Salgstræning

af GoMentor

Sidst opdateret 22-9-2020

Reviewer GoMentor

Klient får trænet sine salgsegenskaber og får teknikker og teori, som skal forbedre hans salg i forbindelse med salg via kold kanvas

Udvid dine evner indenfor salg

Der er ikke noget der stikker følelsen af, at man har lukket en handel og foretaget et salg. Sagen med salg er bare, at der altid er plads til forbedringer. Selv de bedste sælgere ved, at man hele tiden skal blive ved med at lære. Lige fra nye måder at finde potentielle kunder på til bedre teknikker til at lukke handlen - der er mange små tips og tricks der adskiller den gode sælger fra den fantastiske sælger. GoMentors tilknyttede coaches tilbyder salgstræning, der kan være gavnligt for sælgere på alle niveauer, både erfarne og uerfarne. Før vi kommer nærmere ind på, hvordan vi specifikt kan hjælpe i forhold til salg, er her nogle grundlæggende metoder til hvordan en salgscoach vil kunne hjælpe selv det bedste salgsteam.

Måder at hjælpe salgspersonale på

Der er skrevet mange bøger om salg, men her er nogle få, nyttige tips:

  • Cold calling - Cold calling kan være en frustrerende aktivitet, men selv de bedste sælgere ved, at det nogle gange kan være den rigtige løsning. Hvis man lærer at forbedre sin succesrate med cold calling, kan det medføre en generel forbedring af din virksomheds salg.
  • Kvalificerede kundeemner - Hvis man lærer at få mest muligt ud af de kvalificerede kundeemner, vil det også bidrag til, at virksomhed sælger mere. Der er mange ting selv de bedste sælgere kan lære, lige fra at lære at identificere et kvalificeret kundeemne, til at finde de bedste kilder til kvalificerede kundeemner. 
  • Luk salget - Selv med den perfekte præsentation, er en sælger ikke meget værd for sin virksomhed, hvis ikke han eller hun kan finde ud af at lukke salget. Der er mange teknikker der er effektive når man skal have en sælger til, at lukke flere salg, og i sidste ende skaffe mere omsætning til sit firma. 
  • Salg og time management - De bedste sælgere er altid dem, der er bedst til at administrere deres tid. Vi har alle sammen lige meget tid, men der er bare altid nogen der får lavet mere på den samme tid. At lære teknikker til effektiv time management kan virkelig booste ens salg. 
  • Forbedr statistikken - Ved at sætte mål for sælgerne - og præmiere dem når de når målene - får man nemt skabt et miljø, hvor sælgerne konstant stræber efter fremdrift og forbedring af statistikken.

Husk, at en business coach både kan hjælpe med de mere generelle aspekter, men også give mere specifikke og konkrete instruktioner i relation til et salg.

Business Coaching: Salgstræning

Salgstræning er en disciplin der sigter imod, at ruste en person bedre i forhold til at sælge. Lige fra den indledende salgstale til lukning af salget, vil en business coach kunne bidrage med masser af praktiske råd til, hvordan man bliver bedre til at sælge. Hvad enten der er tale om et helt grønt salgskorps, der skal lære hvordan man sælger, eller en rutineret salgsafdeling der ikke selv ved, at de har meget at lære endnu, kan online salgscoaching via GoMentor.dk være gavnligt. Vores tilknyttede specialister er specialiserede i salg. De kan hjælpe sælgere på et hvilket som helst erfaringsniveau med alt lige fra hvordan man finder mere kvalificerede kundeemner, til hvordan man lukker et salg og alt derimellem. Fordi vi formidler coaching online, kan selv de travleste sælgere få gavn af os.

Fordele ved business coaching for salgstræning

  • Cold calling
  • At finde kundeemner
  • At lukke handlen
  • Optimering af salgspitch
  • Optimering af salgsfrekvens

Bliv en bedre sælger

Bettina Østrand Glennie Grønne Mark Hinchely Stine Abell
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.