Spædbarnsterapi

Skrevet af GoMentor

SpædbarnsterapeutHvad er spædbarnsterapi?

Spædbarnsterapi er oprindeligt inspireret af den franske børnelæge og psykoanalytiker, Francoise Dolto, og hendes elev, Caroline Eliacheff, børnepsykiater og psykoanalytiker. Denne form for terapi har fokus på at løse op for traumer hos spædbørn, der er opstået i en meget tidlig alder. Formålet med terapien er at hjælpe traumatiserede spædbørn bedst muligt videre, da det er sværere at bearbejde traumer, jo ældre børnene er. Spædbarnsterapeuten har til formål at løse op for traumerne gennem tillid og tryghed, da små børn reagerer hurtigt på forandringer i omgivelserne, hvilket kan have en væsentlig betydning for barnets udvikling og trivsel i løbet af sin opvækst. Forløbet i spædbarnsterapien består af at identificere et barn, fortælle dets historie samt give det håb for fremtiden.

Få spædbarnsterapi via GoMentor

Hos GoMentor ved vi, hvor vigtigt det er, at børn trives, så de får en god og sund udvikling i sin opvækst. Vi har tilknyttet uddannede spædbarnsterapeuter samt psykoterapeuter og psykologer, der har den rette erfaring og viden inden for børn og traumer. Læs om spædbarnsterapeut uddannelsen, og hvordan en spædbarnsterapeut kan hjælpe dig og dit spædbarn.

Vi kan hjælpe med Spædbarnsterapi.
Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Charlotte Grumme Karen Hessel Susanne Berner Pia Nielsen
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp med Spædbarnsterapi

Vi kan hjælpe med Spædbarnsterapi.
Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Charlotte Grumme Karen Hessel Susanne Berner Pia Nielsen
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere