Vagn Kirkeskov - Coach, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

Vagn Kirkeskov

Coach, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

København, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Psykoterapi - Individuel 750 kr. Aftal tid

Individuel terapi  - hvor samtaleformen er tilpasset din personlighed.

Foregår enten i mit kliniklokale eller som Walk the talk.

Vi arbejder effektivt i 75 minutter. 

Psykoterapi - Individuel - forløb med 5 møder 3.250 kr. Aftal tid

Hvis du har besluttet dig for at gå igang med et kortere personligt udviklingsforløb, kan jeg tilbyde dig rabat på normalprisen. 

Vi aftaler fra starten - eller fra gang til gang hvilke dage og tidspunkter vi mødes. 

Psykoterapi - Parterapi 1.250 kr. Aftal tid

Parterapi foregår i kliniklokalet med mindre andet aftales og består af følgende: 45 min. individuel samtale med jer begge. Det kan være på forskellige dage eller tidpunkter samme dag.

Derefter har vi 2 timer sammen hvor jeg via mine spørgsmål indkredser situationen og sammenfatter, men hvor I også har mulighed for at stille hinanden spørgsmål.


Coaching - Job & Karriere 750 kr. Aftal tid

Vores møde kan foregå i mit lokale eller i virksomhedens mødelokale.

Efter aftale på neutral lokation eller som Walk the Talk.

Coaching - ledelse, konflikter, motivering, teams m.m. 750 kr. Aftal tid

For ledere, teamledere, projektledere og andre med ansvar for medarbejdere og grupper/teams. 

Menneskers forskellighed med deres forventninger, antagelser, vaner og kompetencer har altid været en udfordring at få til at fungere optimalt sammen. 

Uanset om medarbejderne er en uorganiseret flok, en struktureret gruppe eller et kompetence stærkt team er det nødvendigt at træde i karakter som leder. 

Coaching/sparring kan være med til at du står mere sikkert på benene, så du kan træde i karakter, når det er nødvendigt. 

Vores arbejde vil blive baseret på din personprofil, og de områder hvor du har brug for at blive stærkere. 


Coaching & Sparring - forløb med 5 møder 3.250 kr. Aftal tid

Hvis du har besluttet dig for at gå igang med et kortere Coaching & Sparring forløb, kan jeg tilbyde dig rabat på normalprisen. 

Vi aftaler fra starten - eller fra gang til gang hvilke dage og tidspunkter vi mødes. 

Vores møder kan forgå i virksomhedens lokaler, i klinikken eller et neutralt sted.


Walk the Talk - den uforpligtende samtale 750 kr. Aftal tid

Har du brug for en snak om livet facetter, eller det svære valg, parforholdet, ensomheden, angsten, tvivlen eller få sagt det højt som du ikke kan sige til nogen du kender, så mødes vi og går en tur i en park, Botanisk Have, Dyrehaven eller hvad der nu er praktisk muligt.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Psykoterapi - videosamtale (GoMentor videosession) 350 kr. Aftal tid

En videosamtale er primært til brug for akut situationer eller som opfølgning på psykoterapi eller coaching samtaler. 

Coaching - videosamtale (GoMentor videosession) 350 kr. Aftal tid

En videosamtale er primært til brug for akutsituationer eller opfølgning. 

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapeut og Coach/Sparringspartner Uddannet Psykoterapeut (Krop/Gestalt/Eksistentiel/Kognitiv) Enneagram træner, Reiki Healer, Marketing m.m. Vagn Kirkeskov - Coach, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

Beskrivelse

Vagn Kirkeskov


Individuel Psykoterapi/Parterapi 
Jobrelateret Coaching/Sparring/Træning 


Særlig erfaring med:

Personlig udvikling, Stress, Depression, Særligt sensitive, Selvværd/Selvtillid, Ensomhed, Angst, Mening med livet, Par og familie, (forebygge/reparere/adskille), Job, Karriere, Psykisk arbejdsmiljø, Lederudvikling


Vil du OPNÅ glæden og tilfredsstillelsen ved at lykkes? - med livet, kærligheden, parforholdet, jobbet...

Eller vil du UNDGÅ smerten og fiaskoen ved ikke at lykkes? - med livet, kærligheden, parforholdet, jobbet...


At opnå eller undgå - at kæmpe eller flygte - at tilpasse sig eller lade stå til - er grundlæggende forskellige måder at leve sit liv på.


Indsigt i, hvorfor du tænker, føler og lever dit liv, som du gør - og hvordan du kan ændre din forståelse af dit livs udfordringer og tro dig på dig selv - kan være den hjælp, du har brug for til at skabe det liv du ønsker dig. 


