Virksomhedsrettede ydelser

af GoMentor

Sidst opdateret 27-4-2020

Reviewer GoMentor

Virksomhedsrettede ydelserVirksomhedsrettede ydelser består af forskellige former for rådgivning og sparring til virksomheder inden for mange forskellige områder - alt fra den enkelte medarbejder til organisationen som helhed. En business coach eller virksomhedsrådgiver tager udgangspunkt i virksomhedens nuværende situation og dens fremtidige ønskede situation. På den måde kan din virksomhed få rådgiving og sparring til de forandringer eller udfordringer, I står overfor, så den kan blive en stærk og succesfuld virksomhed.

Har din virksomhed brug for professionel rådgiving eller f.eks. stresscoaching til medarbejdere, er det også muligt.

Rådgivning og ydelser til virksomheder

Rådgivning til virksomheder hos GoMentor

Hos GoMentor kan du finde flere mentorer, coaches og terapeuter, der særligt har erfaring med professionel rådgivning og sparring til virksomheder. Uanset om din virksomhed har brug for hjælp til at håndtere stress eller konflikter i afdelinger eller brug for rådgivning til, hvordan I som helhed kan skabe mere vækst, er der den rette mentor til dig. Se listen nedenfor eller søg evt. mere specifikt under de relevante områder, der er listet ovenfor. Har du brug for hjælp til at finde den rette til din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte GoMentor - vi sidder klar til at hjælpe dig!

Få virksomhedsrettede ydelser

Glennie Grønne Karen Hastrup Marie Hyltén-Cavallius Gitte Grøndahl
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Virksomhedsrettede ydelser

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.