Motion og motivation

af GoMentor

Sidst opdateret 28-9-2020

Reviewer GoMentor

Motiveret sportkvinde prøver at opnå sit mål om at kunne hoppe højere og mere eksplosivt end inden hun fik professionel hjælp hos GoMentor I forretningsverdenen, vil man have en bedre chance for at gøre fremskridt med sin karriere, hvis man er god til at motivere sig selv, og de folk man omgås på arbejdspladsen. Motivation kan måske synes som en simpel ting at opnå, men nogle gange kan det være svært at holde sig kørende og være produktiv. Der er mange forskellige metoder som kan bruges til at styrke motivationen, lige fra at holde fokus på det overordnede mål, til at bruge gulerødder. På GoMentor.dk tilbyder vores tilknyttede specialister online business coaching, der kan hjælpe dig med, at blive bedre til at styrke motivationen. Men før vi kigger nærmere på, hvordan vores tilknyttede coaches kan hjælpe, finder du her et par gode tips til, hvordan man styrker motivationen. 

Tips til motivationscoaching

Der er mange specifikke teknikker der kan bruges til at styrke motivationen, men her er et overordnet kig på nogle af de metoder man kan bruge til, at forblive motiveret.

 • Motivér andre - En vigtig egenskab for enhver leder er, at være i stand til, at motivere sine medarbejdere. At forstå hvad der motiverer en person - og hvad der holder en person motiveret - er effektivt i forhold til, at sørge for, at en person er så produktiv som muligt. 
 • Gulerødder - At motivere med gulerødder og frynsegoder, kan være en enormt god måde at inspirere sine medarbejdere til, at arbejde ekstra hårdt.
 • Anerkendelse - Selvom penge og andre økonomiske gevinster selvfølgelig altid er rart, så er der mange som oplever den største motivation ved chancen for, at blive anerkendt for sine kompetencer. 
 • Selv-motivation - Ud over at motivere andre, vil ledere og andre ansatte drage stor fordel af, at kunne motivere dem selv. 
 • Mål - At opstille et mål som man arbejder hen imod, kan være en fantastisk måde for en person, at motivere sig selv på. 
 • Styrker - Hvis man er i stand til, at identificere de ting, der styrker en, kan det være en god måde at styrke motivationen på.

For dem, der har brug for lidt mere hjælp til at forbedre deres egenskaber, kan business coaching være en god idé.

 

 

Business Coaching: Motivationscoaching

Hvis man vil opnå succes i forretningsverden, er det afgørende, at man er i stand til at motivere sig selv, og fastholde motivationen. Det er derfor vores tilknyttede specialister tilbyder online business coaching: så du kan få hjælp til styrke og forbedre dine evner udi motivationscoaching. Hos GoMentor.dk har vi en række tilknyttede coaches med speciale i motivationscoaching. Fra specifikke tips og teknikker til selv-motivation til viden om, hvordan man motiverer andre - der er mange forskellige måder som vores tilknyttede eksperter kan hjælpe på. Der er selvfølgelig nogle der har nemmere ved at forblive motiverede. Men for alle andre, kan business coaching være en effektiv måde at højne produktiviteten på ved hjælp af motivation.

Definition af Motivationscoaching

Motivationscoaching omhandler de egenskaber, der gør en person i stand til, at motivere sig og arbejde målrette, uanset hvilket mål man vil nå. En business coach kan hjælpe med at lære tips og teknikker fra sig, der gør det nemmere at blive, og ikke mindst forblive motiveret.

Symptomer på / Grunde til Motivationscoaching 

 • At kunne overkomme manglende motivation
 • At kunne motivere medarbejdere
 • At kunne motivere sig selv
 • Motiverende tips og tricks

Sundhedscoaching 

Et sundt liv vil typisk også være et lykkeligere liv, og måske endda et længere liv. At være sund medfører at man er aktiv, frisk i hovedet og i stand til at nyde livet i fulde drag. For nogle er det at leve sundt nærmest en medfødt egenskab, men for andre kræver det hårdt arbejde at leve sundt. Online sundhedscoaching via GoMentor.dk kan hjælpe både de først- og sidstnævnte. Selv de der i forvejen lever et sundt liv, vil kunne få gavn af de tips og råd en life coach kan tilbyde. Før vi viser hvordan vores tilknyttede coaches kan hjælpe dig til en sundere livsstil, er her nogle helt grundlæggende tips, som er gode at have i baghovedet. 

Fordele ved et sundt liv

 • Energi – Dette er en af de hel grundlæggende fordele, og hvem kunne ikke godt tænke sig en smule mere energi i hverdagen? 
 • Mindre smerte – Mindre fysisk smerte er en anden fordel ved et sundt liv.
 • Et længere liv – Der er selvfølgelig ingen der ved hvor langt deres liv bliver, men hvis man lever sundt har man gode chancer for at forlænge sin levetid.