Her på min profil kan du læse om:

  • Hvorfor psykoterapi sandsynligvis kan hjælpe dig
  • Hvad forskning har vist er det mest afgørende for at få udbytte af psykoterapi
  • Hvad du kan få ud af et psykoterapeutisk forløb eller coaching og sparring med mig
  • Hvordan jeg arbejder og hvilken baggrund og erfaring jeg har 
  • Hvilke samtaleformer jeg kan tilbyde som f.eks. Walk the Talk og brug af naturen
  • Hvordan introverte, sensitive og ekstroverte kan have forskellige behov for hvordan samtalen gennemføres
  • Hvordan parterapi foregår og hvad du/I kan forvente
  • Hvad årsagerne til krise i parforholdet har af betydning for terapiprocessen
  • Hvordan du kan komme i kontakt med mig (Nederst i teksten)


Min baggrund og erfaring for at kunne hjælpe dig

Jeg har mere end 20 års erfaring med at hjælpe mennesker med at forstå sig selv, og ikke mindst deres forskellighed i forhold til deres kæreste, kone, mand, børn, forældre, kolleger eller chef.


Det er min erfaring, at når vi har fået indsigt i os selv om, hvordan vores tanker og følelser er afgørende for vores beslutninger og handlinger (tale og bevægelse), så kan vi bedre se, høre og forstå hvor forskellige vi er i forhold til andre. Det er denne forskellighed, der sammen med de bagved liggende årsager til konkrete problemer ofte fører til konflikter mellem mennesker. 


Min erfaring har jeg samlet i en bog "Livets labyrint", med fortællinger om kvinder, mænd og par, og om hvordan de fik arbejdet sig igennem modgang og krise frem til medgang og lykke. Bogen forventes at udkomme oktober 2019. 


Hvorfor psykoterapi kan hjælpe de fleste

Den psykoterapeutiske proces skabes gennem både klientens og terapeutens nærvær (*) med plads til fordybelse, følelser og personlig refleksion, i en god balance med den undersøgende og udfordrende dialog.


(*) Forskning har vist, at det mest afgørende for at få udbytte af psykoterapi er interessant nok ikke terapeutens uddannelse og retning (terapeutisk metode), men derimod menneskelige egenskaber som empati, varme og rummelighed. (Kilde: Psykoterapiens ABC, red. Bo Møhl og Morten Kjølbye, Psykiatrifondens forlag, 2016.


Den psykoterapeutiske proces kan hjælpe dig til at gøre dine både bevidste og ubevidste tanker, følelser, overbevisninger, forventninger eller antagelser konkrete i forhold til de problemer du står midt i - eller du måske frygter vil opstå på et senere tidspunkt.


Denne afklaring kan betyde at din tvivl, frygt eller usikkerhed om fremtiden bliver mindre.


Gennem dialogen med spørgsmål og refleksion udvikler du evnen til nye svar på både gamle og nye problemer, der kan hjælpe dig med at optrævle uhensigtsmæssige eller uoverskuelige tanke -og følelsesmønstre. 


Det skaber rum og plads til, at du kan blive bevidst om dine grundlæggende behov, ønsker og længsler, og naturligt udvikle din evne til selvrefleksion og større selvkontrol.


Dette kommer ofte til udtryk som øget selvværd og selvtillid til at møde verden omkring dig i nuet, så du aktivt kan skabe det liv, som du ønsker dig.


(*) Den danske filosof, teolog og forfatter Søren Kierkegaard, udtrykte det på denne enkle måde: "Livet Forstås Baglæns - men må leves forlæns".


Jeg kan tilbyde dig

Psykoterapi - Individuelle samtaler - hvor vi arbejder med at opbygge dine ressourcer og forudsætninger, så du bedre kan klare de problemer, du kæmper med.


Både her og nu og på lang sigt.


Vi vil varsomt og i takt med din parathed arbejde med de ubevidste forbindelser - mellem dine tanker, følelser, beslutninger og handlinger - og hvilken betydning de har for dig og din situation.


Mulige årsager og relationer til andre personer, og deres betydning for dig på godt og ondt, inddrager vi undervejs, når det er relevant. 


Denne proces vil øge din selvindsigt i, hvordan du kan bruge dine personlige ressourcer (følelser/tanker/kompetencer) sammen med din forståelse af din forskellighed i forhold til andre personer. 


Samtaleformer - der er tilpasset din personlighed, dvs. hvis du f.eks. er introvert (indadvendt) eller føler dig meget sensitiv og sårbar, arbejder vi stille og roligt med f.eks. lidt meditation, mens du indkredser og sætter ord på det, du føler for og har værdi og betydning for dig.


Hvis du har det bedre med at udtrykke dine tanker og følelser, når du er i bevægelse, så kan vi vælge at gå en afslappet tur i en park og nyde naturen. 


