Kropsterapi

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Kropsterapeut iført hvid kittel omfavner klients hånd blidt med sine egne hænder

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en form for psykoterapi, der har fokus på kroppen. Der er her fokus på, hvordan man oplever og mærker sin egen krop - man lærer således om kroppens signaler, og hvad disse fortæller dig. Kropsterapi styrker forbindelsen til dig selv og er specielt værdifuld i perioder med stress, forandringer og udmattelse. Langt de fleste vil have gavn af at besøge en kropsterapeut, da det kan styrke ens bevidsthed, hvilket kan være uvant for mange. Terapien hjælper med således med at få direkte kontakt til det, du ikke altid kan med det kognitive. Når du sammen med terapeuten går direkte til kroppen, kommer du også i direkte kontakt til følelser, reaktioner og ubalancer - og finder frem til det, din krop måske forsøger at fortælle dig.

Hvem kan få gavn af kropsterapi?

Uanset om du gerne vil have bedre kontakt med dig selv og din krop, eller om du kæmper med et fysisk eller psykisk problem, kan du få gavn af kropsterapi. Alle kan skabe en bedre balance og indre ro i hverdagen, som også kan være gavnligt i dit arbejde eller på din uddannelse. Her kommer du i bedre kontakt med din krop og dit sind, hvilket kan styrke din livsglæde. Det kan endvidere gøre det lettere for dig at skabe personlig udvikling og fremadrettet nå de mål, du sætter dig for. Samtidig undgår du risikoen for at få stress, depression og andre både fysiske og psykiske lidelser.

Få kropsterapi via GoMentor

Hos GoMentor har vi tilknyttet en lang række terapeuter, som kan hjælpe inden for mange forskellige områder, herunder bl.a. kropsterapi. Er du interesseret i at komme i bedre kontakt med dig selv og din krop, bør du overveje kropsterapi. Nedenfor kan du se oversigten over de forskellige terapeuter, som tilbyder kropsterapi, eller du kan søge via 'Find ekspert'-knappen.

Få hjælp med kropsterapi

Iben Zacho Nirvi Bennich Michelle Poulsen Ronn Rasmussen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med kropsterapi

Iben Zacho Nirvi Bennich Michelle Poulsen Ronn Rasmussen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Kropsterapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.