Parforhold

af GoMentor

Sidst opdateret 24-9-2020

Reviewer GoMentor

Par får hjælp med deres problemer i parforholdet gennem parterapi hos GoMentor

Problemer i parforholdet?

Det er en vidunderlig følelse at være i et velfungerende parforhold, men de fleste par ved, at det kræver hårdt arbejde at have et sundt og lykkeligt forhold. Der er mange omstændigheder, der kan skabe problemer eller endda ende et forhold, hvilket efterlader parterne sårede, ulykkelige og kede af det det meste af tiden. Uanset de problemer et forhold kan komme ud for, så kan terapi og coaching hjælpe med at få det tilbage på rette køl. Her på GoMentor kan du få hjælp med en række problemer i parforholdet. Uanset om der er tale om utroskab, magtkampe eller kommunikationsproblemer, kan parterapi eller parcoaching gøre en stor forskel i jeres parforhold.

Løs problemer i parforholdet med parterapi

Nogle mennesker er tilbageholdende med at udlevere personlige oplysninger til andre. Det kan derfor gøre det lidt nemmere at søge online terapi og coaching via GoMentor. De professionelle mentorer på GoMentor med speciale i de forskellige typer problemer i parforhold kan hjælpe alle involverede parter. Ved at lære at håndtere de forskellige problemer i forholdet efterhånden som de opstår, bliver det nemmere at have et langt, tilfredsstillende forhold. Parterapi, parcoaching og rådgivning kan give et par de redskaber, de har brug for, for at få succes i forholdet.

 

Få hjælp til parforholdet

Frederik Engels Gertrud Lykke Susanne Schatz Gurli Thomassen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.