EAGALA

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Hvad er EAGALA?

EAGALA (Equine Assisted Growth And Learning Association) er en struktureret metode, hvor man anvender heste i arbejdet med mental sundhed og personlig udvikling. Metoden har til formål at skabe refleksion hos de deltagende ved at have en løsningsorienteret tilgang til deltagerens udfordringer. Arbejdet med heste foregår udelukkende fra jorden. Det er ofte psykoterapeuter, som anvender EAGALA-metoden, ved at de er blevet trænet og certificerede i at anvende den.

EAGALA organisationen er en global non-profit organisation for fagfolk, der anvender metoden. Gennem træning og certificering i den eksklusive EAGALA Model of Practice har denne organisation sat globale standarder for heste-assisteret psykoterapi og personlig udvikling.

Få hjælp til personlig udvikling med EAGALA

Hos GoMentor kan du få hjælp til mange forskellige områder, heriblandt personlig udvikling, som EAGALA netop kan hjælpe dig med. Ved at få hjælp gennem EAGALA-metoden er du sikret en høj grad af faglighed, etik og træning, da den altid anvendes af teams med en professionel terapeutisk behandler og en erfaren hestekyndig, som begge er certificerede inden for EAGALA. Se, hvilke terapeuter der tilbyder denne metode via GoMentor, på listen nedenfor. Du er også altid velkommen til at kontakte GoMentor, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette mentor for dig.

Find hjælp i nærheden km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med EAGALA-metoden

Iben Bøgeholm Folkmann
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere