Kend dig selv, og skab positive relationer...

Skrevet d. 7-9-2022 16:57:02 af Vagn Kirkeskov - Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

”Kend dig selv” – blev der skrevet på tempelgavlen i Delfi for næsten 3.000 år siden, og det må siges stadig at være gældende.

At du ”kender dig selv” – din personlighed med følelser og tanker og hvordan du træder i karakter - kan blive afgørende for at skabe positive relationer til andre mennesker.

   Du har måske også undret dig over, hvor forskellige vi er som mennesker?

Du har din person - lighed, men kender du også din person - forskellighed i forhold til de familiemedlemmer, kolleger og venner du omgås?

Person - forskellighed drejer sig om hvordan vi er forskellige i relation til hinanden, f.eks. når vi stiller spørgsmål, besvarer dem, samarbejder, fester… for vi gør det ikke på samme måde. Som du sikkert har erfaret, har vi hver vores måde at være på, selvom nogle af os godt kan minde om hinanden.

   Men – hvad er det, der gør os mere forskellige end ens? Den forskellighed vi ikke kan forstå og som ofte skaber problemer i parforholdet, familien og på jobbet!

Det kan du lære, ved først at ”kende dig selv” beskrevet som din personprofil, og med det som udgangspunkt at blive afklaret med hvad det er, der gør dig forskellig fra andre, og hvordan de er forskellige i forhold til dig.

For mange har "kendskabet til sig selv" været en afgørende succesfaktor for at skabe positive relationer med deres medmennesker i en travl hverdag.

Du er velkommen til at kontakte mig, og få mere at vide om hvordan du kan få glæde af psykoterapi eller coaching for at ændre på din livssituation, gennem forståelse af hvem du er og din forskellighed i forhold til andre.

Åbn min profil og læs hvad jeg kan hjælpe dig med.

   Mange hilsener

   Vagn Kirkeskov

Psykoterapeut og Coach Forfatter til ”Livets labyrint – fortællinger om kvinder og mænd, og hvordan de finder vej gennem livet”.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.