Vagn Kirkeskov - Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

Vagn Kirkeskov

Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

Videosamtale

19 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Psykoterapeut, Coach/Stresscoach/Sparringspartner Udd.:Psykoterapeut (Krop/Eksistentiel/Kognitiv) Enneagram trainer, SoulBodyFusion practitioner Vagn Kirkeskov - Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

Beskrivelse

Særlig erfaring med: PERSONLIGE kriser/Livsændringer/Ensomhed/Stress/Angst/Negative tanker LIVSGLÆDE/Selvværd/Selvtillid, PARTERAPI/Forebygge/Reparere/Adskille,

PERSONLIG udvikling/Livsformål/Familie/Job, JOB/Motivation/Selvledelse/Karriere, SELVkontrol/Mental robusthed


Du er meget velkommen til at kontakte mig via nettet ved at søge på mit navn, da jeg stopper samarbejdet med firmaet GoMentor, der er under afvikling.  Eller brug blot mit navn i din søgning på nettet, så dukker jeg op.


Her på min profil kan du læse om:

• Min baggrund og erfaring for at kunne hjælpe dig

• Hvad forskning har vist er det mest afgørende for, at du kan få udbytte af psykoterapi

• Hvorfor psykoterapi eller coaching også kan hjælpe dig

• Vores samarbejde og samtaleformer der tilpasses dit behov

• Parterapi for dig, din partner og jeres fælles eller individuelle fremtid

• Coaching/sparring når du har problemer i jobbet eller vil skabe en ny karriere

• Hvordan du kan komme i kontakt med mig (nederst i teksten)

Du har mulighed for at vælge personligt møde, walk-the-talk i den friske luft – eller videomøde/tlf. samtale.


Min baggrund og erfaring for at kunne hjælpe dig

I min bagage har jeg mere end 20 års erfaring som psykoterapeut - for kvinder, mænd og par samt coach for ledere og medarbejdere - baseret på forståelsen af sammenhængen mellem krop/sind/ånd. Mit fokus er at hjælpe dig, så du opnår personlig indsigt og accept af dig selv - som den du er - så du bedre kan forstå din forskellighed i forhold til din kæreste, kone, mand, børn, forældre, kolleger eller chef.

Når du gennem dit personlige arbejde opnår indsigt i, hvordan dine tanker sammen med kroppens sanser og følelser er afgørende for dine beslutninger og handlinger, vil du bedre kunne forstå, hvordan du - som den du er - kan bidrage til gode og balancerede relationer med andre mennesker.

Det er vores individuelle forskelligheder - sammen med de bagved liggende årsager til konkrete problemer – der ofte fører til konflikter mellem mennesker såvel privat som på jobbet.


Du kan få et indblik i, hvem jeg er, og hvordan jeg arbejder, i min bog "Livets labyrint" med fortællinger om kvinder, mænd og par og hvordan de fik arbejdet sig igennem modgang og krise frem til medgang og lykke. Bogen kan findes/købes via Google bl.a. som e-bog.


Hvad forskning har vist er det mest afgørende for, at du kan få udbytte af psykoterapi

”Forskning har vist, at det mest afgørende for at få udbytte af psykoterapi er interessant nok ikke terapeutens uddannelse og retning (terapeutisk metode), men derimod menneskelige egenskaber som empati, varme og rummelighed”. (Kilde: Psykoterapiens ABC, red. Bo Møhl og Morten Kjølbye, Psykiatrifondens forlag, 2016.


Hvorfor psykoterapi eller coaching også kan hjælpe dig

En psykoterapeutisk proces skabes gennem både dit og mit nærvær i samtalen med rummelighed til fordybelse i følelser og tanker og ikke mindst afklarende refleksion om både dit liv i fortiden, nutiden og dine ønsker til livet i fremtiden.

Det er en personlig proces, der kan hjælpe dig til at gøre dine både bevidste og ubevidste ønsker, drømme, tanker, følelser og overbevisninger konkrete i forhold til de problemer du står midt i - eller du måske frygter vil opstå på et senere tidspunkt. Denne afklaring kan betyde at din usikkerhed, tvivl eller frygt om fremtiden bliver mindre, og du bliver bedre i stand til at træffe de nødvendige og velovervejede beslutninger.

Den nye frihed du kommer til at føle, skaber rum og plads til, at du kan blive bevidst om dine grundlæggende behov, ønsker og længsler, og naturligt udvikle din evne til selv-refleksion og bedre selvkontrol til at klare både medgang og modgang. 

Med andre ord – du opnår øget selvrespekt baseret på større selvværd og selvtillid til at møde andre mennesker, så du kan skabe det liv, du ønsker at leve.


Et klassisk citat om livet:

Den danske filosof, teolog og forfatter Søren Kierkegaard, udtrykte det på denne enkle måde:

"Livet Forstås Baglæns - men må leves forlæns".


