Kropsterapi

Skrevet af GoMentor

Kropsterapi

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en form for psykoterapi, der har fokus på kroppen. Der er her fokus på, hvordan man oplever og mærker sin egen krop - man lærer således om kroppens signaler, og hvad disse fortæller dig. Kropsterapi styrker forbindelsen til dig selv og er specielt værdifuld i perioder med stress, forandringer og udmattelse. Langt de fleste vil have gavn af at besøge en kropsterapeut, da det kan styrke ens bevidsthed, hvilket kan være uvant for mange. Terapien hjælper med således med at få direkte kontakt til det, du ikke altid kan med det kognitive. Når du sammen med terapeuten går direkte til kroppen, kommer du også i direkte kontakt til følelser, reaktioner og ubalancer - og finder frem til det, din krop måske forsøger at fortælle dig.

Hvem kan få gavn af kropsterapi?

Uanset om du gerne vil have bedre kontakt med dig selv og din krop, eller om du kæmper med et fysisk eller psykisk problem, kan du få gavn af kropsterapi. Alle kan skabe en bedre balance og indre ro i hverdagen, som også kan være gavnligt i dit arbejde eller på din uddannelse. Her kommer du i bedre kontakt med din krop og dit sind, hvilket kan styrke din livsglæde. Det kan endvidere gøre det lettere for dig at skabe personlig udvikling og fremadrettet nå de mål, du sætter dig for. Samtidig undgår du risikoen for at få stress, depression og andre både fysiske og psykiske lidelser.

Få kropsterapi via GoMentor

Hos GoMentor har vi tilknyttet en lang række terapeuter, som kan hjælpe inden for mange forskellige områder, herunder bl.a. kropsterapi. Er du interesseret i at komme i bedre kontakt med dig selv og din krop, bør du overveje kropsterapi. Nedenfor kan du se oversigten over de forskellige terapeuter, som tilbyder kropsterapi, eller du kan søge via 'Find ekspert'-knappen.

Vi kan hjælpe dig med kropsterapi.
Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Lilli Hangaard Lewandowski Louise Christensen Birgit Hylbæk Munira Lise Janum
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp med kropsterapi

Vi kan hjælpe dig med kropsterapi.
Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Lilli Hangaard Lewandowski Louise Christensen Birgit Hylbæk Munira Lise Janum
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere