Performance

Det kan have dramatisk effekt på en virksomheds bundlinje, hvis arbejdsindsatsen forbedres bare en lille smule. Der er derfor så mange virksomheder tyer til perfomance coaching. Her hos GoMentor.dk tilbyder vores tilknyttede specialister online perfomance coaching, der, ironisk nok, kan være ganske ligeså effektivt til at højne produktiviteten af dine medarbejdere, ved at gøre dem i stand til at lære, imens de sidder ved computeren. Men inden vi forklarer hvordan den performance coaching der udbydes via GoMentor.dk adskiller sig fra mere traditionel performance coaching, er her et par grundlæggende overvejelser omkring performance coaching.

Grundlæggende om performance

Her er nogle af de grundlæggende elementer i relation til performance:

  • Øget produktivitet - Det overordnede mål i forbindelse med performance coaching, bør altid være, at forbedre medarbejdernes produktivitet. Dette kan opnås på mange måder. En business coach kan hjælpe med, at strikke en plan sammen for virksomheder i alle størrelser. 
  • Team performance coaching - At lære et hold at arbejde bedre sammen, kan øge hele holdets produktivitet. Der er mange ting der kan forbedre at teams arbejdsindsats i en virksomhed, lige fra bedre kommunikation til at holde motivationen oppe på hele holdet. 
  • Individuel performance coaching - I andre tilfælde kan det være, at en virksomhed er mere interesseret i, at fokusere på den enkeltes arbejdsindsats. Selvom målet er det samme, som med performance coaching i teams, er metoderne til at nå målet en smule anderledes. 
  • Lederens rolle i performance coaching - Selvom det kan være gavnligt at søge hjælp udefra, kan det også være en løsning at træne sine ledere til, at blive bedre til motivationscoaching. Det kan være en investering der gavner hele virksomheden, hvis man bruger energien på at uddanne ledere og direktører.

Ovenstående er kun en kort liste, der indeholder nogle af de aspekter af performance, der måske kan gavne din virksomhed. Hjælp fra en business coach kan bidrage til at gøre hele processen med øget produktivitet en smule nemmere.

 

 

Business Coaching: Performance 

At forbedre arbejdsindsatsen hos selv en lille del af virksomheden, kan medføre en dramatisk effekt på bundlinjen. Det er derfor, GoMentor formidler performance coaching online. Vores tilknyttede coaches er specialiserede i, at øge produktiviteten og forbedre medarbejdernes indsats, og de kan hjælpe uden at der er nogle der behøver at forlade kontoret. Der er mange forskellige metoder der kan bruges til, at forbedre medarbejdernes arbejdsindsats - nogle er mere effektive end andre. Hvis man lærer hvilke teknikker der er mest effektive i forhold til at holde sine medarbejdere motiverede og få dem til at yde deres maksimale, kan det virkelig gavne ens virksomhed.

Performance coaching indebærer følgende områder:

  • Time management
  • Motivation
  • Effektivitet
  • Resultater
  • Salg
  • Præsentation

Vil du gerne forbedre medarbejdernes arbejdsindsats?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Oliver Dahl Liv Brøgger William Husted Suzanne Hyldahl
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Styrk medarbejdernes performance

Vil du gerne forbedre medarbejdernes arbejdsindsats?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Oliver Dahl Liv Brøgger William Husted Suzanne Hyldahl
Lige nu: Spar 37% på online coaching

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.