Voksne

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

VoksneHvorfor mistrives voksne?

Voksenlivet kan byde på mange udfordringer, livsændringer og en masse ansvar. Dette kan for nogle være svært at håndtere; både overgangen fra ung til voksen, men også undervejs i voksenlivet. Når voksne mistrives i familien, kan det også skyldes mange forskellige faktorer, såsom skilsmisse, vold i hjemmet, uro, skænderier eller sorg, efter at have mistet et barn eller andre dødsfald. Flere voksne mistrives også i hjemmet, hvis de f.eks. mister sit job eller er arbejdsløse over en længere periode.

 

Ofte er der fokus på børn og unges mistrivsel, men i Danmark er der også mange voksne kvinder og mænd, som oplever at mistrives, at føle sig ensomme og stressede. Forældre fokuserer primært på sine børns trivsel, hvilket kan gøre, at de glemmer sin egen tilværelse og glæde. Det er vigtigt at huske både sig selv og sine børn, når man er en familie, så alle trives og har det godt sammen. På den måde nedsætter man samtidig risikoen for at udvikle yderligere stress, angst og depression. Store livsændringer kan resultere i livskriser eller identitetskriser, som kan være svære at håndtere på egen hånd. Med terapi eller coaching kan du få hjælp til at leve det liv, du vil, og komme godt igennem livets mange faser.

 

Udfordringer for voksne kan typisk være:

 

Få hjælp til mistrivsel med GoMentor

Hos GoMentor ved vores mange tilknyttede psykologer, psykoterapeuter og coaches, hvor vigtigt det er at trives for at kunne opnå mest mulig glæde i livet. Hvis I har brug for at tale sammen i fællesskab eller hver for sig, har vi også familieterapeuter tilknyttet. Uanset din eller jeres situation, er der den rette hjælp at finde hos os. Hvad enten I ønsker at møde fysisk op, afholde online videosamtaler eller tilmelde jer GoMentor 24/7, som er skriftlig terapi og coaching, uafhængigt af tid og sted. Skab et bedre sammenhold og få mere glæde af jer selv, hinanden eller jeres familie allerede i dag.

 

Herunder ses en liste med mentorer, der har erfaring inden for dette område.

Terapi og coaching til voksne

Gertrud Lykke Gurli Thomassen Inge Merete Søndergaard Nirvi Bennich
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.