KÆRLIGHED OG MERE KÆRLIGHED

Skrevet d. 20-7-2021 17:06:57 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Læn dig tilbage i kærlighed til livet


Læn dig tilbage i kærlighed til, at du er værd at elske præcis som du er


Læn dig tilbage i kærlighed til, at det du ønsker der skal ske vil ske


Læn dig tilbage i kærlighed og tillid. 


At læne sig tilbage i kærlighed og tillid kræver, at du TILLADER, at den flytter ind i dit liv og give den lov til at flyde frit. At overgive dig til noget, som du ikke kan kontrollere. 


Meget af tiden tager vi ophold i vores hjerne. Det er vi her i vesten opdraget til. Da vi er opdraget til at måle, veje og analysere alting, så derfor lever vi bare med mere frygt og tvivl end med kærlighed og i tillid. 


Men udenfor en verden i frygt og tvivl lever kærlighed og tilliden. Når du overgiver dig til den, så får du mere kærlighed ind i dit liv. 


Hvad du skal gøre for, at få mere kærlighed i dit liv:


-Læn dig tilbage i dit liv i tillid til at kærligheden finder dig


-Har du frygt for at miste den kærlighed du har til en partner, så erstat den frygt med tillid til, at alt er som det skal være lige nu. 


-Ha tillid til at du er værd at elske


-Overgiv dig til at leve et liv i tillid fremfor i tvivl


Du kan også sidde fast i et mønster eller har nogen traumer med dig i dit nutidsliv, som har dybe rødder i fortiden. Når du healer dem, så vil du opdage hvordan din hverdag og kærligheden vil forandre sig i dit liv.


Kærligst


Camilla 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.