Efterår og stemningsskift...

Skrevet d. 4-10-2022 14:56:33 af Grith Böcher - Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Tankefeltterapeut

Mange mennesker oplever hvert efterår et skift indeni – i værenstilstanden. Og dét, vi kan kalde et energiskifte på det indre plan, udspiller sig også lige nu på ubehagelig vis i en større skala i vores ydre verden – og kontroltabet kan føles overvældende. Uden at vi nødvendigvis er helt bevidste om det, må vi alle forholde os til en ny virkelighed, der sandsynligvis påvirker os mere end vi lige er klar over.


Hvis du til tider mærker en diffus uro, mister orienteringen og modet på tilværelsen, kan det være en god anledning til at få kigget på dine færdigheder eller manglende færdigheder i at håndtere din tilværelse generelt. I arbejdsliv, studietilværelse, parforhold, familierelationer og mange andre situationer kommer vores livsduelighed til udtryk og med nye indsigter og forståelse er der mulighed for at ændre uhensigtsmæssige dynamikker i adfærds- og tankemønstre.


Et terapiforløb kan bidrage til en større forståelse af din livssituation og sammenhængen mellem din selvforståelse og måden du oplever tilværelsen på. Med fokus på følelser, kropsbevidsthed og øvelser til selvregulering får du enkle værktøjer til bedre at kunne tilegne dig nye færdigheder, bedre trivsel i hverdagen og styrket robusthed til håndtering af både den nære og fjerne verdenssituation.Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.