Tips til at leve et sundere liv

Dette er nogle af de grundlæggende elementer man bør inddrage, hvis man vil opnå en sundere livsstil.
Spis sundt – Det er vigtigt at man ikke bare spiser rigtigt, men også på de rigtige tidspunkter og i de rette mængder. Vedholdenhed er også vigtigt for et overordnet godt helbred. 
Dyrk mere motion – En anden vigtig del af det at leve sundt er, at få rigeligt med motion og forholde sig aktiv. Dette bliver nemmere og nemmere, jo sundere man bliver.
Det er nogle meget grundlæggende tips, men helt overordnet er det hvad det kræver, for at leve et sundt liv. Tricket er, at få lagt en praktisk plan, der gør en i stand til, at efterleve de to tips. Det er her life coaching kan være gavnligt. 

Online sundhedscoaching via GoMentor.dk

Når man skal have lagt en overordnet sundhedsplan, er det enormt gavnligt, hvis man kan konsultere en der er uddannet indenfor sundhed. Det er svært at leve sundt i en verden fuld af fastfood, færdigretter og sodavand. Fordelene ved en sund kost, regelmæssig motion og et overordnet sundt liv, er dog alt besværet værd. Og det er her GoMentor.dk’s tilknyttede coaches kan hjælpe. De kan tilbyde den hjælp, rådgivning og information der er nødvendig for, at man kan opnå en sund livsstil. De fleste vil opleve, at prisen for online sundhedscoaching så rigeligt er givet godt ud, når man oplever tilfredsstillelsen ved en sund livsstil.  

Definition af Sundhedscoaching

Sundhedscoaching kan hjælpe dig med de teknikker og tips der resulterer i en sund livsstil og et lykkeligere liv. De præcise metoder til, hvordan man opnår en sund livsstil kan variere fra person til person, men en sundhedscoach kan lede dig i den rigtige retning, uanset alder, køn eller nuværende fysiske form.

Symptomer på / Grunde til Sundhedscoaching

 • Sund kost
 • Motion
 • Fysisk helbred
 • Psykisk helbred

Fitness Coaching

At have en fitnessplan er en vigtig del af det at leve sundt. Menneskets krop er en kompleks maskine, der kræver konstant vedligeholdelse gennem hele livet. Ens behov for træning – og ens evne til at foretage visse øvelser – forandres igennem livet, men fitness og træning bør være en del af enhvers daglige rutine. Nogle har nemt ved at udarbejde en fitnessplan og holde sig til den, imens andre har sværere ved det. Online fitness coaching via GoMentor.dk kan hjælpe lige meget hvilken type man er. Det kan være svært at udarbejde en fitnessplan og holde sig til den uanset hvad. Før vi viser hvordan coaching kan hjælpe, er et par eksempler på, hvorfor det er en god idé at have en coach med på råd, inden man kaster sig ud i træning. 

Fitness coaching ved selvhjælp?

Nogle tror at de selv kan udarbejde en fitnessplan på egen hånd, og det er der måske også nogle der kan, men nogle gange er det en god idé at få hjælp fra en med mere erfaring. Hvis et træningsprogram er for hårdt, er der risiko for, at det kan skade ens krop. Og hvis programmet ikke er hårdt nok, hjælper det måske slet ikke. Denne balance er svær at opnå for mange. Ofte bliver det enten en lille smule for hårdt eller lidt for let, men det er vigtigt at man finder den rette balance. Det er her fitness coaching kommer ind i billedet. 

Online fitness coaching via GoMentor.dk

Her hos GoMentor.dk har vi tilknyttet coaches der specialiserer sig i fitness. Hvad enten du har brug for særlige teknikker til hvordan man holder sig i form, eller du har brug for moralsk støtte og opbakning, er der hjælp at hente for folk i alle aldre. De specifikke mål med træning varierer selvfølgelig fra person til person, men vores tilknyttede coaches kan hjælpe dig til, at få lagt den plan der passer bedst til dig og dine behov. Fordelene ved at have en fitnessplan og holde sig sund, er langt mere værd end prisen for vejledning fra en fitnesscoach. Med praktiske råd og erfaring kan en fitnesscoach hjælpe med at gøre en sund livsstil gennem træning en lille smule nemmere. 

Definition af Fitness Coaching

Fitness coaching dækker over en række metoder og tips, der kan lære en at træne effektivt med henblik på at tabe sig eller forblive i form. En fitnesscoach kan også bidrage med den moralske støtte der gør, at man rent faktisk får gjort træning til en del af den daglige rutine.

Symptomer på / Grunde til Fitness Coaching 

 • Sikre øvelser
 • Fitness med henblik på at tabe sig
 • Fitness med henblik på overordnet sundhed

Få hjælp til motion og motivation

Frederik Engels Glennie Grønne Sanne Kirstine Holm Lene Wallentin
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.