GNM (German New Medicine)

af GoMentor

Sidst opdateret 1-9-2020

Reviewer GoMentor

Hvad er GNM?

En GNM-session er i bund og grund en undersøgelse. Det er ikke psykoterapi. Det er specifikt rettet mod at finde det konfliktchok eller den uventede begivenhed, der var ansvarlig for udbrud af en sygdom, sygdom eller tilstand, som personen lider af.

Da Dr. Hamer's forskning i årsagen til specifikke sygdomme er meget præcis, ved GNM-konsulenten allerede, hvilken slags begivenhed de skal søge efter i personens liv, som har været ansvarlig forn af deres kliniske problem. Denne proces tager normalt mellem en og to timer.

Det er også vigtigt for klienten at forstå det grundlæggende i GNM, i det mindste med hensyn til deres specifikke diagnose, så de ikke udvikler efterfølgende konfliktchok, som kan bidrage til udbrud af en anden sygdomsproces.

Sind-krop healing filosofi er blevet undersøgt i årtier, men ingen har været så præcis, eller specifik med hensyn til at opdage det nøjagtige konfliktchok eller livssituation som er ansvarlig for en bestemt sygdomsproces som GMN.

Den tyske New Medicine er en "Ny Naturvidenskab", der hjælper med at forstå oprindelsen af en sygdom ud fra undersøgelser af psyken, hvor man leder efter aktiviteten i hjernen, og derfra definerer hvilket organ der vil reagere på en bestemt form for konfliktchok. Disse er eksisterende biologiske systemer, der har udviklet sig over millioner af år, fra begyndelsen af skabelsen til nu, for at gøre mennesket i stand til at overleve under disse "uventede" omstændigheder.

Der er mange såkaldte følelsesmæssige behandlinger til rådighed i dag, men i de fleste tilfælde, formår de kun at nedgradere eller styre intensiteten af en konflikt. Da identifikationen af konfliktchok er afgørende for inddrivelse af patienten, vil de fleste af de følelsesmæssige terapi teknikker aldrig formå at opdage den egentlige årsag til en lidelse og muligheden for at genoprette velvære.

Ved at lede arbejdet til det specifikke tidspunkt, hvor konfliktchokket blev oplevet, og lede efter alle de mulige spor, der forhindrer patienten i fuldt ud at komme sig, opstår der ekstraordinære resultater med klienter. Der findes ind til roden for konfliktchokket og den nøjagtige årsag til klientens lidelse.

Her på GoMentor kan du få hjælp online, enten via skrift og/eller videosamtaler, eller booke fysiske samtaler. 

Få hjælp med GNM (German New Medicine)

Rikke Rue Lone Winfield Annette Thomsen Julie Hvilshøj Andersen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med GNM (German New Medicine)

Rikke Rue Lone Winfield Annette Thomsen Julie Hvilshøj Andersen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

GNM (German New Medicine)

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.