Performance

Det kan have dramatisk effekt på en virksomheds bundlinje, hvis arbejdsindsatsen forbedres bare en lille smule. Der er derfor så mange virksomheder tyer til perfomance coaching. Her hos GoMentor.dk tilbyder vores tilknyttede specialister online perfomance coaching, der, ironisk nok, kan være ganske ligeså effektivt til at højne produktiviteten af dine medarbejdere, ved at gøre dem i stand til at lære, imens de sidder ved computeren. Men inden vi forklarer hvordan den performance coaching der udbydes via GoMentor.dk adskiller sig fra mere traditionel performance coaching, er her et par grundlæggende overvejelser omkring performance coaching.

Grundlæggende om performance

Her er nogle af de grundlæggende elementer i relation til performance:

 • Øget produktivitet - Det overordnede mål i forbindelse med performance coaching, bør altid være, at forbedre medarbejdernes produktivitet. Dette kan opnås på mange måder. En business coach kan hjælpe med, at strikke en plan sammen for virksomheder i alle størrelser. 
 • Team performance coaching - At lære et hold at arbejde bedre sammen, kan øge hele holdets produktivitet. Der er mange ting der kan forbedre at teams arbejdsindsats i en virksomhed, lige fra bedre kommunikation til at holde motivationen oppe på hele holdet. 
 • Individuel performance coaching - I andre tilfælde kan det være, at en virksomhed er mere interesseret i, at fokusere på den enkeltes arbejdsindsats. Selvom målet er det samme, som med performance coaching i teams, er metoderne til at nå målet en smule anderledes. 
 • Lederens rolle i performance coaching - Selvom det kan være gavnligt at søge hjælp udefra, kan det også være en løsning at træne sine ledere til, at blive bedre til motivationscoaching. Det kan være en investering der gavner hele virksomheden, hvis man bruger energien på at uddanne ledere og direktører.

Ovenstående er kun en kort liste, der indeholder nogle af de aspekter af performance, der måske kan gavne din virksomhed. Hjælp fra en business coach kan bidrage til at gøre hele processen med øget produktivitet en smule nemmere. 

Business Coaching: Performance 

At forbedre arbejdsindsatsen hos selv en lille del af virksomheden, kan medføre en dramatisk effekt på bundlinjen. Det er derfor vi formidler performance coaching online. Vores tilknyttede coaches er specialiserede i, at øge produktiviteten og forbedre medarbejdernes indsats, og de kan hjælpe uden at der er nogle der behøver at forlade kontoret. Der er mange forskellige metoder der kan bruges til, at forbedre medarbejdernes arbejdsindsats - nogle er mere effektive end andre. Hvis man lærer hvilke teknikker der er mest effektive i forhold til at holde sine medarbejdere motiverede og få dem til at yde deres maksimale, kan det virkelig gavne ens virksomhed.

Performance coaching indebærer følgende områder:

 • Time management
 • Motivation
 • Effektivitet
 • Resultater
 • Salg
 • Præsentation

Kommunikationscoaching

I forretningsverden er det en kunst og en videnskab at være i stand til, at kommunikere. Selv hvis en stilling ikke kræver store mængder kommunikation, er det, at være i stand til interagere med og lytte til sine kolleger vigtigt for, at man kan bidrage produktivt på sin arbejdsplads. Her hos GoMentor.dk tilbyder vores tilknyttede specialister online kommunikationscoaching, som er særligt skræddersyet til, at hjælpe med at forbedre dine kommunikationsevner. Der er mange metoder der kan forbedre ens kommunikationsevner, men sommetider kan det være nødvendigt med inputs fra en ekspert på området. Men der er dog en række grundlæggende trin der kan tages med henblik på, at forbedre ens kommunikationsevner på kort sigt.

Tips til en mere effektiv kommunikation

Her er en række grundlæggende begreber, der kan bidrage til, at forbedre ens kommunikationsevner. 

 • Forskellige synspunkter - At lære at håndtere og forholde sig til forskellige synspunkter er en af de vigtigste egenskaber i relation til effektiv kommunikation. 
 • Aktiv og passiv - At forstå forskellene på aktiv og passiv kommunikation kan føre en langt med henblik på forbedring af ens overordnede kommunikationsevner. 
 • Selvtillid - Nogle personer har svært ved at fremstå selvsikre når de taler eller kommunikerer på anden vis. Dette kan føre til en lang række problemer. 
 • Kropssprog - At være i stand til at tolke kropssprog er en anden vigtig del af det at kommunikere i den moderne forretningsverden. 
 • Arbejd med dine styrker - Hvis man kan lære at fokusere på sine kommunikative styrker, i stedet for svagheder, kan det være med til at forbedre kommunikationen.

Der er mange andre tips og teknikker tilgængelige, der kan bidrage til en mere effektiv kommunikation. For de, der har brug for mere konkret assistance, kan business coaching hjælpe mere specifikt til, at forbedre ens kommunikationsevner. 

Business Coaching: Kommunikationscoaching

For de der ønsker flere praktiske tips og råd, kan online business coaching via GoMentor.dk måske være svaret. Vores tilknyttede specialister tilbyder fulde løsninger, der kan hjælpe med, at forbedre ens kommunikationsevner. Ved først at definere nogle klare mål, kan vores tilknyttede coaches tilbyde skræddersyet rådgivning, der kan hjælpe dig til at styrke din kommunikation overfor kunder, forretningsforbindelser eller overordnede. Der er mange konkrete fordele ved at have et arbejdskorps med gode kommunikationsevner. En businesscoach kan være behjælpelig med at opnå dette. Nogle gange kan enkelte kommunikationsteknikker give mærkbare forbedringer, hvilket kan få stor positiv indflydelse på ens fremtidige karriere.

Kommunikationscoaching indebærer følgende områder:

 • Bedre verbal kommunikation
 • Forbedret lytteevne
 • Bedre nonverbal kommunikation

Vil du gerne forbedre medarbejdernes arbejdsindsats?
Vi kan hjælpe dig. Du får 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Charlotte Sandfeld Tina Nielsen Anna Bentzen Lena Berit Pedersen
km fra

Styrk medarbejdernes performance

Vil du gerne forbedre medarbejdernes arbejdsindsats?
Vi kan hjælpe dig. Du får 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Charlotte Sandfeld Tina Nielsen Anna Bentzen Lena Berit Pedersen
Prøv online coaching gratis i 3 dage

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.