Medietræning

af GoMentor

Sidst opdateret 22-9-2020

Reviewer GoMentor

Klient får medietræning til fremtidig PR-strategi og eksekvering, således at man ikke ender i en shitstorm

Verden bliver mere digital, gør du?

Det kan nogle gange være svært for ledere og direktører at følge med i den moderne verdens lynhurtige udvikling på teknologiområdet. Selv almindelige medarbejdere kan fra tid til anden have brug for, at skulle forbedre deres egenskaber på medieområdet. Hos GoMentor finder du en række eksperter, der kan hjælpe på alle niveauer med online business coaching. Vores tilknyttede coaches tilbyder hjælp til forbedring af ens fortrolighed med medier gennem træning. Men før vi overbeviser dig om, at GoMentor.dk er den rette platform til medie-træning, får du her et par specifikke eksempler på, hvordan vi kan være behjælpelige.

Typer af medietræning

Her er lidt grundlæggende informationer omkring de forskellige typer medietræning:

  • Multimedie-præsentationer - At være i stand til at betjene en bærbar computer, en projektor og Power Point er fundamentale kompetencer, men det er faktisk kompetencer som ikke alle forretningsfolk besidder, hvilket kan være med til, at holde dem tilbage.
  • Internet Coaching - Hvad enten vi snakker e-mails eller informationssøgning på nettet, vil ledere kunne højne deres produktivitet, hvis man forbedrer sine Internet-evner. 
  • Mediekøb - Reklameverden har udviklet sig enormt hen over årene. I dag er der flere muligheder end nogensinde før for at få sit budskab ud til forbrugeren. At kende til de forskellige muligheder, og vide hvilke medier der bedst får dit budskab ud til din målgruppe, kan hjælpe dig til, at komme fremad med din karriere.
  • Software-egenskaber - En person der giver sig tid til at lære at betjene Photoshop, Microsoft Word eller et af mange andre forretningsorienterede computerprogrammer, vil hurtigt kunne gøre sig selv mere værdifuld for sin virksomhed. At være efterspurgt for sine egenskaber er en god ting!

Medietræning kan være gavnligt på mange andre måder. Hvis du vil vide mere, kan det være en god idé at se nærmere på business coaching. 

Business Coaching: Medietræning

Medietræning dækker over instruktion i, at bruge forskellige medier til forskellige formål. For nogle kan det måske være i forbindelse med mediekøb (reklamer), imens det for andre måske handler om, at lære om nye mediemuligheder for virksomheder. Uanset formålet, kan business coaching hjælpe dig til at forbedre dine medieevner. Her hos GoMentor forstår vi, at det kan være svært at følge med i al den nyeste teknologi. Det er derfor vores tilknyttede specialister tilbyder online business coaching til folk der har brug for medietræning. Hvad enten du har brug for hjælp til, at blive bedre til at navigere på Nettet, eller du har brug for hjælp til et specifikt program som I bruger i din virksomhed, kan der være mange gode grunde til at overveje en business coach til hjælp med medietræning. Vores tilknyttede coaches specialiserer sig i, at undervise folk i, at blive bedre til at forstå og bruge forskellige medier. Hvis man vil være up-to-date i den moderne forretningsverden, er det vigtig at man kan forstå at bruge alle de nyeste medieteknologier.

Fordele ved medietræning coaching

  • Interaktion med medier
  • PR
  • Mediekøb
  • Hvilket medie er det vigtigste?
  • Mediet vs. budskabet

Få hjælp til medietræning

Bettina Østrand Glennie Grønne Ann-Louise Mathiesen Thomas Thørner
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.