Vores samarbejde og samtaleformer der tilpasses dit behov

Sammen finder vi den samtaleform - der er passer til dine behov og din personlighed, dvs. hvis du f.eks. er introvert (indadvendt) eller føler dig meget sensitiv, emotionel eller sårbar, arbejder vi stille og roligt med en mindful tilgang (afslapning/meditation), mens du indkredser og sætter ord på det, du føler for og som har værdi og betydning for dig.

Hvis du har det bedre med at udtrykke dine tanker og følelser, når du er i bevægelse, så kan vi vælge at gå en tur i naturen (skov/park/strand) afhængig af vejret.

Er du ekstrovert (udadvendt) og ikke bare kan sidde stille i en stol og lade dine tanker tale, så bruger vi væggen til gule/røde/grønne post-it sedler eller arbejder på en konkret handlingsplan, og hvordan du kan føre den ud i livet.


Parterapi for dig, din partner og jeres fælles eller individuelle fremtid

Samtaler for par – hvor vi arbejder med jeres grundlæggende lyst, motivation, håb, drømme eller kærlighed til at blive sammen - eller gå hver til sit. I begge situationer har I måske "noget" på hinanden som skal siges højt - eller meget højt - før luften er renset, og det evt. kan tilgives.

Måske skal I indgå konkrete aftaler om, hvordan jeres forhold kan "genstartes" på ligeværdige vilkår så tvivl og usikkerhed minimeres, eller en aftale om hvordan I kan skilles på en mere hensigtsmæssig måde uden trusler og uvenskab.

Det kan jo også være, at I ønsker hjælp til at forebygge bump på vejen i parforholdet, så I begge bedre kan tackle jeres forskellige opfattelser af egne og fælles forventninger, håb, ønsker og drømme.

Parterapi foregår på den måde, at jeg først taler alene med hver af jer, så jeg har begge jeres versioner af virkeligheden - og hvad der har størst betydning for jer begge - samt hvordan I ser på en evt. fælles fremtid. Derefter mødes vi alle tre og begynder arbejdet med at finde frem til en løsning på jeres situation.


Coaching/sparring når du har problemer i jobbet eller vil skabe en ny karriere

Individuelle samtaler baseret på udvikling af dine personlige kompetencer i relation til din personlighed, og de udfordringer eller problemstillinger du står overfor. Stress, samarbejde, kommunikation, selvledelse, selvværd og selvtillid er blot nogle af de temaer der kan indgå, for at analysere din jobsituation og fremtidsperspektiver. Vi anvender jobrelaterede persontypevurderinger og relevante teorier/modeller (ledelse/samarbejde m.m.) til at klarlægge de trusler/muligheder du skal forstå for at lykkes i jobbet.

Coaching/sparring kan efter aftale afholdes i mødelokale på dit job.


Jobrelaterede samtaler for ledere og medarbejdere hvor jeg assisterer med at bidrage til afdækning af muligheder og usikkerheder ved f.eks. konflikter/ansættelser/afskedigelser eller udvikling af et positivt motiverende psykisk arbejdsmiljø.

Gennem årene har jeg fået uvurderlig erfaring fra undervisning og træning af mange ledere og medarbejdere i både store og små danske og udenlandske virksomheder. Men også som sparringspartner for afdelinger og teams i deres arbejde med at skabe og vedligeholde personlig og fælles motivation til gavn for deres fælles motiverende psykiske arbejdsmiljø.


KONTAKT: Vær opmærksom på, at jeg stopper samarbejdet med GoMentor. Det er derfor ikke sikkert at din booking her på siden fungerer. Derfor søg efter mig på nettet.


Hvis du ønsker at bestille en tid for en samtale hos mig, kan du klikke på KONTAKT MIG og derefter på BOOK med forslag til et par forskellige dage og tidspunkt. Hvis jeg kan får du hurtigt en bekræftelse, hvis jeg IKKE KAN vender jeg tilbage med et par alternative forslag.


Du er også velkommen til at kontakte mig ganske uforpligtende for en indledende snak. 

Afbud: Vær opmærksom på, at afbud skal ske senest 24 timer før vores aftale pr. mail, telefon eller sms. Ved manglende afbud opkræves det fulde beløb for den aftalte session. Ved afbud samme dag opkræves det halve beløb for den aftalte session.

