Rådgivning og ledercoaching

af GoMentor

Sidst opdateret 28-9-2020

Reviewer GoMentor

Ung klient får rådgivning og hjælp til at finpudse sine lederkompetencer, så han er bedst muligt klædt på til at påtage sig det store ansvarPå det allerøverste ledelsesniveau sidder direktionen og træffer beslutninger, der berører alle medarbejdere i virksomheden. Det kan være sjovt, men der følger også en tung ansvarsbyrde med et sådant hverv. På grund af direktionens vigtighed for en virksomhed tilbyder GoMentors tilknyttede specialister online business coaching, der kan hjælpe en virksomheds direktion med at finpudse deres kompetencer, så virksomheden får mere gavn af dem. Executive coaching er rådgivning, der sigter imod direktører og chefer, og de egenskaber der er nødvendige, for at kunne begå sig i den moderne forretningsverden. Disse kan varriere fra person til person, men en business coach kan hjælpe til med at isolere og identificere de områder, hvor der er plads til forbedringer, og hjælpe en direktør eller chef til at opnå mere. Der kan være mange områder, hvor en person i en chef- eller direktørstilling kunne have gavn af hjælp udefra.

Hos GoMentor forstår vi vigtigheden af, at direktionen besidder de rette værktøjer til at bestride deres hverv. Når man sidder i en høj stilling, vil der være mange, som er afhængige af ens evne til at uddelegere opgaver og ens evne til at besørge, at virksomheden bevæger sig i den rigtige retning. På grund af dette store ansvar er det vigtigt for chefer og direktører, at de fra tid til anden får coaching, så de kan holde sig på toppen. Vores tilknyttede coaches er specialiserede i de udfordringer, som de fleste direktører står overfor, og kan med praktisk erfaring hjælpe til at gøre disse udfordringer nemmere at håndtere. De kan også hjælpe chefer og direktører med at forfine deres kompetencer, så de ikke bliver overflødige for virksomheden.

Fordele ved executive coaching

  • At klarlægge en vision - En af de primære funktioner, de fleste direktører har, er at forme firmaet og udpege, hvilken retning virksomheden skal gå i. Her er det vigtigt at man kan se det store perspektiv og at man har et langsigtigt mål for øje.
  • At planlægge en kampagne - Når en direktør har fastsat et langsigtet mål, er det næste skridt at planlægge en strategi, så man kan nå sit mål. Det lyder måske nemt, men det kan være både stressende og svært at skulle orkestrere mange ansatte på en gang.
  • At motivere sine ansatte - For effektivt at kunne motivere de ansatte på alle niveauer i en virksomhed er det vigtigt, at man starter fra toppen af og arbejder nedad. Dette kan nogle gange generere en domino-effekt, så motivationen spreder sig som en steppebrand gennem virksomheden.

Det bliver du bedre til med executive coaching:

Få rådgivning og ledercoaching

Michelle Poulsen Katja Rose Pernille Mikkeline Brandt Glennie Grønne
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Rådgivning og ledercoaching

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.