Føler du dig fanget i livets labyrint..?

Skrevet d. 8-10-2022 10:46:13 af Vagn Kirkeskov - Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

   Dag efter dag, måned efter måned og i sidste ende år efter år, bevæger du dig rundt i livets og hverdagens labyrint, søgende efter en udgang der kan lede dig hen til det liv, du ønsker dig og længes efter.

    Måske ved du i hvilken retning udgangen er, men frygter for de konsekvenser dit nuværende liv vil give dig, hvis du vælger at forlade labyrintens velkendte vaner og andres forventninger til dig.

   At give slip på det liv du har, og forlade det miljø der ikke har givet dig et tilfredsstillende liv, er ofte prisen for at skabe et nyt liv med nye muligheder.

   Måske et liv og miljø hvor dine drømme og ønsker kan udfolde sig? Et liv som fyldes af din personlighed – hvor du er dig med alle dine følelser, inspirerende tanker, spændende sanseindtryk, værdifulde relationer med meningsfulde og berigende aktiviteter.

   I samarbejde med mig - gennem både psykoterapeutiske og coachende tilgange - opnår du ny forståelse af dit liv nu-og-her, og de problemstillinger du kæmper med. Bl.a. med relevante temaer fra fortiden og hvilken betydning de har haft for de beslutninger, du har taget gennem årene.

   For hva’ nu hvis, du havde besluttet noget andet? Hvilket liv kunne du ha’ haft? Med hvem? Hvilket job?

At re-organisere din opfattelse af fortiden og forestille dig en mulig fremtid, vil give dig ny inspiration, energi og en helt ny følelse af selvværd, så du kan skabe grundlaget for den plan og de beslutninger, der skal støtte dig i dit fremtidige liv – uden for labyrinten.


   Mange gode efterårshilsener

   Vagn Kirkeskov

   Psykoterapeut/Coach

   Forfatter til bogen ”Livets labyrint – fortællinger om kvinder og mænd, og hvordan de finder vej gennem livet”.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.