Klientudtalelser

Mand 27 - "Meget fint og tak. Det gik bedre end jeg havde regnet med. Nu forstår jeg hvorfor jeg er som jeg er. Og hvordan jeg kan sige fra overfor mine kontrollerende forældre. Jeg har en prioriteret liste klar, med konkrete argumenter, der underbygger mine beslutninger. Så jeg er klar! Tak. ”Tobias”"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 41 - "Jeg havde prøvet flere terapeuter de sidste par år, men havde ikke rigtigt fået noget ud af det. Men der skete noget første gang vi sad sammen. En gnist der blev til et mindre bål. Inden i mig. Og du hældte brande på. Hver gang nyt brænde til at fortære alle de sorte tanker og negative følelser. Det blev mit eget arbejde og det gav mig nyt håb. Tak for gnisten og støtten. ”Tove”"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 27 år - "Af hjertet tak for din hjælp, og hvad jeg har lært om mig selv. Jeg troede du havde svarene, på alle mine spørgsmål, men du hjalp mig til selv at finde dem. En efter en faldt brikkerne på plads, både i mit hoved og i mit hjerte. Tak! ”Josefine” "  Læs mere  Læs mindre

Mand 32 år - "Hvorfor og hvorfor og hvorfor. Det fik jeg vist sagt højt mange gange. Man nu har jeg fattet det. At vi nogensinde blev interesseret i hinanden, er mig stadig en gåde. Men det var jo fordi vi var to ensomme sjæle der manglede en at være sammen med. Og det var ikke nok. Jeg gav ikke nok af mig selv, og det gjorde hun heller ikke. Men nu skal jeg videre i livet. Tak for hjælpen, det gav mig svaret på det hvorfor jeg ikke kunne forstå. ”Robert”"  Læs mere  Læs mindre

Mand 49 år - "Weekenden er gået med spekulationer om hvad jeg så skal gøre, nu hvor jeg ikke kan løbe fra, at ansvaret for hvordan mit liv fremover skal være, ene og alene er mit. Jeg har først nu forstået, at al den tvivl jeg har haft, i virkeligheden var muligheder jeg ikke kunne se og ikke kunne vælge imellem. Men nu er jeg mere afklaret, og har lært at jeg kan vælge subjektivt, dvs. hvad der betyder noget for mig, eller objektivt hvad der er fornuftigt at gøre. Det vil jeg så gøre! ”Frank”"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 42 år - "Det går sådan set meget godt igen, der er ro på med min kæreste, og jeg har lært at slappe af og give mere plads til ham. Men forelsket i ham, det er jeg ikke, og forventer heller ikke at blive det. Desværre blev det ikke til noget med min gamle skolevenindes og hendes eksmand, og det er nok det der gør allermest ondt. Han er min absolutte soulmate, aldrig før har jeg mødt en flydende strøm af varme og harmoni som når jeg var sammen med ham eller bare tænkte på ham! Men ak – jeg ringer nok igen på et tidspunkt når det hele bliver for surt! God sommer til dig fra ”Birgit”"  Læs mere  Læs mindre

Mand 59 år - "Tak for din hjælp og omsorg for den har betydet meget den sidste tid hvor det har været svært at være mig, der ikke længere kunne klare presset og den stress det jo blev til. Nu har jeg fået modet tilbage og skal tilbage på jobbet, og starter på nedsat tid. Jeg har lært meget i vores snakke om hvem jeg er og fået skilt mine egne og andres problemer fra hinanden og fået mere orden på tankerne og hvad der er vigtigt for mig. Jeg kigger på dine papirer med tegninger og forklaringer hver dag og bliver bedre til at huske de vigtige nøgleord når jeg mærker at jeg skal slappe af. Hilsen fra ”Flemming” "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 37 år - "Blot en tilbagemelding om situationen: Vi skal skilles! Det kan ikke være anderledes. Sådan er det bare, men med din hjælp kan vi skilles på en ordentlig måde, uden at skændes, uden at beskylde hinanden for hvem der først var utro eller mest utro, vi er bare sådan, det var den måde vi levede på, uden at tænke på konsekvenserne, uden respekt for hinanden. Jeg har ikke flere tårer eller skældsord. Nu er jeg fyldt op med forståelse for hans situation, og hvad han vil med sit liv. Og bedst af alt, jeg skal videre med mit liv, og det kan ikke gå hurtigt nok. Hej ”Inge”"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 40 år - "Jeg siger tak. Tak for at du fik mig på benene igen og fik lyst til livet efter de 40. Der er tændt et lys i mit mørke, et håb og lyst til at komme videre i livet. Nu kan jeg se mig selv i spejlet igen. Kærlig hilsen ”Karen” "  Læs mere  Læs mindre

Mand 36 år - "SUPER! Hold da op hvor har jeg lært meget om mig selv. Det havde jeg ikke forventet. Hvor ved du alt det om forskellige mennesker fra? Nu kan jeg forstå, hvorfor andre siger og gør det de gør. Det har været lærerigt – vi ses nok igen. ”Morten”"  Læs mere  Læs mindre

