Motivation

af GoMentor

Sidst opdateret 25-9-2020

Reviewer GoMentor

Motiveret hækkeløber springer over bukke og træner for at nå sine personlige opsatte mål At sætte mål er vigtigt for ens personlige udvikling, men uden motivation bliver der ikke gjort noget. Når mål ikke nås, er der ingen fremskridt. Dette gør motivation til en integreret del af enhver personlig udviklingsplan eller enhver indsats, som en person foretager for at forandre eller forbedre sit liv. Mens nogle mennesker naturligvis kan holde sig motiverede hele tiden, kan lifecoaching være med til at hjælpe andre med at lære at motivere sig selv og menneskerne omkring dem. Her på GoMentor.dk kan du få hjælp fra coaches, der også tilbyder online coaching til at hjælpe dig med motiverende teknikker.

Tips til at blive motiveret (og fastholde det)

  • Vær realistisk - Folk, der sætter deres mål for højt, kan have svært ved at nå dem, hvilket hurtigt fører til manglende håb eller opgivelse. At sætte realistiske forventninger op kan gøre det nemmere at være motiveret, da milepæle er opnået.
  • Bliv ved! - At bryde store opgaver i flere mindre kan også give en følelse af at have opnået noget, hvilket har en tendens til at gøre en mere motiveret på mange forskellige niveauer.
  • Undgå at blive distraheret - At anerkende distraktioner og eliminere dem (lovligt!) er en god måde at sikre, at motivation og fokus er til stede oftere end ikke.
  • Arbejde og belønning - Når en person udfører en opgave - stor eller lille - bør en belønning - igen, stor eller lille - nydes. Dette kan hjælpe med motivation til den næste opgave i den uendelige kæde af begivenheder, der fører til succes.

Online lifecoaching for motivation

Motivation indebærer den energi eller handlinger, der er nødvendige for at nå et mål. Uden motivation kan en person ikke være i stand til at nå sine mål, uanset hvor simple de er. Lifecoaching kan hjælpe med at lære en person at motivere sig selv, så han eller hun kan opnå mere. Her hos GoMentor ved vi, at motivation er nøglen til succes i livet. Derfor tilbyder vi online lifecoaching for at hjælpe dig med at lære, hvordan du kan motivere dig selv. Her kan du også få online coaching med coaches, der specialiserer sig i motivationsteknikker, der kan hjælpe en med at nå sine mål, uanset hvad de måtte være. Når motivationen er mestret, begynder mange andre ting i livet at falde på plads.

Fordele ved lifecoaching for motivation

  • Positivitet frem for negativitet
  • Passion
  • Energi
  • Evnen til at nå mål

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.