Lavt selvværd

Skrevet d. 8-3-2021 13:50:44 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Er det til tider hårdt at være dig, fordi du ikke føler dig noget værd?

Du føler ikke, du er værd at elske, som det menneske du er.


Du føler ingen indre glæde og tilfredshed ved at være dig og ville ønske, at du;


- så anderledes ud

- sagde de rigtige ting

- var dygtigere og bedre


Du drømmer måske om, at hvis bare….du havde smukkere tænder. Flottere ansigt. Pænere ben. Større muskler. En trænet krop. En slankere krop. Flere venner. Sæt selv ind(…….) så var du sikker på, at andre ville elske dig og du ville føle dig mere værd.


Vi kan desværre ikke søge vores værd i andre. Andre kan ikke fylde os op, så vores selvværd stiger. Lavt selvværd handler om dit eget værd. Hvad du føler, du er værd som menneske, og ikke hvad andre synes du er værd.


Vores selvværd bygges op indefra og ud. Vi får ikke højere selvværd ved, at ændre betingelser i vores ydre verden. Det kan i et kort periode være dejligt for vores selvtillid, men vi vil have behov for at gøre nye ting igen og igen, da vores selvværd ikke bliver påvirket af ydre betingelser og forandringer.


Vores selvværd skal vi tage os kærligt af indefra. Vores selvværd er afgørende for vi kan ”stå stærkt” i livet. At vi kan favne livet, som det er og os selv.


Jeg hjælper dig med at styrke dit selvværd. Jeg hjælper dig med, acceptere dig selv som det fantastiske menneske du er. Så du bliver bedre til at omfavne din fejl og mangler. Finde styrken i, at du er sat her på jorden for, at leve dit eget liv og ikke et liv dikteret af andre.


Jeg vil glæde mig til, at hjælpe dig på vej til et liv med højere selvværd.


Kærligst


Camilla

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.