Mand 28 - "Det er fedt at opleve, hvordan mit syn på mig selv som en taber uden fremtid, er forvandlet til en tro på at jeg kan opnå det jeg ønsker mig. Jeg har forstået de mekanismer der er afgørende for min personlighed, og hvad der ligger til højrebenet, og hvad jeg nok ikke kan lykkes med. FEDT! Og så er jeg i gang med en kreativ uddannelse! Mange hilsener fra John"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 39 - "Jeg troede at terapi var en lang tudetur over flere måneder, men det var jo kun min mor, der krævede tårer og det var hurtigt overstået. Nu er det hende der tuder, fordi jeg har lært hvordan jeg skal vikle mig ud af alle hendes intriger. Det var på tide… jeg er jo blevet 39! Tak fra Josse"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 41 år - "Tak mange gange! Vagn du blev min redningskrans! Nu, endelig efter snart 40 år, har jeg med din hjælp fundet frem til, hvem jeg virkelig er, og hvilke ressourcer jeg har, og hvordan jeg kan bruge dem til at gøre mit liv meningsfyldt. Jeg kan roligt sige, at alle mine tårer var det hele værd. Tak – ”Dorte”"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 56 år - "Det har været en oplevelse. At blive ”omvendt” fra en negativ midaldrende dame hvor livet bare er gået i stå, til efter tre måneder at kunne se lyset, håbet, fremtiden og mulighederne. Jeg har fået kontrollen over mit liv tilbage og er begyndt at leve et nyt liv som en livsinteresseret moden kvinde. Det har været det hele værd. I dag kender og værdsætter jeg værdien af den dybe samtale om eksistens, tanker og følelser og hvad den kan føre til. De bedste hilsener ”Marie”"  Læs mere  Læs mindre

Mand 33 år. - "Det har været rigtigt godt. Du gjorde det helt rigtige – du udfordrede mig! Det var det jeg havde brug for, og ikke en snakken efter munden. Fantastisk for mig at kunne trække på dine erfaringer som inspiration til selv at tænke videre i hvad jeg ønsker at opnå. Det du har hjulpet mig med, vil jeg få glæde af resten af livet. Da vi startede, vidste jeg ikke hvad selvværd og selvtillid var, men nu er jeg afklaret og kan se et nyt liv foran mig med min nye kæreste og snart nye job. Super! Og tak. ”Mads”"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 31 år - "Jeg var meget skeptisk, da vi første gang sad og kiggede på hinanden, for hvad kunne du dog lære mig? Her bagefter må jeg sande, at jeg som det nok vigtigste lærte at reflektere – at forholde mig til mig selv, mine tanker, mine følelser og hvad min krop kunne fortælle mig. Jeg lærte at værdsætte mig selv, og tage vare på den værdi jeg har som menneske, kæreste, søster og ikke mindst mor. Hilsen fra ”Rikke”"  Læs mere  Læs mindre

Mand 44 år - "At sidde sammen med dig er beroligende og afslappende. Det har betydet meget for at jeg kunne åbne for den barndom og opvækst, som jeg altid har opfattet som begrænsende. Men underligt nok, ser jeg ikke længere begrænsningerne, de begyndte at forsvinde efter de første meditationer, hvor du hjalp mig tilbage til dengang, hvor jeg var familiens lille sjove spilopmager. I dag kan jeg grine af mig selv, for jeg ser muligheder i alt! Det har været berigende at møde dig. ”Jesper”"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 27 år - "Som du ved, troede jeg ikke rigtigt på at psykoterapi kunne hjælpe mig, da vi talte i telefonen første gang. Så det var godt, at du fortalte om din bog, med de forskellige fortællinger om andre der også havde det svært, og hvad de havde fået ud af psykoterapi samtaler med dig. For mig er det jo gået rigtigt godt, selvom jeg syntes det har været svært. For første gang følte jeg, at der var nogen der forstod mig som den jeg i virkeligheden er, og ikke bare den som andre skal synes om. STORT tak for din tålmodighed og evne til at indleve dig i mine problemer, ønsker og drømme. ”Anne”"  Læs mere  Læs mindre

Par 37 og 40 - "Du har været en kæmpe støtte for os begge, det skal du vide. Uden dig, var vi havnet i hver sin grøft, og havde smidt mudder i hovedet på hinanden hver eneste dag. Vores skilsmisse er ikke en lykkelig skilsmisse, den er trist fordi vi ikke lykkedes med at fuldføre vores fælles drøm. Men du hjalp os til at indse, at vores forskellighed og den udvikling vi begge har været igennem de seneste snart 10 år, ikke kunne give os et tilfredsstillende liv sammen fremover. For et år siden kæmpede og sloges vi om at have ret. Undervejs lærte du os at kunne tilgive, forstå og støtte hinanden. I dag hjælper vi hinanden med at lykkes med vores individuelle liv. ”Lene og Claus”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.