DRØMMER DU OM AT VÆRE MERE MODIG I KÆRLIGHED?

Skrevet d. 18-8-2022 15:34:58 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Du har forsøgt dig med at springe dine rammer. Du har forsøgt at gå ud af din komfortzone for at blive mere MODIG, når det drejer sig om den skønne kærlighed.

Men det bliver ved med at drille dit MOD.

Og dit MOD ved du, er påkrævet for du kan få det opfyldt i kærlighed, som du drømmer efter. 

Der er 2 ting du kan gøre:


1. Du kan tappe dig til mere MOD

Det hedder tapping, det jeg bl.a. arbejder med. Så tapper vi på det, som er svært med kærligheden. Tapper på det som du gerne vil have mere af - som er kærlighed og vi vil også tappe på den modstand, som du har, og som gør du ikke føler du er MODIG nok i en kærlighedsrelation. Jeg instruerer dig i det, og når du går hjem fra mig efter 1 session, så kan du lave det på dig selv og blive mere modig.


 2. Vi finder ind til årsagen bag dit manglende MOD.

Vi finder så at sige roden til den følelsesmæssige årsag. Når vi har fundet den. Så healer vi den med traumeterapi og du vil slippe udfordringen for altid.


Så der er altså 2 muligheder for, at du sagtens kan få noget mere MOD. 


Allerede lige om lidt.


Det hele er op til dig<3


I kærlighed


Camilla
Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.