Spædbarnsterapi

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Voksne hænder er åbne med et spædbarns hånd liggende i Hvad er spædbarnsterapi?

Spædbarnsterapi er oprindeligt inspireret af den franske børnelæge og psykoanalytiker, Francoise Dolto, og hendes elev, Caroline Eliacheff, børnepsykiater og psykoanalytiker. Denne form for terapi har fokus på at løse op for traumer hos spædbørn, der er opstået i en meget tidlig alder. Formålet med terapien er at hjælpe traumatiserede spædbørn bedst muligt videre, da det er sværere at bearbejde traumer, jo ældre børnene er. Spædbarnsterapeuten har til formål at løse op for traumerne gennem tillid og tryghed, da små børn reagerer hurtigt på forandringer i omgivelserne, hvilket kan have en væsentlig betydning for barnets udvikling og trivsel i løbet af sin opvækst. Forløbet i spædbarnsterapien består af at identificere et barn, fortælle dets historie samt give det håb for fremtiden.

Få spædbarnsterapi via GoMentor

Hos GoMentor ved vi, hvor vigtigt det er, at børn trives, så de får en god og sund udvikling i sin opvækst. Vi har tilknyttet uddannede spædbarnsterapeuter samt psykoterapeuter og psykologer, der har den rette erfaring og viden inden for børn og traumer. Læs om spædbarnsterapeut uddannelsen, og hvordan en spædbarnsterapeut kan hjælpe dig og dit spædbarn.

Få hjælp med Spædbarnsterapi

Pia Nielsen Sine Lyons
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Spædbarnsterapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.