Er du derimod ekstrovert (udadvendt) og ikke bare kan sidde stille i en stol og lade dine tanker tale, så står vi ved flipoveren og arbejder, slår på nogle puder, river måske nogle gamle kærestebreve i stykker eller laver en konkret handlingsplan.


Vi kan også vælge at sætte os på en bænk på Hovedbanegården, så vi er i tæt kontakt med virkelighedens bankende puls og stimulerende sanseindtryk.


Du har også mulighed for videosamtaler, men kun efter forudgående telefonisk aftale. 


Videosamtaler er også en mulighed som opfølgning på terapi/coaching samtaler.


Psykoterapi - samtaler for par - hvor vi arbejder med jeres grundlæggende lyst og motivation til at blive sammen - eller gå hver til sit. I begge situationer har I måske "noget" på hinanden som skal siges højt - eller meget højt - før luften er renset, og det kan tilgives.


Måske skal I indgå konkrete aftaler om, hvordan jeres forhold kan "genstartes" på ligeværdige vilkår så tvivl og usikkerhed minimeres, eller en aftale om hvordan I kan skilles på en mere hensigtsmæssig måde uden trusler og uvenskab.


Men det kan jo også være, at I ønsker hjælp til at forebygge bump på vejen i parforholdet, så I begge bedre kan tackle jeres forskellige opfattelser af egne og fælles forventninger, håb, ønsker og drømme.   


Parterapi foregår hos mig på den måde, at jeg først taler alene med jer begge en times tid, så jeg har begge jeres versioner af virkeligheden - med hvad der har størst betydning for jer begge - og hvordan I ser på en evt. fælles fremtid.


Derefter mødes vi alle tre et par timer, og begynder arbejdet med jeres "situation". F.eks. ved at tale om årsagerne fra fortiden, antagelserne om hvorfor I sidder her lige nu og evt. fælles fremtidige forventninger, håb, ønsker eller krav. Inden vi slutter af, bliver vi enige om, hvad I begge kan gøre - både for jer selv og hinanden - inden vi ses igen.


Årsagerne til at parforhold kommer i krise er ofte kombinationer af forskellige ikke indfriede behov i relation til f.eks. personlig frihed, job, karriere, pligter i hjemmet, børn, intimitet, kærlighed, sex, svigerfamilien, økonomien m.m. Nogle reagerer fysisk på uoverensstemmelserne med utroskab eller vold, andre psykisk gennem chikane eller magtkamp i dagligdagen.


Men hvorfor? Ofte beskylder den ene den anden eller begge hinanden for forskellige ting, men hvad er de konkrete årsager til, at forelskelsen er fordampet, intimiteten forsvundet, kærligheden har slået revner, kommunikationen er dårlig og dagligdagen i familien er stressende og uudholdelig?


Hvilke objektive (synlige/bevislige) eller subjektive (følelser/opfattelser) ligger til grund for de handlinger - eller mangel på samme - der er "årsagen" til et forestående opbrud? 


Individuelle jobrelaterede samtaler (Coaching/Sparring) hvor vi holder fokus på dine overvejelser, bekymringer, usikkerhed, udfordringer eller problemer i relation til job og karriere. Kan efter aftale afholdes på jobbet. 


Jobrelaterede samtaler for ledere og medarbejdere hvor jeg assisterer med at bidrage til afdækning af muligheder og usikkerheder ved f.eks. konflikter/ansættelser/afskedigelser eller udvikling af et positivt motiverende psykisk arbejdsmiljø.


Min erfaring fra virksomheder og organisationer

Gennem årene har jeg fået uvurderlig erfaring fra undervisning og træning af mange ledere og medarbejdere i både store og små danske og udenlandske virksomheder, både som coaching instruktør og team udvikler. Men også som sparringspartner for afdelinger og teams i deres arbejde med at skabe og vedligeholde personlig og fælles motivation til gavn for deres fælles motiverende psykiske arbejdsmiljø.


Er psykoterapi eller coaching noget for dig?

Hvis du har truffet dit valg, og ønsker at bestille en tid hos mig, kan du klikke på KONTAKT MIG og derefter på BOOK med forslag til et par forskellige dage med tidspunkt. Hvis jeg kan på en af dagene og tidspunkterne får du hurtigt en bekræftelse, hvis jeg IKKE KAN vender jeg tilbage med et par alternative forslag. 


Du er også velkommen til at kontakte mig ganske uforpligtende.


Afbud: Vær opmærksom på, at afbud skal ske senest 24 timer før vores aftale pr. mail, telefon eller sms. Ved manglende afbud opkræves det fulde beløb for den aftalte session. Ved afbud samme dag opkræves det halve beløb for den aftalte session. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere