Rådgivning og ledercoaching

Skrevet af GoMentor

Rådgivning og ledercoachingPå det allerøverste ledelsesniveau sidder direktionen og træffer beslutninger, der berører alle medarbejdere i virksomheden. Det kan være sjovt, men der følger også en tung ansvarsbyrde med et sådant hverv. På grund af direktionens vigtighed for en virksomhed tilbyder GoMentors tilknyttede specialister online business coaching, der kan hjælpe en virksomheds direktion med at finpudse deres kompetencer, så virksomheden får mere gavn af dem. Executive coaching er rådgivning, der sigter imod direktører og chefer, og de egenskaber der er nødvendige, for at kunne begå sig i den moderne forretningsverden. Disse kan varriere fra person til person, men en business coach kan hjælpe til med at isolere og identificere de områder, hvor der er plads til forbedringer, og hjælpe en direktør eller chef til at opnå mere. Der kan være mange områder, hvor en person i en chef- eller direktørstilling kunne have gavn af hjælp udefra.

Hos GoMentor forstår vi vigtigheden af, at direktionen besidder de rette værktøjer til at bestride deres hverv. Når man sidder i en høj stilling, vil der være mange, som er afhængige af ens evne til at uddelegere opgaver og ens evne til at besørge, at virksomheden bevæger sig i den rigtige retning. På grund af dette store ansvar er det vigtigt for chefer og direktører, at de fra tid til anden får coaching, så de kan holde sig på toppen. Vores tilknyttede coaches er specialiserede i de udfordringer, som de fleste direktører står overfor, og kan med praktisk erfaring hjælpe til at gøre disse udfordringer nemmere at håndtere. De kan også hjælpe chefer og direktører med at forfine deres kompetencer, så de ikke bliver overflødige for virksomheden.

Fordele ved executive coaching

  • At klarlægge en vision - En af de primære funktioner, de fleste direktører har, er at forme firmaet og udpege, hvilken retning virksomheden skal gå i. Her er det vigtigt at man kan se det store perspektiv og at man har et langsigtigt mål for øje.
  • At planlægge en kampagne - Når en direktør har fastsat et langsigtet mål, er det næste skridt at planlægge en strategi, så man kan nå sit mål. Det lyder måske nemt, men det kan være både stressende og svært at skulle orkestrere mange ansatte på en gang.
  • At motivere sine ansatte - For effektivt at kunne motivere de ansatte på alle niveauer i en virksomhed er det vigtigt, at man starter fra toppen af og arbejder nedad. Dette kan nogle gange generere en domino-effekt, så motivationen spreder sig som en steppebrand gennem virksomheden.

Det bliver du bedre til med executive coaching:

  • Kommunikation
  • Time management
  • Medarbejdermotivation
  • Ledelse
  • Strategi
  • Forhandling

Har du brug for rådgivning og ledercoaching?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Marie-Louise Wegener Tinne Bendsen Tina Nielsen Michael Smith Toftebjerg
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få rådgivning og ledercoaching

Har du brug for rådgivning og ledercoaching?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Marie-Louise Wegener Tinne Bendsen Tina Nielsen Michael Smith Toftebjerg
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Rådgivning og ledercoaching

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere