Time Management

af GoMentor

Sidst opdateret 22-9-2020

Reviewer GoMentor

Klient modtager hjælp til at kunne adminstrere sin tid mere effektivt og for at forebygge stress, depression og andre følgesygdomme af manglende time management

Optimer din tid igennem planlægning

At være produktiv med sin tid er vigtigt, hvis man vil opnå fremskridt i forretningsverdenen. Selv de med lavere ambition kan drage fordel af coaching i time management. Fordelene ved et mere effektivt tidsbrug er enorme og vil ofte kunne måles i kroner og ører. Og ud over en højnet produktivt, vil effektiv time management også medføre mere fritid og tid til fornøjelser. Samtidig formindsker man også muligheden for at udvikle f.eks. stress. Hos GoMentor har vi tilknyttet et række specialister, der tilbyder online business coaching og kan hjælpe med time management. Før vi viser, hvordan man med GoMentor som platform kan forbedre sin effektivitet med time management, er her nogle grundlæggende tips, der kan hjælpe dig til at blive bedre til at disponere over din tid.

Tips til Time Management

Her er to tips, som kan hjælpe dig med time management:

  • Identificér - Det første trin i forhold til bedre time management er, at identificere hvor al ens tid bliver brugt. Når der er gjort, er det nemt at dele sin tid ind i to grupper: en gruppe hvor den brugte tid giver et spinkelt udbytte, og en gruppe hvor den brugte tid giver et stort udbytte. Selv hvis man kun bruger lidt tid i den førstnævnte gruppe, kan det gå ud over omsætningen eller forhindre andre positive begivenheder for virksomheden
  • Diversificér - Efter trin et (identifikation) er opfyldt, er det tid til at sætte sig ned og træffe nogle beslutninger om, hvad der virkelig er vigtig og hvor tiden bruges bedst. Dette varierer fra person til person, afhængig af deres rolle i virksomheden, men hvis man fjerner nogle af de opgaver der giver et spinkelt udbytte, og erstatter dem med opgaver der giver et større udbytte, kan det have en dramatisk effekt på firmaets bundlinje.

Man kan bruge lang tid på at læse grundlæggede tips som disse, men hvis ikke man får dem brugt i praksis, gør det ikke den store forskel. Det er her, business coaching kommer ind i billedet.

Business Coaching: Time Management

Time management gør en bedre til at planlægge sin tid, så man får det optimale ud af den. En business coach kan lære en at blive bedre til at bruge time management og selvfølgelig opnå større succes. Hos GoMentor kan vores tilknyttede coaches ikke blot tilbyde praktiske tips til en mere effektiv time management; de kan også tilbyde den erfaring, knowhow og støtte, der skal til for, at man effektivt kan foretage nogle positive ændringer i sit liv. Selvom nogle måske har lettere ved at lære at bruge deres tid mere effektivt, er der ikke noget i vejen med, at man får hjælp til det fra en business coach. Det kan faktisk endda være en smart måde at komme frem i forretningsverden på. Når man har mere tid til at arbejde med de vigtige opgaver, kan resultaterne faktisk være temmelig forbløffende. Vi vil gerne hjælpe medarbejdere på alle niveauer til at blive bedre til at disponere over deres tid.

Fordele ved coaching for time management

  • Planlægning
  • Værktøjer til time management

Lær at disponere over din tid

Bettina Østrand Glennie Grønne Iben Bøgeholm Folkmann Katrine Boeck
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.