkrete redskaber til at få en bedre dialog med personalet omkring vores datter. ​ Vores datter har ikke ondt i maven længere og vil nu gerne i vuggestue og over til sine kammerater. Vi er så glade for Rikkes hjælp, den har været den hele værd!" "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.