Performance

af GoMentor

Sidst opdateret 22-9-2020

Reviewer GoMentor

Performance kan måles på mange ting, herunder bl.a. tid, omkostning og kvalitet som illustreret på billedet Det kan have betydelig effekt på en virksomheds bundlinje, hvis arbejdsindsatsen forbedres bare en lille smule. Der er derfor, at så mange virksomheder tyer til performance coaching. Her hos GoMentor tilbyder vores tilknyttede specialister online perfomance coaching, der, ironisk nok, kan være lige så effektivt for at højne produktiviteten af dine medarbejdere, ved at gøre dem i stand til at lære, imens de sidder ved computeren. Men inden vi forklarer, hvordan performance coaching via GoMentor adskiller sig fra mere traditionel performance coaching, er her et par grundlæggende overvejelser omkring performance coaching.

Grundlæggende om performance

Her er nogle af de grundlæggende elementer i relation til performance:

  • Øget produktivitet - Det overordnede mål i forbindelse med performance coaching bør altid være at forbedre medarbejdernes produktivitet. Dette kan opnås på mange måder. En business coach kan hjælpe med at strikke en plan sammen for virksomheder i alle størrelser. 
  • Team performance coaching - At lære et hold at arbejde bedre sammen kan øge hele holdets produktivitet. Der er mange ting, der kan forbedre et teams arbejdsindsats i en virksomhed, lige fra bedre kommunikation til at holde motivationen oppe på hele holdet. 
  • Individuel performance coaching - I andre tilfælde kan det være, at en virksomhed er mere interesseret i at fokusere på den enkeltes arbejdsindsats. Selvom målet er det samme som med performance coaching i teams, er metoderne til at nå målet en smule anderledes. 
  • Lederens rolle i performance coaching - Selvom det kan være gavnligt at søge hjælp udefra, kan det også være en løsning at træne sine ledere til at blive bedre til motivationscoaching. Det kan være en investering, der gavner hele virksomheden, hvis man bruger energien på at uddanne ledere og direktører.

Ovenstående er kun en kort liste, der indeholder nogle af de aspekter af performance, der måske kan gavne din virksomhed. Hjælp fra en business coach kan bidrage til at gøre hele processen med øget produktivitet en smule nemmere.

 

 

Business Coaching: Performance 

At forbedre arbejdsindsatsen hos selv en lille del af virksomheden kan medføre en dramatisk effekt på bundlinjen. Det er derfor, GoMentor formidler performance coaching online. Vores tilknyttede coaches er specialiserede i at øge produktiviteten og forbedre medarbejdernes indsats, og de kan hjælpe, uden at der er nogle, der behøver at forlade kontoret. Der er mange forskellige metoder, der kan bruges til at forbedre medarbejdernes arbejdsindsats - nogle er mere effektive end andre. Hvis man lærer, hvilke teknikker der er mest effektive i forhold til at holde sine medarbejdere motiverede og få dem til at yde deres maksimale, kan det virkelig gavne ens virksomhed.

Performance coaching indebærer følgende områder:

 

Styrk medarbejdernes performance

Bettina Østrand Lene Wallentin Glennie Grønne Nirvi Bennich

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.