ENSOHHED OG PANIKANGST DER FORSVANDT EFTER 21ÅR

Skrevet d. 10-8-2021 21:27:12 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Jeg er fanget i min egen ensomhed...


Jeg føler mig alene, selvom jeg står i en stor flok med mennesker. Jeg føler mig mutters alene. 


Jeg føler mig udenfor på jobbet når de andre snakker, selvom jeg er med i samtalerne.


Ensomheden kommer langsomt snigende jeg ved ikke hvorfor. Jeg er ikke fysisk alene. Men jeg føler mig bare alene med mig selv i mig selv. 


Lige her kan du sidde fast i et traume. Sidde fast i et traume, som skete en gang, men som du slet ikke husker. Men det vilde er, at din krop og dine celler husker det...


Vores rationelle hjerner hjælper os et langt stykke hen af vejen...men når vi står overfor angst, kan angsten rent faktisk udspringe fra noget så langt tilbage, som du ikke har evner til at huske tilbage til.


Din krop passer på dig. Din hjerne passer på dig og derfor lagere vi vores traumer, så vi kan leve videre....det er ret smart. 


Men nogen gange så lever vi videre med frygt og angst fra det øjebliks-billed hvor hændelsen skete. For lige der var vi ude af os selv og vi har ikke fået bearbejdet hændelsen i kroppen, altså kan vores krop stadig huske det, når der er noget der trigger den, som ligner det fra dengang - og uden vi ved af det. 


En klient kom til mig med panikangst/ensomhed som hun havde haft i 21år.

VI fandt ud af det handlede om et traume fra da hun var ganske lille. En hændelse som hun ikke huskede. Men i traumeterapien bragte hendes krop hende tilbage til dengang. For det er hvad traumeterapi kan. 

Fordi hun ikke huskede hændelsen, havde de mange psykologer hun gennem årene havde konsulteret heller ikke kunne hjælpe hende idet hændelsen var væk i hendes bevidsthed, men igen kroppen husker alt.


Vi lavede en traumehealing på hændelsen og hendes panikangst forsvandt og følelsen af ensomhed tog den også med fordi der var en sammenhæng mellem de 2 tilstande. 


Har du brug for hjælp. Har du brug for at høre om jeg kan hjælpe dig? Så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig.


Kærligst


Camilla Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.