Filosofisk rådgivning/vejledning

Skrevet af GoMentor

Filosofisk rådgivning vejledningHvad er en filosofisk rådgiver/vejleder?

En filosofisk rådgiver kan både have en baggrund som psykolog, terapeut eller coach med uddannelse inden for filosofi. Filosofisk rådgivning og vejledning kan både være gavnligt for organisationer og virksomhedsrettede opgaver samt for private. I denne form for ydelse er rådgiveren optaget af at forstå dig som det menneske, du er, ved at hjælpe dig med at lære dig selv bedre at kende - at skabe en større selvindsigt.

Hvad kan jeg få ud af filosofisk rådgivning/vejledning?

Formålet med den filosofiske rådgivning er, at terapeuten - ved hjælp af spørgsmål - hjælper klienten med selv at finde svar og løsninger. Filosofien stiller bl.a. spørgsmålstegn ved diagnoser og søger i stedet svar ad andre veje. Filosofiens styrke ligger nemlig i, at den kan finde simple svar og løsninger på meget komplekse problemer, finde udveje i kaos og tænke nye tanker og muligheder. At arbejde filosofisk indebærer en udfordring af vores eksisterende tanke- og værdisæt, vores praksisverden samt vores livs- og identitetsforståelse. Dette kan både være relevant for privatpersoner, herunder eksistentielle problemer, såsom livskrise eller identitetskrise, samt virksomheder, herunder meningen med dens eksistens, værdisæt og visioner.

 • Individer:
  • Hvem er jeg?
  • Hvad er meningen med livet?
  • Hvordan lever jeg mit liv - og hvordan ønsker jeg at leve mit liv?
 • Virksomheder:
  • Værdisæt og vision
  • Produkt- og idéudvikling
  • Innovation
  • Kurser og foredrag

Online filosofisk rådgivning/vejledning hos GoMentor

Hos GoMentor bestræber vi os på at komme brugernes behov i møde ved at tilbyde fortrolig, sikker og let tilgængelig online terapi og coaching. Derfor kan du få online filosofisk rådgivning, vejledning og sparring med vores tilknyttede terapeuter, psykologer og coaches, som er uddannede inden for filosofi. Derudover kan du tilmelde dig GoMentor 24/7 og skrive ubegrænset med din rådgiver, uanset tid og sted.

Kæmper du med noget i dit liv?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Heike Pohl Malmros Dorte Odde ph.d Kasper Nikolaj Helle Fog
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp med Filosofisk rådgivning/vejledning

Kæmper du med noget i dit liv?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Heike Pohl Malmros Dorte Odde ph.d Kasper Nikolaj Helle Fog
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere